| René = Gambler? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: René = Gambler? 11/3/2008, 15:10 | |
| Už je to dýl, co jsem četla, že René prohrál 9 milionů dolarů v pokru bo v čem. No, a novináři z toho mají několikáté Vánoce :pig: . No každopádně Céline se zachovala jako pravá dáma a s naprostou nenuceností jim řekla, že to ví a že kdyby René nebyl gambler, možná by ani nebyla světově známou zpěvačkou, protože kdo jiný než gambler, by zastavil dům, aby financoval CD dvanáctileté holce A taky řekla, že v tom nevidí žádný problém, že si prostě vymezí peníze, které Céline může utrati za nákupy ... ( věděli jste, že má přes 1000 párů bot??) a peníze, které René může dát do hry... | |
|
| |
Martina Admin
Age : 37 Bydliště : Praha Poeet p?íspivku : 429 Registration date : 06.03.2008
| Predmet: Re: René = Gambler? 11/3/2008, 15:23 | |
| Tyy jo! tak to je teda něco já tohle ani nevěděla! s těma botama to vim, ale René gamblerem, to mi nějak ušlo | |
|
| |
cmcd Taking Chances
Age : 29 Bydliště : Hředle Poeet p?íspivku : 762 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: René = Gambler? 11/3/2008, 17:14 | |
| Něco podobného jsem četla, ale už je to dýl, a prý Céline za Reného něco co prohrál musela i platit. A já jsem věděla že má Céline sbírku bot, ale přes 1000 párů to jsem nevěděla. | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 11/3/2008, 19:48 | |
| No v hodně interview na youtube se o otm mluví, ale zase si nemyslím, že to tak strašný, když René ví, kde je hranice, tak proč ne..někdo holduje kouření, jinej drogám, někdo zase anorexii, myslím, že gamblerství je lepší možnost | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 12/3/2008, 12:46 | |
| Ilustační obrázek:D Nevím proč, ale připomíná mi dítě,. který dostalo hračku...je roztomilej:D | |
|
| |
cmcd Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 12/3/2008, 17:31 | |
| :D A s tim gamblerstvím že je to lepší možnost (než anorexie...) je asi pravda. | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 12/3/2008, 19:51 | |
| Jo jo to každopdáně, ale není to z mé hlavy, je to opět myšlenka Céline ... samozřejmě to vím, ale sama byhc na to nepřišla. | |
|
| |
luk3as My Heart Will Go On
Age : 74 Bydliště : - Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 14.03.2008
| Predmet: Re: René = Gambler? 19/3/2008, 00:05 | |
| Mě se to, co Cél udajně řekla taky moc líbí... souhlasim s tím. Amyslím, že oni narozdíl od nás si něco podobného můžou dovolit utrati pár milionu dolarů :-) | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 19/3/2008, 12:10 | |
| Jo jo, přesně. Navíc nechápu proč se o to vůbec někdo zajímá. Vlastně jsem tak přemýšlela, že vůbec nechápu smysl bulvaru. | |
|
| |
cmcd Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 19/3/2008, 20:00 | |
| Tak to jsme na tom podobně taky mám dojem že nechápu smysl bulvaru. :D | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 20/3/2008, 12:23 | |
| jo no, já myslím, že sjem ale přišla, proč se tak prodává. No zamyslela jsem se a zjistila jsem, že jedenz hlavních důvodů jsou stránky plné obrázků. Lidi si radši koupí Blesk než nějaký seriozní noviny, i když pojem seriozní noviny je trošku zavádějící, myslím že je to dokonce takový "flujdum". Seriozní noviny jsem snad neviděla. Jenže problém je, že lidi bulvár čtou, proto se prodává a proto slaví úspěch. No, ale musím se přiznat, že do toho taky občas nahlídnu ... | |
|
| |
cmcd Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 20/3/2008, 13:02 | |
| - Lucka napísal:
- jo no, já myslím, že sjem ale přišla, proč se tak prodává. No zamyslela jsem se a zjistila jsem, že jedenz hlavních důvodů jsou stránky plné obrázků. Lidi si radši koupí Blesk než nějaký seriozní noviny, i když pojem seriozní noviny je trošku zavádějící, myslím že je to dokonce takový "flujdum". Seriozní noviny jsem snad neviděla. Jenže problém je, že lidi bulvár čtou, proto se prodává a proto slaví úspěch. No, ale musím se přiznat, že do toho taky občas nahlídnu ...
Tak občas do toho nahlídne asi každý... | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 20/3/2008, 13:08 | |
| Jo no , tak co chceš číst. Vždyť tu skoro nic jinýho není. Ve škole nám jedne profesor četl nějaký přísloví, kde bylo, že Víc pravdivých informací má člověk, kterej si za den nepřečetl ani jedny noviny, než ten kterej přečetl všechny ..něco na tom bude | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Bulváááár 20/3/2008, 14:57 | |
| - Lucka napísal:
- Jo jo, přesně. Navíc nechápu proč se o to vůbec někdo zajímá. Vlastně jsem tak přemýšlela, že vůbec nechápu smysl bulvaru.
No smysl bulváru hlavně psát o životě lidí o jejich problémech o jejich penězích o jejich vztazích. Né hold každý i třeba chytrý člověk se zajímá co se děje v politice jaký je kurz koruny k Euru, atd. Rád bych někdy dělal bulvár psal články a sbíral "drby" wau ..... | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 20/3/2008, 18:48 | |
| No ono halvně bude něco na tom, že lidi mají rádi příběhy ostatních. Když dopadnou dobře, tak věří, že i jejich příběh může dopadnout dobře a no a někteří jsou zase rádi, když to někomu nedopadne... Taky jsem přemýšlela o dráze žurnalistky, ale nevím, jestli byhc to zvládla. | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: René = Gambler? 20/3/2008, 19:51 | |
| - Lucka napísal:
- No ono halvně bude něco na tom, že lidi mají rádi příběhy ostatních. Když dopadnou dobře, tak věří, že i jejich příběh může dopadnout dobře a no a někteří jsou zase rádi, když to někomu nedopadne... Taky jsem přemýšlela o dráze žurnalistky, ale nevím, jestli byhc to zvládla.
No hodně mě bere informovat okolí o věcech co se stali, stanou, nebo děli a hlavně ty titulky jako názvy článků .... | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 21/3/2008, 10:13 | |
| a ty pracuješ v žurnalistice?? Možná jsi někde psal, kde pracuješ, ale moje paměť :D | |
|
| |
Mirek Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 21/3/2008, 18:29 | |
| - Lucka napísal:
- a ty pracuješ v žurnalistice?? Možná jsi někde psal, kde pracuješ, ale moje paměť :D
No moje práce spočívá ve výrobě SET - TOP - BOXů a výrobě HP PC. (osobní počítače) Zadávám skenovací cestu ve výrobě, ale lidi na linkách jsou už tolik šikovní , že většinu směny prointernetuju a pro ajsikjuju :-) Ale žurnalistika to by bylo něco !!!! | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 23/3/2008, 12:52 | |
| Wow, tak to já si svoje budoucí povolání teprve vybírám, ale postupem času zjišťuju, že vůbec nevím z čeho budu za dva roky maturovat, natož co budu dělat. Ale žurnalistika mě láká, ale bojím, že byhc to nezvládla... | |
|
| |
mirka Alone
Age : 38 Bydliště : Prievidza/Slovensko Poeet p?íspivku : 148 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: René = Gambler? 1/6/2008, 23:06 | |
| Nahodou som sa dostala teraz k tejto teme a zacala si citat prispevky a teda rozhodne nesuhlasim, ze gamblerstvo je lepsie nez akakolvek ina zavislot. Predstavte si, ze by ste mali muza a zacal by byt zavisly na automatoch a podobne, kde sa tiez minaju prachy a vsetko by utracal, neviem, ako by ste potom hovorili... No to je moj pohlad na vec... Lenze ked maju tolko penazi, ze by ich ani za 10 zivotov neminuli, tak to neberu tak tragicky... Moj postoj je vsak negativny. | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: René = Gambler? 8/6/2008, 20:55 | |
| Já si nemyslím, že je to zase tak špatný. Podle mě je lepší, když si manžel zajde zahrát hry, než když chodí opilej domů a mlátí tě hlava nehlava. Jasný, v extrémní verzi je to nepříjemný a když tě manžel přivede do dluhů, tak to rozhodně není dobrý, ale myslím, že René není na úrovní hracího mańika, kterej neví kdy přestat. Vždyť je to neskutečně dobrej manažer a díky tomu ví, jaký usílí musí vynaložit, aby je vydělávali ... Navíc Céline to jasně řekla, že má každej svou hromádku, kterou můžou utratit, jakým způsobem chtějí | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: René = Gambler? | |
| |
|
| |
| René = Gambler? | |
|