Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Rámeček Céline Dion

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

Rámeček Céline Dion Empty
OdoslaťPredmet: Rámeček Céline Dion   Rámeček Céline Dion Icon_minitime24/6/2008, 21:59

Nejsem si jistá, jestli píšu do správné kategorie, tak mě kdyžtak upozorněte a já to pak přehodím.
Na aukru jsem našla rámeček z Las Vegas, kde je zarámovaná vstupenka z prvního a posledního koncertu, čip a fotka Céline. Rámečků je v prodeji jen 500. Jen se mi zdá přehnaná cena, protože kdo by dakl 5 000 za rámeček s ( už neplatnými :D ) vstupenkami. Jako kdybych byla milonář, určitě bych ho už měla doma, jenže kdybych tám milionářem byla, takže byhc měla doma i svoji vlastní vstupenku z prvního i posledního koncertu.

**odkaz**
Návrat hore Goto down
mkolsen
Alone
Alone
mkolsen

Female
Poeet p?íspivku : 140
Registration date : 18.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Rámeček Céline Dion   Rámeček Céline Dion Icon_minitime24/6/2008, 22:54

Taky jsem to viděla,především pro ty sběratele a je to rarita
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Rámeček Céline Dion   Rámeček Céline Dion Icon_minitime25/6/2008, 08:45

Rarita to určitě je, kdyby se rámeček i s poštovným dostal tak do 1 000 nebo řekněme do 1500, vážně bych o něm uvažovala,ale takhle... No, jako chudá studentka si to dovlit nemůžu. Spíš můžu, ale už byhc si nedovolila nic jinýho ... minimálně měsíc... ještě že mě živí rodiče, protože jinak bych svoje utrácení musela omezit hned teď. Asi se budu hooooodně učit, aby ze mě něco bylo
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Rámeček Céline Dion   Rámeček Céline Dion Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Rámeček Céline Dion
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Celine Dion - Fakty
» Parfumy Celine Dion

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Céline Dion-
Prejdi na: