moloko The Power Of Love
Age : 44 Bydliště : kosice Poeet p?íspivku : 22 Registration date : 10.08.2008
| Predmet: Millenium Eve concert 25/8/2008, 17:26 | |
| Zdravim vospolok. Chcel by som s niekym z vas vymenit nejake zaujimave DVD...na oplatku ponukam podla mna vynikajuci Millenium Eve koncert, ktory nikdy oficialne nevysiel..ale je uplne nabombovany :o)). Zaroven sa chcem opytat, ci nema niekto z vas k dispozicii koncert Live a Paris...ktory sa u nas da kupit len ako VHS...aj ked som sa uz dozvedel, ze existuje aj DVD verzia...alebo nieco ine fajnoveeee :O))) dakujem, Duro PS: Millenium Eve koncert je silvestrovsky koncert z roku 1999 z Montrealu. Je to dvojhodinova sou s mnozstvom duetov s kanadskymi umelcami, ako Garou a pod. Su na nom pol na pol anglicke ako aj francuzske piesne...s neskutocnou atmosferou, kedze spieva doma a na silvestra. Moja oblubena pasaz v zaverecnej casti...kedy ju publikum nepusti k slovu prisaham asi 10 minut :o) Ak ma on ktokolvek zaujem, poslite mi adresu na mail moloko@post.sk a ja vam ho poslem. Jediny zadrhel je, ze to mam ako VCD na 3 Cdckach---ak to chcete mat na jednom DVD, musite si to doma skompilovat :o))) duro
Naposledy upravil moloko dňa 10/9/2008, 08:53, celkom upravené 1 krát. | |
|
moloko The Power Of Love
Age : 44 Bydliště : kosice Poeet p?íspivku : 22 Registration date : 10.08.2008
| Predmet: Re: Millenium Eve concert 8/9/2008, 21:46 | |
| - moloko napísal:
- Zdravim vospolok. Chcel by som s niekym z vas vymenit nejake zaujimave DVD...na oplatku ponukam podla mna vynikajuci Millenium Eve koncert, ktory nikdy oficialne nevysiel..ale je uplne nabombovany :o)). Zaroven sa chcem opytat, ci nema niekto z vas k dispozicii koncert Live a Paris...ktory sa u nas da kupit len ako VHS...aj ked som sa uz dozvedel, ze existuje aj DVD verzia...alebo nieco ine fajnoveeee :O)))
dakujem, Duro to vsetci ten koncert doma mate? alebo preco nikto nereaguje??? | |
|
Milan All By Myself
Age : 36 Bydliště : Praha Poeet p?íspivku : 296 Registration date : 08.08.2008
| Predmet: Re: Millenium Eve concert 9/9/2008, 07:42 | |
|
Naposledy upravil Milan dňa 28/11/2009, 19:52, celkom upravené 1 krát. | |
|
motylik6 Admin
Age : 37 Bydliště : dolný kubin Poeet p?íspivku : 3447 Registration date : 10.01.2009
| Predmet: Re: Millenium Eve concert 29/1/2009, 21:09 | |
| Ahoj zdravim! aj ja by som mala záujem o ten koncertný záznam . moj email motylik6vpost.sk Diky!!!!!!!!!!! : | |
|
chiffon The Power Of Love
Age : 64 Bydliště : TŘEBON Poeet p?íspivku : 19 Registration date : 07.04.2009
| Predmet: Re: Millenium Eve concert 7/4/2009, 22:40 | |
| BOHUŽEL MÁM TO CO NABÍZÍŠ I TO CO CHCEŠ VŠE V DVD KVALITĚ. PAŘÍŽ | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Millenium Eve concert | |
| |
|