Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Policie vyšetřuje během Célinina koncertu

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

Policie vyšetřuje během Célinina koncertu Empty
OdoslaťPredmet: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu   Policie vyšetřuje během Célinina koncertu Icon_minitime15/7/2008, 10:23

Tenhle článek jsem našla na celinedionforum.com ve francouzské sekci.
Tak narychlo jsem to přeložila, ale nejsem si úplně 100% jistá, psala jsem francouzkám, jestli by mi to nepřeložili do angličtiny, když se jejich verze bude zásadně lišit od mé, tak to sem hodím.
Tady je překlad :
Policie vtrhla na koncert Céline Dion.

Je sobota, naposledy, co policie přijela do zákulisí paláce Nikkaïa v Nice prohlédnout schůzky v diáři Céline. Koho tihle pánové podezírají?
Bude Céline zapletena do aféry s nelegálními pracemi? Každopádně se zdá podezřelý náměstek prokurátora, který organizoval sjezd v sobotu vecer pro ověření všech pracovních smluv v Nikkaïa před koncertem canadské zpěvačky, jejíž francouzské turné boduje.
Policie má přece jen nějaký ten úspěch, protože deník Nice Matin ("Ranní Nice") otiskl informace, že Célinin personál nepracuje podle pravidel.Zejména nějací pracovníci pořádku (??) nemají povolení k práci nebo se zdají ne řádně nebo nelegálně kvalifikováni na svou práci. Vyšetřování je otevřeno. Není to nejelpší zpráva pro Céline, která dostala prestižní ocenění do prezidenta Sarkozyho.

A tady je *článek ve francouzštině*

Ale Céline je nevinná, to je jistý. Teda ví to René, ví to Céline a vím to já. A když si já myslím, že je Céline envinná, tak to je pravda, protože já mám policejní školu od Julie Lescaut, od Columbo a od Simira.

Naposledy upravil Lucka dňa 15/7/2008, 16:17, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762

OdoslaťPredmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu   Policie vyšetřuje během Célinina koncertu Icon_minitime15/7/2008, 11:00

Souhlasím s tebou, Céline je určo nevinná.
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832
Registration date : 18.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu   Policie vyšetřuje během Célinina koncertu Icon_minitime15/7/2008, 15:15

já teda jen od Columba a důkazy hovoří jasně je neviná, ikdyž ještě jsem zapoměl no to počká na příště ;-)
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu   Policie vyšetřuje během Célinina koncertu Icon_minitime15/7/2008, 16:20

:D možná mám ještě detektivní školu od Jake a Tlusťocha dance

Koukala jsem, co je new ve francouzské sekci, a psali, že rpý na Céline šlo 22 policajtů nebo co ... takže jsem vytvořila svoji verzi, kterou vnutím francouzskému tisku.
Takže ...:
Všechno je v nejlepším pořádku. Ale francouzská policie miluje Céline, jenže neměli peníze na lístky do první řady, tak si řekli, že když nemůžou být v první řadě, tak se se Céline stekají osobně, a tak vymysleli tady tohle. Není tohle skvělá teorie ? lol! asi se dám k polici dance
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762

OdoslaťPredmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu   Policie vyšetřuje během Célinina koncertu Icon_minitime15/7/2008, 17:00

Úžasná teorie!
PS: Já mám policejní školu nejvíc asi od Julie Lescaut :-D
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu   Policie vyšetřuje během Célinina koncertu Icon_minitime15/7/2008, 17:10

Jsem ráda, že se ti líbí moje teorie :D

Julie je kapacita. A to se mi všichni smějou, že se na ni dívám, ale Julie je opravdu dobrá
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832
Registration date : 18.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu   Policie vyšetřuje během Célinina koncertu Icon_minitime15/7/2008, 20:24

dobrá teorie ....
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu   Policie vyšetřuje během Célinina koncertu Icon_minitime16/7/2008, 22:14

Jsem ráda, že moje teorie zaujala. Jiank už mi odepsala Helene, článek jsem přeložila dobře a Helen říkala, ýže v Belgii o tom nic neslyšela ...asi to bude "rumour"
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu   Policie vyšetřuje během Célinina koncertu Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Policie vyšetřuje během Célinina koncertu
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Novinky o Celine Dion-
Prejdi na: