| Policie vyšetřuje během Célinina koncertu | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu 15/7/2008, 10:23 | |
| Tenhle článek jsem našla na celinedionforum.com ve francouzské sekci. Tak narychlo jsem to přeložila, ale nejsem si úplně 100% jistá, psala jsem francouzkám, jestli by mi to nepřeložili do angličtiny, když se jejich verze bude zásadně lišit od mé, tak to sem hodím. Tady je překlad : Policie vtrhla na koncert Céline Dion.
Je sobota, naposledy, co policie přijela do zákulisí paláce Nikkaïa v Nice prohlédnout schůzky v diáři Céline. Koho tihle pánové podezírají? Bude Céline zapletena do aféry s nelegálními pracemi? Každopádně se zdá podezřelý náměstek prokurátora, který organizoval sjezd v sobotu vecer pro ověření všech pracovních smluv v Nikkaïa před koncertem canadské zpěvačky, jejíž francouzské turné boduje. Policie má přece jen nějaký ten úspěch, protože deník Nice Matin ("Ranní Nice") otiskl informace, že Célinin personál nepracuje podle pravidel.Zejména nějací pracovníci pořádku (??) nemají povolení k práci nebo se zdají ne řádně nebo nelegálně kvalifikováni na svou práci. Vyšetřování je otevřeno. Není to nejelpší zpráva pro Céline, která dostala prestižní ocenění do prezidenta Sarkozyho. A tady je *článek ve francouzštině* Ale Céline je nevinná, to je jistý. Teda ví to René, ví to Céline a vím to já. A když si já myslím, že je Céline envinná, tak to je pravda, protože já mám policejní školu od Julie Lescaut, od Columbo a od Simira.
Naposledy upravil Lucka dňa 15/7/2008, 16:17, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
cmcd Taking Chances
Age : 29 Bydliště : Hředle Poeet p?íspivku : 762 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu 15/7/2008, 11:00 | |
| Souhlasím s tebou, Céline je určo nevinná. | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu 15/7/2008, 15:15 | |
| já teda jen od Columba a důkazy hovoří jasně je neviná, ikdyž ještě jsem zapoměl no to počká na příště ;-) | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu 15/7/2008, 16:20 | |
| :D možná mám ještě detektivní školu od Jake a Tlusťocha Koukala jsem, co je new ve francouzské sekci, a psali, že rpý na Céline šlo 22 policajtů nebo co ... takže jsem vytvořila svoji verzi, kterou vnutím francouzskému tisku. Takže ...: Všechno je v nejlepším pořádku. Ale francouzská policie miluje Céline, jenže neměli peníze na lístky do první řady, tak si řekli, že když nemůžou být v první řadě, tak se se Céline stekají osobně, a tak vymysleli tady tohle. Není tohle skvělá teorie ? asi se dám k polici | |
|
| |
cmcd Taking Chances
Age : 29 Bydliště : Hředle Poeet p?íspivku : 762 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu 15/7/2008, 17:00 | |
| Úžasná teorie! PS: Já mám policejní školu nejvíc asi od Julie Lescaut :-D | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu 15/7/2008, 17:10 | |
| Jsem ráda, že se ti líbí moje teorie :D
Julie je kapacita. A to se mi všichni smějou, že se na ni dívám, ale Julie je opravdu dobrá | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu 15/7/2008, 20:24 | |
| | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu 16/7/2008, 22:14 | |
| Jsem ráda, že moje teorie zaujala. Jiank už mi odepsala Helene, článek jsem přeložila dobře a Helen říkala, ýže v Belgii o tom nic neslyšela ...asi to bude "rumour" | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Policie vyšetřuje během Célinina koncertu | |
| |
|
| |
| Policie vyšetřuje během Célinina koncertu | |
|