Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Otázky

Goto down 
+9
Milan
Garcon
miranda
cmcd
Mirek
mirka
Martina
gina
Lucka
13 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Otázky   Otázky Icon_minitime16/4/2008, 12:37

Tak jsem si říkala, že by bylo dobré založit takovéhle téma, kam můžeme psát, když se chceme na něco zeptat, bo tak :-)

Já začnu :D V rozhovorech jsem četla, že je René nemocný. A podle toho, jak to psali a jak se k tomu Céline vyjádřila si myslím, že to není chřipka. Nemá snad zase rakovinu, že ne?
Návrat hore Goto down
gina
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On
gina

Female
Poeet p?íspivku : 86
Registration date : 18.03.2008

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime16/4/2008, 14:24

Lucka napísal:
Nemá snad zase rakovinu, že ne?

Podľa mňa keby mal, tak by sme to už určite vedeli. Však podľa mňa také nezostane v tajnosti a ani naposledy to nezostalo. Aspoň podľa môjho názoru.
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime18/5/2008, 19:16

Mám další otázku :scratch: ,
chtěla byhc vědět, jakou má Céline školu. Nikde jsem o tom nečetla, ani vžádným rozhovoru to Céline nezmiňuje. Nevíte to ? Já vím jen, že Céline školu neměla vůbec v lásce.
Návrat hore Goto down
Martina
Admin
Admin
Martina

Female
Poeet p?íspivku : 429
Registration date : 06.03.2008

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime18/5/2008, 19:42

Lucka napísal:
Mám další otázku :scratch: ,
chtěla byhc vědět, jakou má Céline školu. Nikde jsem o tom nečetla, ani vžádným rozhovoru to Céline nezmiňuje. Nevíte to ? Já vím jen, že Céline školu neměla vůbec v lásce.

To je pravda. V knížce For Keeps píše, že ve škole nebyla zrovna premiantkou...moc jí to prý nešlo :study:
Návrat hore Goto down
https://celinedion.forumczech.com
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime18/5/2008, 21:50

Martina napísal:

To je pravda. V knížce For Keeps píše, že ve škole nebyla zrovna premiantkou...moc jí to prý nešlo :study:

Děkuji za odpově´d :) sice tohle vyvrací mou myšlenku a víru, že Céline je dokonalá, ale tak já se zase vrátím k tomu, že nikdo není dokonalý, ale že Céline k tomu velice blízko,
možná nejblíž, ale tam je přeci Chuck Norris, tak ale po Chuckovi je Cél nej :) :D
Návrat hore Goto down
Martina
Admin
Admin
Martina

Female
Poeet p?íspivku : 429
Registration date : 06.03.2008

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime18/5/2008, 23:45

Jj, ještě se pokusím zjistit, jetli tam ještě nebude, co má tedy za školu...
Návrat hore Goto down
https://celinedion.forumczech.com
mirka
Alone
Alone
mirka

Female
Poeet p?íspivku : 148

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime28/5/2008, 22:46

Pri pozerani svojej zbierky Celine som narazila na jeden clanok, co vysiel na Slovensku uz dost davno (cca 8 rokov dozadu) a jeho znenie je nasledovne:
Dionovej manzelstvo je peklo!
Na verejnosti sa cmulaju, doma sa nahanaju s nozikmi - priblizne tak by sa dalo charakterizovat udajne spokojne a idealne manzelstvo spevacky Celine Dionovej a Reneho Angelila. Pravdu o nom odhalila vo svojej knihe Celine Dionova - Rozpravka a skutocnost francuzska spisovatelka Iana Halperinova. Hovori sa v nej, ze Angelil je tyran a ziarlivec, ktory by manzelku najradsej zamkol na sedem zapadov. Zatial sa zamyka buduca matka Celine sama - naposledy v garazi, kde si nastartovala auto a s cielom ukoncit svoj biedny zivot inhalovala vyfukove plyny. Nastastie, Rene ju vcas zachranil. Nastastie...?
Ja neviem, vzdy ked ich vidim spolu, kdekolvek, tak mi napadne tento clanok, ale zase na druhej strane neviem, kto by sa vydrzal pretvarovat tak dlho... Takze je to asi pekna kacica... A tiez som si na ten clanok spomenula, ked som prvykrat pocula pesnicku This time z Taking chances. Ale minuly tyzden, ako sem dal na forum Garcon tie ukazky o tom, ako robili jednotlive pesnicky, respektive som si to pozrela na youtube, ako robili This time, tak tam zase naopak hovorila, ze ona tu pesnicku spievat nechcela, ale ze Rene ju prehovoril, ze tym moze pomoct nejakej zene/zenam, aby si povedali pri takych muzoch koniec! Celine hovorila, ze preto to nechcela spievat, lebo ze to nie je vobec jej pripad...
No, asi som vas uz pekne unudila svojim filozofovanim, ale dufam, ze viete, co som tym vsetkym chcela povedat a vyznate sa v tom, hehe. Ved na koho ineho sa mam s tym obratit ak nie dalsich fanusikov? oops
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime29/5/2008, 18:35

To Mirka: Já jsem tenhle článek taky četla, už to bude dýl a myslím, že o tom dokonce diskutovalo na Célininým foru na lidé. Já se musím přiznat, že jsem taky někdy přemýšlela, jestli je Célinino manželství štastný, ale v tuto chvíli o otm nepochybuju, Samozřejmě pravdu zná jen Céline a René, ale kdykoli je vidím spolu, tak na mě působí harmonicky a láskyplně. Něco jako Štefan a Hanka Zagorová :D. Vždyť mají svůj tajný pozdrav, vzkaz, či co to je. Koukala jsem na jedno interview, kde se Céline diváci ptali na otázky a jedna paní se Cél zeptala, co znamená ten jejich tajný vzkazík ( jak Céline vždycky Renému ukazuje něco prsty, moje tušení je, že to znamená I LOVE YOU, ale nevím)´, každopádně Céline to neprozradila, protože je to prý její a Reného společné tajemství. A nemyslím si, že si by takhle hráli na štastně manželství, dkyby štastné nebylo. Vždyť Céline o něm tak krásně mluví, stačí si pustit interview s Barbarou Walters ( teˇnevím, které, jsou tam dvě :D) a tam je to jasně vidět. Céline je podlě mě strašně moc citlivá a myslím, že by nedokázala předstírat velkou lásku, zatím co by byla neštastná. Jako malá holka přece snila o princi na bílým koni ... A já si nedokážu představit, že byhc byla s někým jen z povinnosti, kdybych ho opravdu nemilovala a ymslím, že Céline je na tom podobně. Ale stačí se podívat na Reného, když se kouká na Céline, má zvláštní jiskru v oku:) a taky Céline přece plánuje další dítě a určitě by nehctěla mít dítě s někým, koho nemiluje. A navíc si myslím, že i její maminka by na ní pozanal, kdyby bylo něco v nepořádku a rozhodně by nenechala svoji holčičku trápit .... teď jsem možná trošku sentimentální, ale jsem rozlítostněná z práce. Jak už jsem řekla, tak pravdu zná jen Céline a René, ale já myslím, že jejich manželství je ok... To jediný jsem Céline záviděla ... ne to, že má nádherný hlas, ne že je známá po celém světě, že si může koupit cokoli si zamane, nebo tak, ale to že našla někoho na celý život...
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime30/5/2008, 01:36

pěkně napsané ......
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime30/5/2008, 13:19

Opravdu moc hezky napsané...
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
miranda
The Power Of Love
The Power Of Love
miranda

Female
Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 10.12.2008

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime22/2/2009, 19:24

fakt to máš moc hezky napsané, a souhlasím s tím
Návrat hore Goto down
mirka
Alone
Alone
mirka

Female

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime22/2/2009, 20:32

Neviete niekto, kedy planuju vydat DVD z Taking chances world tour? Viem, ze sa to tu niekde pisalo, ale neviem to najst. dakujem :-)
Návrat hore Goto down
Garcon
River Deep, Mountain High

Male
Poeet p?íspivku : 1227
Registration date : 10.07.2008

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime23/2/2009, 09:43

Prvym docasnym terminom vydania DVD (ASIN B001SBCBM0) z Taking Chances World Tour je druha polovica mesiaca maj 2009. Titul vyjde i v HD rozliseni na Blu-ray diskoch.
Návrat hore Goto down
Milan
All By Myself
All By Myself
Milan

Male
Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 08.08.2008

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime23/2/2009, 20:03

Tak to je perfektní zpráva, ale ještě lepší by byla, kdyby to byl též koncert od nás z Prahy
Návrat hore Goto down
Garcon

Male

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime23/2/2009, 20:36

Treba sa zmierit s tym, ze zaznam z prazskeho koncertu nebol, nie je a nebude, no a radsej sa zacat tesit na oficialne vydanie DVD, ktore nam vsetkym tak ci onak prinesie (resp. navodi) spomienky na atmosferu a zazitok z koncertu!
Návrat hore Goto down
Garcon

Male

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime24/2/2009, 12:08

Cena 2DVD verzie Taking Chances World Tour podla ASIN B001SBCBLQ je 23,99 eur. Cena v jednotlivych europskych statoch moze byt mierne odlisna.
Návrat hore Goto down
mirka
Alone
Alone
mirka

Female

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime24/2/2009, 22:18

Ja nechcem byt zla, a dufam, ze sa na mna vsetci z Ceskej republiky nenahnevate, ale je nepredstavitelne, aby na DVD povydavali vsetky koncerty, sak to turne trvalo rok!!! Jasne, ze sa manazment Celine zameria skor na zapadnejsie krajiny a exotickejsie staty ako tie, ktore sa nachadzaju v stredoeuropskom prostredi. Ale ved mozte sa nechat prekvapit, mozno sa tam aspon Ceska republika spomenie. Berte to z tej lepsej stranky, ze vo Vasej krajine vobec Celine bola, uz to samo o sebe je uzasne. A ved tie koncerty sa zase az tak nelisili. No dobre, atmosferou urcite, ale tu budete mat predsa v srdci uz navzdy, tak naco dalej riesit... Ja len tolkoto, mi to nedalo...
Návrat hore Goto down
Garcon

Male

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime1/3/2009, 18:30

Mirka, vystizne napisane a neda sa nesuhlasit... Vydat zaznamy zo vsetkych 132 koncertov na DVD ci Blu-ray diskoch, vratane prazskeho koncertu, je nepredstavitelne! Inak, produkcia ma v tejto chvili viac ako 4 hodiny nezostrihaneho zaznamoveho materialu zo vsetkych miest, kde Celine vystupila! Vydanie DVD z turne sa odklada!
Návrat hore Goto down
miranda
The Power Of Love
The Power Of Love
miranda

Female

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime4/3/2009, 20:15

dík za informace o tomto Dvd, ale myslela jsem si, že nějaké vydá, vždyť z Las Vegas taky bylo
Už se na to těším
Návrat hore Goto down
Niki
I´m Alive
I´m Alive
Niki

Female
Poeet p?íspivku : 586
Registration date : 07.02.2009

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime19/4/2009, 10:36

kamoska se tedka na youtube ptala, jestli nekdo nevi, kdy by melo dvd z turne vyjit, a nekdo ji tam prej odepsal, ze ¨snad na pozim.....myslela sem, ze to se mnou slehne, kdyz mi to napsala......nevite o tom nekdo neco vic????
Návrat hore Goto down
http://luckoniky.blog.cz
Raziel88
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime19/4/2009, 11:34

Matěji ja myslím že snad musi byt i záběry z Prahy . Neříkejte mi že AEG Live tam němělo kamery ! vždyť to by bylo hrozně ošklivý kdyby ze všec zemí byly zaběry a od nás ne!Navíc když se podíváte na Anniversary Show at Quebec tka tam v intru na zacatku je videt i Praha.Sice jen pár vteřin ale je! a to je hlavní Céline na nás nezapoměla ani na Vyroční show v Quebecu což je pěkná štreka od Prahy letadlem :DAle já věřím že dají i Prahu .vždyť proč by tam jinak byl zákaz foceni a natáčení? jen tak pro srandu?Asi těžko.A pokud nebylo důvodem zákazu to že natočili vlastní video AEG Live nebo někdo jiny kdo to mel povolene. Tak už vážně nevím kam ten svět spěje.
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
mirka
Alone
Alone
mirka

Female

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime11/5/2009, 20:19

Kedy uz vydaju to DVD z koncertuuu?? Ja som uz takaaaa nedockavaaaa!! shock
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime11/5/2009, 23:23

nooo jaaaa takyyyyy :) KDy to budeeeee??????? Ak dy vyjde nejaka nova píseň Céline???
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female
Poeet p?íspivku : 3447
Registration date : 10.01.2009

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime12/5/2009, 20:05

Medzi najnovšie Celinine piesne patria duety a to pieseň so Jeanom Lapointe s názvom ,,L'eau,, a ,,Acadian Driftwood,, tiež ako duet so Zachary Richardom. Viac v sekcií Flash
sunny

Otázky 1059757638_small
Návrat hore Goto down
miranda
The Power Of Love
The Power Of Love
miranda

Female

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime12/5/2009, 20:12

tež se nemužu dočkat toho dvd, už abych ho měla
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Otázky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Otázky   Otázky Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Otázky
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Céline Dion-
Prejdi na: