Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

René = Gambler?

Goto down 
+2
Martina
Lucka
6 posters
AutorSpráva
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime11/3/2008, 15:10

Už je to dýl, co jsem četla, že René prohrál 9 milionů dolarů v pokru bo v čem. No, a novináři z toho mají několikáté Vánoce :pig: . No každopádně Céline se zachovala jako pravá dáma a s naprostou nenuceností jim řekla, že to ví a že kdyby René nebyl gambler, možná by ani nebyla světově známou zpěvačkou, protože kdo jiný než gambler, by zastavil dům, aby financoval CD dvanáctileté holce Question A taky řekla, že v tom nevidí žádný problém, že si prostě vymezí peníze, které Céline může utrati za nákupy ... ( věděli jste, že má přes 1000 párů bot??) a peníze, které René může dát do hry...
Návrat hore Goto down
Martina
Admin
Admin
Martina

Female
Poeet p?íspivku : 429
Registration date : 06.03.2008

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime11/3/2008, 15:23

Tyy jo! tak to je teda něco affraid já tohle ani nevěděla! s těma botama to vim, ale René gamblerem, to mi nějak ušlo oops
Návrat hore Goto down
https://celinedion.forumczech.com
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime11/3/2008, 17:14

Něco podobného jsem četla, ale už je to dýl, a prý Céline za Reného něco co prohrál musela i platit. A já jsem věděla že má Céline sbírku bot, ale přes 1000 párů to jsem nevěděla.
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime11/3/2008, 19:48

No v hodně interview na youtube se o otm mluví, ale zase si nemyslím, že to tak strašný, když René ví, kde je hranice, tak proč ne..někdo holduje kouření, jinej drogám, někdo zase anorexii, myslím, že gamblerství je lepší možnost
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime12/3/2008, 12:46

René = Gambler? Wsop-rene-angelil01

Ilustační obrázek:D Nevím proč, ale připomíná mi dítě,. který dostalo hračku...je roztomilej:D
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime12/3/2008, 17:31

:D A s tim gamblerstvím že je to lepší možnost (než anorexie...) je asi pravda.
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime12/3/2008, 19:51

Jo jo to každopdáně, ale není to z mé hlavy, je to opět myšlenka Céline ... samozřejmě to vím, ale sama byhc na to nepřišla.
Návrat hore Goto down
luk3as
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On

Male
Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 14.03.2008

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime19/3/2008, 00:05

Mě se to, co Cél udajně řekla taky moc líbí... souhlasim s tím. Amyslím, že oni narozdíl od nás si něco podobného můžou dovolit utrati pár milionu dolarů :-)
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime19/3/2008, 12:10

Jo jo, přesně. Navíc nechápu proč se o to vůbec někdo zajímá. Vlastně jsem tak přemýšlela, že vůbec nechápu smysl bulvaru.
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime19/3/2008, 20:00

Tak to jsme na tom podobně taky mám dojem že nechápu smysl bulvaru. :D
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime20/3/2008, 12:23

jo no, já myslím, že sjem ale přišla, proč se tak prodává. No zamyslela jsem se a zjistila jsem, že jedenz hlavních důvodů jsou stránky plné obrázků. Lidi si radši koupí Blesk než nějaký seriozní noviny, i když pojem seriozní noviny je trošku zavádějící, myslím že je to dokonce takový "flujdum". Seriozní noviny jsem snad neviděla. Jenže problém je, že lidi bulvár čtou, proto se prodává a proto slaví úspěch. No, ale musím se přiznat, že do toho taky občas nahlídnu ...
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime20/3/2008, 13:02

Lucka napísal:
jo no, já myslím, že sjem ale přišla, proč se tak prodává. No zamyslela jsem se a zjistila jsem, že jedenz hlavních důvodů jsou stránky plné obrázků. Lidi si radši koupí Blesk než nějaký seriozní noviny, i když pojem seriozní noviny je trošku zavádějící, myslím že je to dokonce takový "flujdum". Seriozní noviny jsem snad neviděla. Jenže problém je, že lidi bulvár čtou, proto se prodává a proto slaví úspěch. No, ale musím se přiznat, že do toho taky občas nahlídnu ...
Tak občas do toho nahlídne asi každý...
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime20/3/2008, 13:08

Jo no , tak co chceš číst. Vždyť tu skoro nic jinýho není. Ve škole nám jedne profesor četl nějaký přísloví, kde bylo, že Víc pravdivých informací má člověk, kterej si za den nepřečetl ani jedny noviny, než ten kterej přečetl všechny ..něco na tom bude
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832
Registration date : 18.03.2008

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Bulváááár   René = Gambler? Icon_minitime20/3/2008, 14:57

Lucka napísal:
Jo jo, přesně. Navíc nechápu proč se o to vůbec někdo zajímá. Vlastně jsem tak přemýšlela, že vůbec nechápu smysl bulvaru.

No smysl bulváru hlavně psát o životě lidí o jejich problémech o jejich penězích o jejich vztazích. Né hold každý i třeba chytrý člověk se zajímá co se děje v politice jaký je kurz koruny k Euru, atd.
Rád bych někdy dělal bulvár psal články a sbíral "drby" wau .....
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime20/3/2008, 18:48

No ono halvně bude něco na tom, že lidi mají rádi příběhy ostatních. Když dopadnou dobře, tak věří, že i jejich příběh může dopadnout dobře a no a někteří jsou zase rádi, když to někomu nedopadne... Taky jsem přemýšlela o dráze žurnalistky, ale nevím, jestli byhc to zvládla.
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime20/3/2008, 19:51

Lucka napísal:
No ono halvně bude něco na tom, že lidi mají rádi příběhy ostatních. Když dopadnou dobře, tak věří, že i jejich příběh může dopadnout dobře a no a někteří jsou zase rádi, když to někomu nedopadne... Taky jsem přemýšlela o dráze žurnalistky, ale nevím, jestli byhc to zvládla.

No hodně mě bere informovat okolí o věcech co se stali, stanou, nebo děli a hlavně ty titulky jako názvy článků ....
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime21/3/2008, 10:13

a ty pracuješ v žurnalistice?? Možná jsi někde psal, kde pracuješ, ale moje paměť :D
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime21/3/2008, 18:29

Lucka napísal:
a ty pracuješ v žurnalistice?? Možná jsi někde psal, kde pracuješ, ale moje paměť :D

No moje práce spočívá ve výrobě SET - TOP - BOXů a výrobě HP PC. (osobní počítače)
Zadávám skenovací cestu ve výrobě, ale lidi na linkách jsou už tolik šikovní , že většinu směny prointernetuju a pro ajsikjuju :-)

Ale žurnalistika to by bylo něco !!!!
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime23/3/2008, 12:52

Wow, tak to já si svoje budoucí povolání teprve vybírám, ale postupem času zjišťuju, že vůbec nevím z čeho budu za dva roky maturovat, natož co budu dělat. Ale žurnalistika mě láká, ale bojím, že byhc to nezvládla...
Návrat hore Goto down
mirka
Alone
Alone
mirka

Female
Poeet p?íspivku : 148

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime1/6/2008, 23:06

Nahodou som sa dostala teraz k tejto teme a zacala si citat prispevky a teda rozhodne nesuhlasim, ze gamblerstvo je lepsie nez akakolvek ina zavislot. Predstavte si, ze by ste mali muza a zacal by byt zavisly na automatoch a podobne, kde sa tiez minaju prachy a vsetko by utracal, neviem, ako by ste potom hovorili... No to je moj pohlad na vec... Lenze ked maju tolko penazi, ze by ich ani za 10 zivotov neminuli, tak to neberu tak tragicky... Moj postoj je vsak negativny.
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime8/6/2008, 20:55

Já si nemyslím, že je to zase tak špatný. Podle mě je lepší, když si manžel zajde zahrát hry, než když chodí opilej domů a mlátí tě hlava nehlava. Jasný, v extrémní verzi je to nepříjemný a když tě manžel přivede do dluhů, tak to rozhodně není dobrý, ale myslím, že René není na úrovní hracího mańika, kterej neví kdy přestat. Vždyť je to neskutečně dobrej manažer a díky tomu ví, jaký usílí musí vynaložit, aby je vydělávali ... Navíc Céline to jasně řekla, že má každej svou hromádku, kterou můžou utratit, jakým způsobem chtějí
Návrat hore Goto down
Sponsored content

René = Gambler? Empty
OdoslaťPredmet: Re: René = Gambler?   René = Gambler? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

René = Gambler?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Céline Dion-
Prejdi na: