Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Millenium Eve concert

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
moloko
The Power Of Love
The Power Of Love

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 10.08.2008

Millenium Eve concert Empty
OdoslaťPredmet: Millenium Eve concert   Millenium Eve concert Icon_minitime25/8/2008, 17:26

Zdravim vospolok. Chcel by som s niekym z vas vymenit nejake zaujimave DVD...na oplatku ponukam podla mna vynikajuci Millenium Eve koncert, ktory nikdy oficialne nevysiel..ale je uplne nabombovany :o)). Zaroven sa chcem opytat, ci nema niekto z vas k dispozicii koncert Live a Paris...ktory sa u nas da kupit len ako VHS...aj ked som sa uz dozvedel, ze existuje aj DVD verzia...alebo nieco ine fajnoveeee :O)))
dakujem, Duro

PS: Millenium Eve koncert je silvestrovsky koncert z roku 1999 z Montrealu. Je to dvojhodinova sou s mnozstvom duetov s kanadskymi umelcami, ako Garou a pod. Su na nom pol na pol anglicke ako aj francuzske piesne...s neskutocnou atmosferou, kedze spieva doma a na silvestra. Moja oblubena pasaz v zaverecnej casti...kedy ju publikum nepusti k slovu prisaham asi 10 minut :o) Ak ma on ktokolvek zaujem, poslite mi adresu na mail moloko@post.sk a ja vam ho poslem. Jediny zadrhel je, ze to mam ako VCD na 3 Cdckach---ak to chcete mat na jednom DVD, musite si to doma skompilovat :o)))
duro

Naposledy upravil moloko dňa 10/9/2008, 08:53, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
moloko
The Power Of Love
The Power Of Love

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 10.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Millenium Eve concert   Millenium Eve concert Icon_minitime8/9/2008, 21:46

moloko napísal:
Zdravim vospolok. Chcel by som s niekym z vas vymenit nejake zaujimave DVD...na oplatku ponukam podla mna vynikajuci Millenium Eve koncert, ktory nikdy oficialne nevysiel..ale je uplne nabombovany :o)). Zaroven sa chcem opytat, ci nema niekto z vas k dispozicii koncert Live a Paris...ktory sa u nas da kupit len ako VHS...aj ked som sa uz dozvedel, ze existuje aj DVD verzia...alebo nieco ine fajnoveeee :O)))
dakujem, Duro

to vsetci ten koncert doma mate? alebo preco nikto nereaguje???
Návrat hore Goto down
Milan
All By Myself
All By Myself
Milan

Male
Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 08.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Millenium Eve concert   Millenium Eve concert Icon_minitime9/9/2008, 07:42

Já tento koncert už mám

Naposledy upravil Milan dňa 28/11/2009, 19:52, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female
Poeet p?íspivku : 3447
Registration date : 10.01.2009

OdoslaťPredmet: Re: Millenium Eve concert   Millenium Eve concert Icon_minitime29/1/2009, 21:09

Ahoj zdravim! aj ja by som mala záujem o ten koncertný záznam . moj email motylik6vpost.sk
Diky!!!!!!!!!!! : thank you
Návrat hore Goto down
chiffon
The Power Of Love
The Power Of Love
chiffon

Male
Poeet p?íspivku : 19
Registration date : 07.04.2009

OdoslaťPredmet: Re: Millenium Eve concert   Millenium Eve concert Icon_minitime7/4/2009, 22:40

BOHUŽEL MÁM TO CO NABÍZÍŠ I TO CO CHCEŠ VŠE V DVD KVALITĚ.

Millenium Eve concert Reaiym08mv

Millenium Eve concert 87537069

PAŘÍŽ
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Millenium Eve concert   Millenium Eve concert Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Millenium Eve concert
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Inzerce :: Vyměním-
Prejdi na: