| For keeps | |
|
+8Lucka celine3031968 cmcd Štěpánka coeur Martina petraa555 mirka 12 posters |
Autor | Správa |
---|
mirka Alone
Age : 38 Bydliště : Prievidza/Slovensko Poeet p?íspivku : 148 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: For keeps 24/4/2008, 21:54 | |
| Ahojte vsetci :D Ako iste viete, Celine uz davnejsie vydala knihu For keeps (vo francuzstine Pour toujours). Ku knizke som sa dostala az tento rok a velmi rada by som ju odporucila, je uplne skvela, plna farebnych obrazkov a hlavne su k nej popridavane vseliake drobnosti. Zopar som preskenovala, tak tu su: List Celine Barbare Streisand a ich spolocna fotografia s venovanim Oznamko o Celininej svadbe (predna strana) Ultrazvuk maleho a oznamko o jeho narodeni A tiez list priamo napisany Celine jej fanusikom a mnoho dalsich veci, takze odporucam :study: | |
|
| |
petraa555 Taking Chances
Age : 37 Bydliště : - Poeet p?íspivku : 825 Registration date : 19.03.2008
| Predmet: Re: For keeps 25/4/2008, 08:26 | |
| to moze byt zaujimave... a mozem sa spytat, kde si tu knihu kupila?? a je v anglictine??? | |
|
| |
Martina Admin
Age : 37 Bydliště : Praha Poeet p?íspivku : 429 Registration date : 06.03.2008
| Predmet: Re: For keeps 25/4/2008, 09:56 | |
| Jé, já bych tu knížku tak chtěla! A mám stejný dotaz, kdes ji sehnala? Koukala jsem, že ji maji na amazon.com. Ale nevim, jestli tomu můžu důvěřovat...nemáte s tím někdo zkušenost? ;) | |
|
| |
mirka Alone
Age : 38 Bydliště : Prievidza/Slovensko Poeet p?íspivku : 148 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: For keeps 25/4/2008, 12:23 | |
| Zohnala mi ju kamoska, ktora bola v Anglicku. Ale aj ona to tam objednavala cez amazon a dorucili jej ju. Myslim, ze amazonu sa da doverovat. Cele ma to vyslo ani nie 900 slovenskych korun a tam je zahrnuta aj cena za dobierku v Anglicku. Vazne ju odporucam, na vysku ma 31 cm do dlzky ma 21,5 cm a hruba je 3,5 cm, je z kvalitneho kriedoveho papiera a su tam kvalitne velke fotky. Je samozrejme v anglictine. Ked som zistila, ze vysla, to bolo este v roku 2005, tak som pisala do slovenskych aj ceskych vydavatelstiev, ci ju nahodou nevydaju, ale vsetky mi odpovedali, ze nie. A teraz chapem preco - lebo tu by jej museli svihnut cenu tak na 1500 skk a kupilo by si ju malo ludi, takze asi tak. Predsa len - nie je to svetovy bestseller a la Da Vinciho kod... Ale aj tak: VIVA LA REINA CELINE DION!!! :queen: (to je foto Celine s Reneho dcerou, ked sa vydavala, Celine je tam 3 a pol mesiaca tehotna, fotka sa mi velmi paci, Celine je tam fakt pekna :D ) | |
|
| |
coeur My Heart Will Go On
Age : 56 Bydliště : Ceska republika - Francie Poeet p?íspivku : 67 Registration date : 21.04.2008
| Predmet: Re: For keeps 25/4/2008, 13:55 | |
| Pred 2 roky jsem ji shanela ve FR. Nebyla k sehnani. Ted se da normalne koupit ve Francii, stoji 40 eur a co jsem se na ni sbezne divala, tak je velmi zajimava pro fanousky Celine. Pokud nekdo bude ve Francii, tak se da koupit v prodejnach FNAC, www.fnac.fr. Jinak o Celine tady vyslo nekolik dalsich knizek... | |
|
| |
petraa555 Taking Chances
Age : 37 Bydliště : - Poeet p?íspivku : 825 Registration date : 19.03.2008
| Predmet: Re: For keeps 25/4/2008, 14:01 | |
| ja mam od Celine knizku v slovencine Môj život ako sen, celu som ju precitala uz dvakrat a velmi sa mi pacila. dozvedela som sa veci, co som vobec nevedela. je pekna, napisala ju sama Celine a je to taky prierez jej zivota az do otehotnenia, kde sa aj kniha konci. rada by som si precitala pokracovanie :) | |
|
| |
Štěpánka All By Myself
Age : 39 Bydliště : Jičín Poeet p?íspivku : 266 Registration date : 10.05.2008
| Predmet: for keeps 10/5/2008, 14:38 | |
| Ahoj, na tohle senzační forum jsem se právě zaregistrovala, takže doufám, že t bde fungovat Dočetla jsem se, že spousta z Vás shání naprosto senzační knihu Celine Dion For keeps. Včera jsem si ji přivezl domů a je naprosto úžasná. A kde se dá sehnat? V ČR prý na jediném místě. Palác knih LUXOR na Václavském náměstí v Praze. Odtud ji mám já. Stojí 699,-, ale samozřejmě pakliže jste student- dá se uplatnit sleva. Ale věřte mi- ta kniha stoj vžně za to Pokud se nemůžete do Prahy dostat, jde objednat i přes internet z oficiálních stránek - neoluxor.cz, tam jí prodávaji za 629,-. Tak Vám přeju hodně štěstí v "lovu" | |
|
| |
Štěpánka All By Myself
Age : 39 Bydliště : Jičín Poeet p?íspivku : 266 Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: For keeps 10/5/2008, 14:57 | |
| Ano, jako vydavatel, na stránkách neoluxor.cz , je uváděn Vyšehrad, ale jestli jsem to dobře pochopila, tak je to v uvozovkách bráno pouze jako dodavatel pro ČR. Celá kniha je v angličtině. Mimochodem jsem Vás zapoměla upozornit na to, že Luxor na Václavském náměstí objednal pouze jeden balík o celkovém počtu 4ks. A po včerejšku, kdy jsem si jeden zakoupila, tam už měli opravdu jen poslední 3ks. Ale opravdu tahle kniha nemá chybu a stoj za to. | |
|
| |
Martina Admin
Age : 37 Bydliště : Praha Poeet p?íspivku : 429 Registration date : 06.03.2008
| Predmet: Re: For keeps 15/5/2008, 15:54 | |
| Tak Luxor je pro dnešek o jeden kousek chudší :lol: dneska jsem si tuhle knížku koupila a jsem z ní nadšená!!! Takže stále tam jsou ještě 2 kusy! ;) | |
|
| |
cmcd Taking Chances
Age : 29 Bydliště : Hředle Poeet p?íspivku : 762 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: For keeps 20/5/2008, 17:11 | |
| Mně tahle knížka přišla dneska (měla jsem jí totiž objednanou z internetu). A můžu říct že je naprosto úžasná. A jinak na internetových stránkách Luxor mají stav celkem: poslední kus, takže pokud má někdo zájem tak tam pro něj ještě jedna zbývá. :lol: :D | |
|
| |
celine3031968 Alone
Age : 32 Bydliště : Bánovce nad Bebravou Poeet p?íspivku : 135 Registration date : 19.03.2008
| Predmet: Re: For keeps 8/6/2008, 17:18 | |
| Ahojte, na stranke www.neoluxor.cz som nasla knihu "Minidiar Miracle AG 2005". Nemate niekto tu knihu? A ak ano, co v nej je? Bola by som rada... | |
|
| |
Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: For keeps 8/6/2008, 20:43 | |
| Už se konečně mohu přidat k majitelům For Keeps. Koupila jsem si ji hned první den zájedzu ( respektive druhý den) v Bruselu.... Byla zlevnená ze 38,75 na 14,75 euro. No sice jsem ji potom našla v Londýně ve všech prodejnách HKM a taky ve všech knihkupectvích jen za 7 liber, ale co už..knížku mám a musím říct, že je super... Jen mě mrzí, že jsem nenatrefila na My story, my dream. V několika knihkupectvích ji měli vedenou v pc, ale byla jen na objednávku, ale to byhc už zase nestihla. | |
|
| |
Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: For keeps 15/6/2008, 10:40 | |
| Sice se ještě musím občas učit, takže tomu čtení moc nedávám a taky mám rozečtený další dvě knížky, ale i tak si vždycky najdu čas na For Keeps a je to opravdu úžasný. Ta knížka se čte sama, vždycky když začnu, tak se od ní pak nemůžu odtrhnout a ráno to tak vypadá, ale mám novej korektor na kruhy pod očima :D Je to moc krásná knížka | |
|
| |
miranda The Power Of Love
Age : 35 Bydliště : ostrava Poeet p?íspivku : 36 Registration date : 10.12.2008
| Predmet: Re: For keeps 23/2/2009, 20:22 | |
| mám dotaz ta knížka For Keeps je i u nás k dostání pouze v anglické verzi, nebo je to v češtině | |
|
| |
Garcon River Deep, Mountain High
Poeet p?íspivku : 1227 Registration date : 10.07.2008
| Predmet: Re: For keeps 23/2/2009, 20:27 | |
| For Keeps je len v dvoch jazykovych verziach, a to v anglictine a vo francuzstine. | |
|
| |
celine-fun Alone
Age : 30 Bydliště : Pardubice Poeet p?íspivku : 193 Registration date : 27.11.2008
| Predmet: Re: For keeps 24/2/2009, 19:00 | |
| No francouzsky se umim představit a říct že neumim francouzsky :D ale anglickou bych mohl zkusit (jestli ještě někde mají) i když budu rozumnět každý pátý větě :D | |
|
| |
Niki I´m Alive
Age : 29 Bydliště : Rokycany Poeet p?íspivku : 586 Registration date : 07.02.2009
| Predmet: Re: For keeps 25/2/2009, 19:00 | |
| :D :D :D sice sem na tom celkem spatne s anglinou (o franine ani nemluvim :D......taky umim rict jenom ze neumim franzouzsky), ale uz hodne dlouho jí chci, abych si ji mohla spon prohlizet :DDD puvodne sem ji mela mit v listopadu, ale to pak krachlo....pak k vanocum, to taky krachlo......pak k narozeninam (ty mam v breznu), ale to taky nevyjde, protoze sem si nkonec vybrala neco uplne jinyho (ááá, lístky na koncerty, na to sem ujetá :DDD)......vzhledem k tomu, ze k tem narozkam to je "trochu" velkej darek, tak to pokreje i svátek, takze mam az do listopadu smůlu......takze FOR KEEPS bude az k prístím vánocům :( uz ted se tesim :DD...teda, tesim se uz pekne dlouho no...doufam, ze k tem pristim vanocum se uz KONECNE dockam.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: For keeps | |
| |
|
| |
| For keeps | |
|