Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Céline the Movie

Goto down 
+13
Mili
celine3031968
mirka
Raziel88
frankie2206
Štěpánka
coeur
cmcd
Mirek
Lucka
Martina
gina
petraa555
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

Céline the Movie - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime31/7/2008, 21:52

Dneska už to nestihnu, ale zítra se na to určitě mrknu.
Návrat hore Goto down
Raziel88
River Deep, Mountain High
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

OdoslaťPredmet: Dovča chorvatsko Makarska   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime31/7/2008, 22:24

Zítra odjíždím do chorvatska na dovču tak se mějte budu tam reprezentovat Céline takhleCéline the Movie - Stránka 2 Celine16
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime1/8/2008, 09:55

Hi Girls and Boys no tak česky teda :D razím Do Chorvatska za necelou půlhodinu.Mějte se všichni fajn. Účastníci zájezdu Makarská.Vracím se v neděli ,jako že, doma už sem v neděli no hned v pondělí do práce na odpolení. NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!! X( díky za pomoc s překladem :) váš Raziel88Céline the Movie - Stránka 2 3d_cel12
a Céline :)
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime1/8/2008, 11:02

Tak jsem se na to mrkla a hodím ti to do do soukromé zprávy, ale nejsem si jistá kterou částí myslíš to když se Céline ptá Reného jestli si dělá starosti o ně dva, protože to tam nemůžu najít, byly tam jen starosti o tourné. Ale mrknu na to radši ještě jednou.
Návrat hore Goto down
frankie2206
I´m Alive
I´m Alive
frankie2206

Male
Poeet p?íspivku : 370
Registration date : 17.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime2/8/2008, 13:55

ted sem koukal na ten trailer a musim rict, ze nic moc:-( ta herecka je strasna...a teda vubec netouzim to videt...
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime2/8/2008, 22:18

A já myslela, že tě pozveme na Célininu noc. Plánujeme s Kiki, že se mrkneme na CélinE -the movie a tak a pak ještě bude Bourneova noc, ale ta bude jindy. No, ale když to netoužíš vidět, tak tě přece nebudeme přemlouvat yahoo
Návrat hore Goto down
mirka
Alone
Alone
mirka

Female
Poeet p?íspivku : 148
Registration date : 18.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime5/8/2008, 21:49

Pozrela som si na youtube The story of Celine Dion, ako ste odporucali, a velmi, velmi sa mi to lubilo! Fakt. Hlavne niektore veci, ako to, ked rozpravala, ze ked sa vratila po tych dvoch rokoch, ze jej vsetci hovorili, ze sa hudobny svet zmenil a ona na to, ci ma spravit rapovy album - no proste tam bola bohovska, hehe. Takisto sa mi lubilo, ako hovorila, ze ona je sice v showbiznise, ale nezije "with showbusiness life", tak to pekne vystihla, lebo niekomu alebo respektive mnohym to zascne "kvapkat na karbit"... No a konecne som videla, ze nazivo vyvratila to, ze by chcela spachat samovrazdu, ako som tu raz pisala, ze som citala. Tak asi take su moje postrehy. Bolo to fakt super!!! sunny
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime6/8/2008, 11:10

mirka napísal:
Pozrela som si na youtube The story of Celine Dion, ako ste odporucali, a velmi, velmi sa mi to lubilo! Fakt. Hlavne niektore veci, ako to, ked rozpravala, ze ked sa vratila po tych dvoch rokoch, ze jej vsetci hovorili, ze sa hudobny svet zmenil a ona na to, ci ma spravit rapovy album - no proste tam bola bohovska, hehe. Takisto sa mi lubilo, ako hovorila, ze ona je sice v showbiznise, ale nezije "with showbusiness life", tak to pekne vystihla, lebo niekomu alebo respektive mnohym to zascne "kvapkat na karbit"... No a konecne som videla, ze nazivo vyvratila to, ze by chcela spachat samovrazdu, ako som tu raz pisala, ze som citala. Tak asi take su moje postrehy. Bolo to fakt super!!! sunny

Taky se mi to moc líbilo, Céline je velká showmanka ..nebo spíš showwoman, líbilo se taky, jak říkala, že enhodlá Reného-Charlese přebalovat na hracím stole
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime11/8/2008, 11:26

A kdy bude ta Célinina noc nebo už byla?
Návrat hore Goto down
coeur
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On
coeur

Female
Poeet p?íspivku : 67
Registration date : 21.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime11/8/2008, 11:58

Nasla jsem na youtube.com i ukazku s ceskym prekladem

https://www.youtube.com/watch?v=ct-YIWEo1K8
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime11/8/2008, 12:01

Heh to je ta moje :D ja sem na Youtube pod jmenem Bojistak :) poodle toho že jsem chodil na střední intergrovanou v Liberci Na Bojišti 15 :)
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime11/8/2008, 17:40

Raziel88: Na Célininu noc ještě nebylo stanoveno datum, ale není to nic oficiálního
lol! Nazvaly jsme to tak s kámoškou proto, že se budeme celou noc koukat na Céline, na Céline the movie a na její DVD, budou tam kamarádi a tak... a pak zase bude Bourneova noc, kde si pustíme všechny tři díly toho filmu, protože ho kámoška miluje a chce nám ukázat jeho dokonalost. :-)
A pomohl ti apsoň ten můj překlad?
Návrat hore Goto down
frankie2206
I´m Alive
I´m Alive
frankie2206

Male
Poeet p?íspivku : 370
Registration date : 17.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime12/8/2008, 15:18

Lucka napísal:
Raziel88: Na Célininu noc ještě nebylo stanoveno datum, ale není to nic oficiálního
lol! Nazvaly jsme to tak s kámoškou proto, že se budeme celou noc koukat na Céline, na Céline the movie a na její DVD, budou tam kamarádi a tak... a pak zase bude Bourneova noc, kde si pustíme všechny tři díly toho filmu, protože ho kámoška miluje a chce nám ukázat jeho dokonalost. :-)
A pomohl ti apsoň ten můj překlad?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se chci pridat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Návrat hore Goto down
celine3031968
Alone
Alone
celine3031968

Female
Poeet p?íspivku : 135
Registration date : 19.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime12/8/2008, 16:46

Neviete mi niekto poradit, ze kde by som si to mohla pozriet? Niketo tu aj pisal ze sa to odniekal da stiahnut, ale odkial?
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime12/8/2008, 16:55

Frankie2206: No Luki, neříkals, že se ti to nelíbí?? Ale že jsi to ty, tak by to snad šlo ...
celine3031968: Jj, stáhla jsem to na www.celinedionforum.com v sekci multimedia
Návrat hore Goto down
celine3031968
Alone
Alone
celine3031968

Female

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime12/8/2008, 19:46

celine3031968: Jj, stáhla jsem to na www.celinedionforum.com v sekci multimedia[/quote]

Ano, tam som to nasla, lenze bohuzial neviem, ze ako to mam stiahnut...
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime12/8/2008, 21:10

celine3031968: Aby se ti zobrazili linky tak tam musíš do toho "A movie about Celine" napsat nějaký příspěvek, stačí třeba jenom "Thanks".
No a potm už jen budeš klikat na jednotlivé odkazy a dostaneš se na megaupload.com
a tam vypíšeš ten kód co se ti zobrazí a dáš download. Dál myslím že už budeš vědět jak :-)
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
celine3031968
Alone
Alone
celine3031968

Female

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime13/8/2008, 12:12

cmcd: Dakujem Ti thank you
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime13/8/2008, 23:25

diky moc ja uz si ho taky stahl jsou tam zajimavy věci např. sem nevěděl že Céline jako malou porazilo auto.
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime14/8/2008, 09:23

shaním na ten film ještě titulky pls sendněte mi někdo odkaz
Návrat hore Goto down
coeur
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On
coeur

Female
Poeet p?íspivku : 67
Registration date : 21.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime14/8/2008, 10:46

Dneska je pořad Musicblok na čt1 v 0,30 a má tam být něco o Celine.
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime14/8/2008, 11:02

Tak to jeste nepujdu dnes po praci spát a budu koukat
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime4/11/2008, 08:29

Napadlo mě když by se nějakou náhodou dostal Film o Céline ne české televize kdo by asi Céline daboval ať přemejšlim jak přemejšlím nikdo mě nenepadá a co vy?
Návrat hore Goto down
Mili
All By Myself
All By Myself
Mili

Poeet p?íspivku : 248
Registration date : 22.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime4/11/2008, 18:50

Raziel88 napísal:
Napadlo mě když by se nějakou náhodou dostal Film o Céline ne české televize kdo by asi Céline daboval ať přemejšlim jak přemejšlím nikdo mě nenepadá a co vy?

Hlavně ať to není Valerie Zavadská !!! lol!
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime4/11/2008, 19:27

Taky mě nikdo moc nenapadá, nikdo nemůžeme mít takovej hlas jako Céline. Jen doufám, že to nebude ta, která Céline dabovala v Chůve k pohledání, to bylo totiž opravdu strašné.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Céline the Movie   Céline the Movie - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Céline the Movie
Návrat hore 
Strana 2 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» DVD Celine
» Celine
» Celine Home

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Novinky o Celine Dion-
Prejdi na: