Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Celine Dion : My Story My Dream (kniha )

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Štěpánka
All By Myself
All By Myself
Štěpánka

Female
Poeet p?íspivku : 266
Registration date : 10.05.2008

Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Empty
OdoslaťPredmet: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime10/5/2008, 15:03

Chtěla jsem se zeptat a požádat o případnou pomoc.
V souvislosti se získáním knihy Celine Dion For Keeps, mě tak napadlo- nevíte někdo- nedala by se ještě nějakým způsobem sehnat kniha o Celine- My story My Dream, nebo v překladu tuším že- Moj život ako sen (omlouvám se za případné chyby) . Sice jí mám doma- podařilo  se mi ji sehnat a stáhnout s internetu, ale docela bych stála o to jí sehnat v originále. Bohužel se mi ji nedáří už nikde vyhledat ani na internetu- Vltava. cz, Amazon.com atd. .....Velice bych o ni stála.
Návrat hore Goto down
Štěpánka
All By Myself
All By Myself
Štěpánka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime10/5/2008, 15:15

Ze všeho nejvíce bych toužila sehnat anglický originál a nebo slovenský. Prosím mohla bych poprosit o případnou pomoc s těmi zahraničními obchody. Alespoň adresy a popř. jestliže s nimi máš zkušenost, o radu kterým mohu důvěřovat? S objednáváním po internetu nemám moc zkušeností, v tomto ohledu jsem docela nedůvěřivá, ale když j budu chtít sehnat tak mi asi nic jiného nezbyde. Moc díky
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime10/5/2008, 18:16

Tuhle knížku byhc hctěla taky a moc. Podívám se po ní v Anglii, snad tam bude. A kdyby ne, tak myslím, že by ji snad mohli prodávat na koncertě ve fanshopu
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime11/5/2008, 17:39

To je škoda, no zkusím ji sehnat v té Anglii, tak snad budu mít štěstí, s kamoškou jsme si slíbily, že budeme hledat, odkud nenajdeme, ona si jede zase pro knížku o Sugababes.
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime12/5/2008, 17:36

Já tam jedu 1. června, tak sem pak hodím info :) jen mě štve, že Céline není v muzeu voskových figurín, chtěla jsem se s ní vyfotit, ale tak aspoŃ tam bude Alan
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime13/5/2008, 17:12

To jo, to já vím, ale zase nejsem natolik naivní, abych si myslela, že budu mít příležitost se s ní vyfotit, tak jsem chtěla aspon fotku z muzea
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime13/5/2008, 17:21

To je fakt, no ale já plánuju osobní setkání, sice nevím, jak to udělám, ale budu se snažit :D Třeba až jendou budu bohatá a slavná, tak si mě Céline najde sama. :-) No teď to asi působí hodně naivně, ale co už :D
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime13/5/2008, 17:30

No já jsem si myslela, že bych mohla zavolat Michelovi, pak jsem si řekla, že bude lepší zavolat Renému a pak jsem si uvědomila, že úplně nejlepší bude zavolat Céline, ptž jsme starý kámošky :D
Návrat hore Goto down
Štěpánka
All By Myself
All By Myself
Štěpánka

Female

OdoslaťPredmet: Žádost o pomoc   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime15/5/2008, 11:07

Ahoj lidi,
kvůli této knize- My story my dream, jsem již kontaktovala i
vydavatelství Remedium. Jediné stránky na kterých jsem ji
objevila jsou Amazon.com. Chtěla jsem se proto zeptat, zda
někdo z Vás nemá zkušenosti s objednávkami z těchto
stránek.
Návrat hore Goto down
Anonymní
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime15/5/2008, 20:37

z amazon.com jsem si objednávala cd a vše v pohodě, ale tato kniha a za lepší peníz je na ebay.com
Návrat hore Goto down
Štěpánka
All By Myself
All By Myself
Štěpánka

Female

OdoslaťPredmet: MOJ ŽIVOT AKO SEN   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime23/5/2008, 22:31

Tak Vám slavnostně oznamuji, že se mi podařilo něco naprosto neskutečného. Po téměř 7 letech se mi podařilo sehnat autobiografii o Celine- MOJ ŽIVOT AKO SEN (v originále My Story My Dream)
Je nprosto neskutečná. Přečetla jsem ji ani za necelý den a nejednou jsem se u ni málem rozbrečela. Píše neskutečným způsobem. Tak upřímným- od srdce.
Jsem hrozně moc ráda, že se mi to po těch letech konečně povedlo. Sálo to za to!!!!!
Návrat hore Goto down
celine3031968
Alone
Alone
celine3031968

Female
Poeet p?íspivku : 135
Registration date : 19.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime8/6/2008, 17:04

Štěpánka napísal:
Chtěla jsem se zeptat a požádat o případnou pomoc.
V souvislosti se získáním knihy Celine Dion For Keeps, mě tak napadlo- nevíte někdo- nedala by se ještě nějakým způsobem sehnat kniha o Celine- My story My Dream, nebo v překladu tuším že- Moj život ako sen (omlouvám se za případné chyby) . Sice jí mám doma- podařilo se mi ji sehnat a stáhnout s internetu, ale docela bych stála o to jí sehnat v originále. Bohužel se mi ji nedáří už nikde vyhledat ani na internetu- Vltava. cz, Amazon.com atd. .....Velice bych o ni stála.

Ahojte, nasla som na internete stranku, cez ktoru sa ta kniha da objednat... Tu je: http://www.martinus.sk/?uItem=9544 Je to sice po slovensky, ale snad to nebude vadit...
Návrat hore Goto down
miranda
The Power Of Love
The Power Of Love
miranda

Female
Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 10.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime3/1/2009, 16:55

díky za ten odkaz na to slovenské knihkupectví. Snad mi tu knížku pošlou
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Celine Dion : My Story My Dream (kniha )   Celine Dion : My Story My Dream (kniha ) Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Celine Dion : My Story My Dream (kniha )
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Celine Dion - Fakty

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Céline Dion-
Prejdi na: