Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

For keeps

Goto down 
+8
Lucka
celine3031968
cmcd
Štěpánka
coeur
Martina
petraa555
mirka
12 posters
AutorSpráva
mirka
Alone
Alone
mirka

Female
Poeet p?íspivku : 148
Registration date : 18.03.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: For keeps   For keeps Icon_minitime24/4/2008, 21:54

Ahojte vsetci :D Ako iste viete, Celine uz davnejsie vydala knihu For keeps (vo francuzstine Pour toujours). Ku knizke som sa dostala az tento rok a velmi rada by som ju odporucila, je uplne skvela, plna farebnych obrazkov a hlavne su k nej popridavane vseliake drobnosti. Zopar som preskenovala, tak tu su:
List Celine Barbare Streisand a ich spolocna fotografia s venovanim
For keeps Snimek16
For keeps Snimek17
For keeps Snimek18
Oznamko o Celininej svadbe (predna strana)
For keeps Snimek19
Ultrazvuk maleho a oznamko o jeho narodeni
For keeps Snimek20
For keeps Snimek21
A tiez list priamo napisany Celine jej fanusikom
For keeps Snimek22
a mnoho dalsich veci, takze odporucam :study:
Návrat hore Goto down
petraa555
Taking Chances
Taking Chances
petraa555

Female
Poeet p?íspivku : 825
Registration date : 19.03.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime25/4/2008, 08:26

to moze byt zaujimave... a mozem sa spytat, kde si tu knihu kupila?? a je v anglictine???
Návrat hore Goto down
Martina
Admin
Admin
Martina

Female
Poeet p?íspivku : 429
Registration date : 06.03.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime25/4/2008, 09:56

Jé, já bych tu knížku tak chtěla! A mám stejný dotaz, kdes ji sehnala? Koukala jsem, že ji maji na amazon.com. Ale nevim, jestli tomu můžu důvěřovat...nemáte s tím někdo zkušenost? ;)
Návrat hore Goto down
https://celinedion.forumczech.com
mirka
Alone
Alone
mirka

Female
Poeet p?íspivku : 148
Registration date : 18.03.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime25/4/2008, 12:23

Zohnala mi ju kamoska, ktora bola v Anglicku. Ale aj ona to tam objednavala cez amazon a dorucili jej ju. Myslim, ze amazonu sa da doverovat. Cele ma to vyslo ani nie 900 slovenskych korun a tam je zahrnuta aj cena za dobierku v Anglicku. Vazne ju odporucam, na vysku ma 31 cm do dlzky ma 21,5 cm a hruba je 3,5 cm, je z kvalitneho kriedoveho papiera a su tam kvalitne velke fotky. Je samozrejme v anglictine. Ked som zistila, ze vysla, to bolo este v roku 2005, tak som pisala do slovenskych aj ceskych vydavatelstiev, ci ju nahodou nevydaju, ale vsetky mi odpovedali, ze nie. A teraz chapem preco - lebo tu by jej museli svihnut cenu tak na 1500 skk a kupilo by si ju malo ludi, takze asi tak. Predsa len - nie je to svetovy bestseller a la Da Vinciho kod... Ale aj tak: VIVA LA REINA CELINE DION!!! :queen:
For keeps Snimek23
(to je foto Celine s Reneho dcerou, ked sa vydavala, Celine je tam 3 a pol mesiaca tehotna, fotka sa mi velmi paci, Celine je tam fakt pekna :D )
Návrat hore Goto down
coeur
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On
coeur

Female
Poeet p?íspivku : 67
Registration date : 21.04.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime25/4/2008, 13:55

Pred 2 roky jsem ji shanela ve FR. Nebyla k sehnani. Ted se da normalne koupit ve Francii, stoji 40 eur a co jsem se na ni sbezne divala, tak je velmi zajimava pro fanousky Celine. Pokud nekdo bude ve Francii, tak se da koupit v prodejnach FNAC, www.fnac.fr. Jinak o Celine tady vyslo nekolik dalsich knizek...
Návrat hore Goto down
petraa555
Taking Chances
Taking Chances
petraa555

Female
Poeet p?íspivku : 825

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime25/4/2008, 14:01

ja mam od Celine knizku v slovencine Môj život ako sen, celu som ju precitala uz dvakrat a velmi sa mi pacila. dozvedela som sa veci, co som vobec nevedela. je pekna, napisala ju sama Celine a je to taky prierez jej zivota az do otehotnenia, kde sa aj kniha konci. rada by som si precitala pokracovanie :)
Návrat hore Goto down
Štěpánka
All By Myself
All By Myself
Štěpánka

Female
Poeet p?íspivku : 266
Registration date : 10.05.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: for keeps   For keeps Icon_minitime10/5/2008, 14:38

Ahoj,
na tohle senzační forum jsem se právě zaregistrovala, takže doufám, že t bde fungovat
Dočetla jsem se, že spousta z Vás shání naprosto senzační knihu Celine Dion For keeps. Včera jsem si ji přivezl domů a je naprosto úžasná. A kde se dá sehnat? V ČR prý na jediném místě. Palác knih LUXOR na Václavském náměstí v Praze. Odtud ji mám já. Stojí 699,-, ale samozřejmě pakliže jste student- dá se uplatnit sleva. Ale věřte mi- ta kniha stoj vžně za to
Pokud se nemůžete do Prahy dostat, jde objednat i přes internet z oficiálních stránek - neoluxor.cz, tam jí prodávaji za 629,-.
Tak Vám přeju hodně štěstí v "lovu"
Návrat hore Goto down
Štěpánka
All By Myself
All By Myself
Štěpánka

Female
Poeet p?íspivku : 266
Registration date : 10.05.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime10/5/2008, 14:57

Ano, jako vydavatel, na stránkách neoluxor.cz , je uváděn Vyšehrad, ale jestli jsem to dobře pochopila, tak je to v uvozovkách bráno pouze jako dodavatel pro ČR. Celá kniha je v angličtině. Mimochodem jsem Vás zapoměla upozornit na to, že Luxor na Václavském náměstí objednal pouze jeden balík o celkovém počtu 4ks. A po včerejšku, kdy jsem si jeden zakoupila, tam už měli opravdu jen poslední 3ks. Ale opravdu tahle kniha nemá chybu a stoj za to.
Návrat hore Goto down
Martina
Admin
Admin
Martina

Female
Poeet p?íspivku : 429
Registration date : 06.03.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime15/5/2008, 15:54

Tak Luxor je pro dnešek o jeden kousek chudší :lol: dneska jsem si tuhle knížku koupila a jsem z ní nadšená!!! Takže stále tam jsou ještě 2 kusy! ;)
Návrat hore Goto down
https://celinedion.forumczech.com
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762
Registration date : 08.03.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime20/5/2008, 17:11

Mně tahle knížka přišla dneska (měla jsem jí totiž objednanou z internetu).
A můžu říct že je naprosto úžasná. A jinak na internetových stránkách Luxor mají stav celkem: poslední kus, takže pokud má někdo zájem tak tam pro něj ještě jedna zbývá. :lol: :D
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
celine3031968
Alone
Alone
celine3031968

Female
Poeet p?íspivku : 135

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime8/6/2008, 17:18

Ahojte, na stranke www.neoluxor.cz som nasla knihu "Minidiar Miracle AG 2005". Nemate niekto tu knihu? A ak ano, co v nej je? Bola by som rada...
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime8/6/2008, 20:43

Už se konečně mohu přidat k majitelům For Keeps. Koupila jsem si ji hned první den zájedzu ( respektive druhý den) v Bruselu.... Byla zlevnená ze 38,75 na 14,75 euro. No sice jsem ji potom našla v Londýně ve všech prodejnách HKM a taky ve všech knihkupectvích jen za 7 liber, ale co už..knížku mám a musím říct, že je super... Jen mě mrzí, že jsem nenatrefila na My story, my dream. V několika knihkupectvích ji měli vedenou v pc, ale byla jen na objednávku, ale to byhc už zase nestihla.
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime15/6/2008, 10:40

Sice se ještě musím občas učit, takže tomu čtení moc nedávám a taky mám rozečtený další dvě knížky, ale i tak si vždycky najdu čas na For Keeps a je to opravdu úžasný. Ta knížka se čte sama, vždycky když začnu, tak se od ní pak nemůžu odtrhnout a ráno to tak vypadá, ale mám novej korektor na kruhy pod očima :D Je to moc krásná knížka
Návrat hore Goto down
miranda
The Power Of Love
The Power Of Love
miranda

Female
Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 10.12.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime23/2/2009, 20:22

mám dotaz ta knížka For Keeps je i u nás k dostání pouze v anglické verzi, nebo je to v češtině
Návrat hore Goto down
Garcon
River Deep, Mountain High
River Deep, Mountain High

Male
Poeet p?íspivku : 1227
Registration date : 10.07.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime23/2/2009, 20:27

For Keeps je len v dvoch jazykovych verziach, a to v anglictine a vo francuzstine.
Návrat hore Goto down
celine-fun
Alone
Alone
celine-fun

Male
Poeet p?íspivku : 193
Registration date : 27.11.2008

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime24/2/2009, 19:00

No francouzsky se umim představit a říct že neumim francouzsky :D ale anglickou bych mohl zkusit (jestli ještě někde mají) i když budu rozumnět každý pátý větě :D
Návrat hore Goto down
Niki
I´m Alive
I´m Alive
Niki

Female
Poeet p?íspivku : 586
Registration date : 07.02.2009

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime25/2/2009, 19:00

:D :D :D sice sem na tom celkem spatne s anglinou (o franine ani nemluvim :D......taky umim rict jenom ze neumim franzouzsky), ale uz hodne dlouho jí chci, abych si ji mohla spon prohlizet :DDD puvodne sem ji mela mit v listopadu, ale to pak krachlo....pak k vanocum, to taky krachlo......pak k narozeninam (ty mam v breznu), ale to taky nevyjde, protoze sem si nkonec vybrala neco uplne jinyho (ááá, lístky na koncerty, na to sem ujetá :DDD)......vzhledem k tomu, ze k tem narozkam to je "trochu" velkej darek, tak to pokreje i svátek, takze mam az do listopadu smůlu......takze FOR KEEPS bude az k prístím vánocům :( uz ted se tesim :DD...teda, tesim se uz pekne dlouho no...doufam, ze k tem pristim vanocum se uz KONECNE dockam.. lol!
Návrat hore Goto down
http://luckoniky.blog.cz
Sponsored content

For keeps Empty
OdoslaťPredmet: Re: For keeps   For keeps Icon_minitime

Návrat hore Goto down

For keeps
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Céline Dion-
Prejdi na: