Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Céline the Movie

Goto down 
+13
Mili
celine3031968
mirka
Raziel88
frankie2206
Štěpánka
coeur
cmcd
Mirek
Lucka
Martina
gina
petraa555
17 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
petraa555
Taking Chances
Taking Chances
petraa555

Female
Poeet p?íspivku : 825
Registration date : 19.03.2008

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime24/4/2008, 08:38

Návrat hore Goto down
petraa555
Taking Chances
Taking Chances
petraa555

Female

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime24/4/2008, 08:41

Návrat hore Goto down
petraa555
Taking Chances
Taking Chances
petraa555

Female

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime24/4/2008, 08:42

Návrat hore Goto down
gina
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On
gina

Female
Poeet p?íspivku : 86
Registration date : 18.03.2008

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime24/4/2008, 09:23

Keď mám byť úprimná vôbec sa mi to nepáči. Počula som o tom, že spravia Movie, ale nezahŕňa celý život Celine, len po určitý čas. A dokonca, že tam vôbec nie ona spieva, ale osoby, ktoré ju hrajú. A to sa mi vôbec už nepáči. Lebo keby tam dali aspoň originál piesne Celine, tak by to bolo určite lepšie. Ale takto to neviem aký význam malo. A keď dobre viem, René bol aj proti natáčaniu filmu o Celine.
Návrat hore Goto down
petraa555
Taking Chances
Taking Chances
petraa555

Female

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime24/4/2008, 16:42

TRAILER:

Návrat hore Goto down
petraa555
Taking Chances
Taking Chances
petraa555

Female

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime24/4/2008, 16:48

tiez sa mi to velmi nepaci, ked uz chceli nakrutit film o Celine, tak mali pouzit jej interpretaciu piesni a nie aby to prespievali, ved to potom znie uplne inak a nie tak
ako sme vsetci zvyknuti na jej prevedenie pesniciek.... tymto to dost pokazili!!!
Návrat hore Goto down
Martina
Admin
Admin
Martina

Female
Poeet p?íspivku : 429
Registration date : 06.03.2008

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime24/4/2008, 18:17

Přesně tak a když už teda točí film o Celine, tak tam měla hrát ne? tohle je jak nějaká parodie... :roll:
Návrat hore Goto down
https://celinedion.forumczech.com
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime24/4/2008, 19:46

Tak tohle se mi nelíbí. Já vím, že je hezký, že chtějí vzdát Céline hold, ale myslím, že když je to film o Céline, tak by tam snad měla hrát. Vždyť ji přece nikdo nahradit nemůže. Navíc ten jinej zpěv mi tam nesedí a ta herečka je mi nesympatická. Kdo může nahradit Célinin jedinečný hals, tvář, vytsupování,....? Nikdo...
Ale slyšela jsem, že se uvažuje o filmu o životě Marie Calais a že Céline by tam ráda hrála samotnou Mariu, to by mohlo být zajímavý, ptž Céline je určitě i talentovaná herečka.

Naposledy upravil Lucka dňa 24/4/2008, 19:49, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime24/4/2008, 19:48

To už je na DVD? Že jsou tu fotky obalu?
A mimochodem, nevíte , co na to říká sama Céline?
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime25/4/2008, 04:36

no cement uz jste to vsichni napsali - nepovedlo se jim to.
Návrat hore Goto down
petraa555
Taking Chances
Taking Chances
petraa555

Female

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime25/4/2008, 08:36

7. maja by malo byt vydane to dvd o Celine...
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime27/4/2008, 18:09

Souhlasím s tím co už jste tu napsali.
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
coeur
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On
coeur

Female
Poeet p?íspivku : 67
Registration date : 21.04.2008

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime15/5/2008, 09:18

Jinak to dvd uz je na trhu. Hadam, ze tam nedali pisnicky od Celine, protoze k nim nedostali autorska prava.
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime15/5/2008, 16:19

´Docela by mě zajímalo, jak se k tomu staví Céline, jestli je ráda, nebo tak
Návrat hore Goto down
Štěpánka
All By Myself
All By Myself
Štěpánka

Female
Poeet p?íspivku : 266
Registration date : 10.05.2008

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Kde se dá sehnat   Céline the Movie Icon_minitime8/6/2008, 19:33

Dívala jsem se na ukázky z tohoto filmu na youtube.com- sice mě to také dvakrát nenadchnulo a jsem si takřka jistá, že to celé nebude nic moc, ale stejnak mi zvědavost nedá. Nevíte jestli se tenhle film dá nějakým způsobem někde sehnat? nebo jenom shlednout přes net. Ptala jsem se u nás v prodejně CD, DVD...., chodím tam poměrně dlouho a saozřejmě jak jinak pro Celine :o , takže prodavač když tam příjdu se ani moc nediví a předem hlásí novinky :D , ale o tomhle filmu ještě ani neslyšel. Díval se i do nabídky aktuálních novinek možných k objednání atd., ale nikde to nenašel.
Návrat hore Goto down
frankie2206
I´m Alive
I´m Alive
frankie2206

Male
Poeet p?íspivku : 370
Registration date : 17.03.2008

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime9/6/2008, 13:04

a ten film je jako uz normalne nekde k videni?
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime10/7/2008, 12:30

Není k vidění, teda co já vím, ale je k stažení na celinedionforum.com.
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime11/7/2008, 10:37

Právě jsem se dodívala na Céline - The movie, kdybych měla svůj zážitek z filmu vyjádřit Célininými slovy, tak musím říct, že "it touched me"

Při prvních záběrech jsem si říkala: " panebože, co to je?", přesvědčovala jsem se, že se mi ten film nemůže líbit. Jak by taky mohl - film o Céline bez Céline. Ale pak jsem zjistila, že se usmívám, že je mi smutno, dkyž je "Céline" smutno, ... Občas se mi zdálo, že Célininy gesta zvládá víc Gipsy Miller než ta herečka, která ji hrála, ale to bylo opravdu jen občas. Jednou nebo dvakrát jsem slyšela Célininu oblíbenou frázi: Dream come true. Nebyl to film úplně 1A, pár nesrovnalostí tam bylo, ale byly tam velký emoce, okamžiky, který mě dostaly. Bylo smutný, když "Céline" v ložnici sestra řekla :" you are a mistake", když si "Céline" zlomila Michaelovu desku, ohromě smutný bylo, když René říkal své manželce, že Céline sice nikdy nebude nejkrásnější ( jak se ale mýlil), ale že hlas má nejkrásnější na světě, a "Céline" to slyšela. Taky mě za srdce chytil moment, když "Céline" Renému řekne, že ho miluje a René nic, po krátké pauze mu "Céline" říká, ať jí řekne I don't love you, pokud to tak cítí, ale René beze slova odejde, nebo když se "Céline" rozplakala v Tv Show. Taky tu ale byly okamžiky, kdy jsem se smála. Třeba rozhovor Reného s jeptiškou u "Céline" ve škole, kdy říká :"Céline buď hodná holka a podepiš jí svoji desku." Nebo jak už malá "Céline" měla plnou skříň botů. Ale jak říkám, bylo tam pár věcí, které neseděly, třeba, když René dával "Céline" prstýnek, Céline to v pár interviews popisovala úplně jinak. Taky to vzplanutí po Eurovizi. Céline říkala, že dostala poprvé pusu na rty a pak dlouho do noci přemýšlela, jestli TOHLE je ta láska, a ne že spolu hend hupsnou do postele, ale kdo ví. Trochu mě mrzí, že se vyhli francouzským písničkám, ale to by bylo asi hodně náročný a navíc divák si asi víc užije tu angličtinu, přece jen jí mluví víc lidí. Zase jsem se rozepsala a doufám, že jsem nikomu neprozradila něco, co vědět nechtěl, než se sám podívá na film.
Návrat hore Goto down
Raziel88
River Deep, Mountain High
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime29/7/2008, 23:39

Ten film je drama a ja bych spíš o Céline natočil jen to pěkný i třeba s trochou dramatu ale ne tolik.Taky jsem viděl na YouTube trailer a naštvalo mě to že tam nezpívá Céline ale přímo ta herečka ještě k tomu My heart Will Go On !!!!!!!!!!!!!!!! Moji oblíbenou písničku!!!! Na EUROVISION !!Bože!! Jinak nápad dobrej, ale výsledek uhhhhh.A tu podobu taky mohli trochu přimaskovat.Je to z roku 2008 a myslím že MakeUp technika a maskéři filmu je už na dost vysoké úrovni.To jsem se radši s chutí koukl na Filmeček na Youtube na pokračování s názvem STORY OF CELINE DION. tomu říkám filmeček biografie.Jsou to rozhovory se Céline ze všech roků dokonce když začínala mluví tam i francouzsky s Anglickým překladem a jsou tam jeji největší hity jako jsou The Power of Love, All By Myself,Im Alive,My Heart Will Go On,I Drove All Night(i když to není přímo original od Céline)ale ona to krásně přezpívala po Cindy Lauperové,New Day Has Come,
TAKING CHANCES taky nezpívala prvně Céline ale když jsem slyšel originál od jedné holky s kapelou která na tu písničku neměla jen tak tak ji vyzpívala říkám že Céline to nazpívala lépe a hezčeji.Ta holka na to vlbec něměla objem plic,Za to Céline neschází Ta to vyzpívá parádně
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime30/7/2008, 10:36

STORY OF CELINE DION na to musím kuknut
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Céline The Movie www.celinedionforum.com   Céline the Movie Icon_minitime30/7/2008, 10:48

Lucka napísal:
Není k vidění, teda co já vím, ale je k stažení na celinedionforum.com.
A v jaké sekci je ? na to forum ?Ja tam sem zaregistrovan ale nic mi tam nechce poradne fungovat ani search volba nefachci
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime30/7/2008, 11:32

musim odpovedet v tématu kde chceš stahovat - search funguje primo v te sekci taky jsem s tím měl problémy.
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime30/7/2008, 12:11

Konečně jsem dokoukala The story of Céline Dion. Dotklo se mě to víc než Céline - the movie, ale vůbec se tomu nedivím, protože tady je prostě Céline, opravdová Céline. Céline je skvělá osobnost, což víme už dlouho. Ale Céline - the movie se mi taky líbilo. Kdybych nebyla fanoušek, možná by se mi to líbilo ještě víc, protože byhc nehledala chyby, zbytečně bych si neříkala " hele, ale tady o tomhle mluvila Céline jinak" nebo "Céline říkala, že to bylo tak a tak a ne takhle". Ale film se mi líbil. Nemluvím o technice, protože jsem viděla už hodně lepších filmů po technické stránce, viděla jsem i filmy lepší po té příběhové stránce. Ale mám ten film ráda, opravdu se mi líbil, možná jsem u něj byla příliš sensitivní, protože znám Célininu story, ale myslím, že by mě chytl i jako nefanouška.
Jinak Mirek už to psal a jen doplním sekce Multimedia, ale to je jasný
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime31/7/2008, 11:49

POtřeboval bych pomoci s překladem toho traileru chystam se ho hodit na net ovšem se Célinim hlasem a s titulky přeložil jsem skoro vše až na začátek kde Céline mluví ke svému otci a pak když se Céline ptá Reného jestli si dělá starosti o ně dva. prosím helfněte mi stím díky moc. :)
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime31/7/2008, 16:25

těším se na výsledek ..... avšak neumím pomoc
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Céline the Movie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Céline the Movie
Návrat hore 
Strana 1 z 4Choď na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» DVD Celine
» Celine
» Celine Home

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Novinky o Celine Dion-
Prejdi na: