| WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) | |
|
+4alice9 frankie2206 cmcd Lucka 8 posters |
Autor | Správa |
---|
Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 3/9/2008, 19:45 | |
| Jejich souhrn jsem našla na Celinerific.com, ale zaznívá jich hodně v interviews. Myslím, že je hezký to zveřejnit, protože to (mimo jiné), že je Céline nejen talentovaná (a skvělá), ale že je i chytrá a citlivá. Dám je sem i s překladem, protože třeba všichni neumí anglicky. OPravdu se mi některý moc líbí, myslím, že byhc je mohla použít v nějaké slohovce nebo tak, protože skoro nikdo ( kromě mých kamarádů, kterým jsem to sdělila) nezná Célininy kvality... Tak tady je pár pvních : "The only failure is not knowing how to be happy". Jediné selhání v životě je, nevědět, jak být štastný. "Love has no age." Láska nemá věk."There's a lot of things you have to go through in life. It makes you stronger. V životě je mnoho věcí, kterými musíš projít. Ale udělá tě to to silnějším. "I believe that in every misfortune there is good." Věřím, že na každém neštěstí je něco dobrého. "The challenge isn't to sing the song, but to put my heart and soul into it." Není pro mě výzvou zazpívat píseň, ale vložit do ní srdce a duši.
Naposledy upravil Lucka dňa 12/9/2008, 18:10, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
cmcd Taking Chances
Age : 29 Bydliště : Hředle Poeet p?íspivku : 762 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 4/9/2008, 17:17 | |
| Jj, Céline je fakt skvělá. A tohle o tom opravdu svědší. | |
|
| |
frankie2206 I´m Alive
Age : 33 Bydliště : BRNO Poeet p?íspivku : 370 Registration date : 17.03.2008
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 4/9/2008, 17:22 | |
| | |
|
| |
alice9 The Power Of Love
Age : 65 Bydliště : Praha 7 Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 23.07.2008
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 9/9/2008, 12:15 | |
| | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 10/9/2008, 20:15 | |
| - alice9 napísal:
- Moudrá slova ...
moudré ženy :-) tady je pár dalších : "I've never thought about anyone making love to my music, but I like the idea of sharing people's most intimate moments. I personally don't do it to music but it sounds good. If I was making love and listening to music, I'd probably stop in the middle and go 'Ooh listen to that, isn't that nice?' Then it would be 'Aaagh...Oh no' and it would all be over. Then, we'd have to do it again... maybe I'll try it." Nikdy jsem nepřemýšlela o tom, že by se někdo miloval a poslouchal u toho mou hudbu, ale líbí se mi idea o sdílení nejintimnějších momentů. Já osobně jsem to nikdy nepraktikovala, ale zín to dobře. Kdybych se milovala a u toho posluchala hudbu, pravděpodobně bych uprostřed zastavila a říkala bych :" slyšíš to, není to nádherný?" A pak by následovalo Aaaagh...oh no ....a byl by konec. Pak bysme museli začít znovu. ....možná to zkusím I'm good at being happy. Happiness comes to me in waves, always unexpected and unexplainable." Jsem dobrá v tom, být štastná. Štěstí ke mě přicházíve vlnách, neočekávané a nevysvětlitelné.
Naposledy upravil Lucka dňa 12/9/2008, 18:12, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
cmcd Taking Chances
Age : 29 Bydliště : Hředle Poeet p?íspivku : 762 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 11/9/2008, 18:19 | |
| | |
|
| |
Raziel88 River Deep, Mountain High
Age : 36 Bydliště : Stráž pod Ralskem Poeet p?íspivku : 1533 Registration date : 29.06.2008
| Predmet: Překlep ale dost dobrej 11/9/2008, 19:34 | |
| Lucka překládala: Nikdy jsem nepřemýšlela o otm, že by se někdo miloval a poslouchal u toho mou hubu, ale líbí se mi idea o sdílení Luci ty tvoje překlepy někdy stojí za to .:D místo hudbu hubu :D ale jo aspoň je sranda ja se taky překlepávám a to dost často . Každopádně kam na ty moudra Céline chodí ??? No Céline je prostě jedinečná ženská. | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 12/9/2008, 18:09 | |
| Já se všem omlouvám a hubu spravím. Jsem asi zbrklá, píšu stejně rychle, jak mluvím, a to je celekem rychle. Mám spoustu myšlenek, který chci zachytit a nechci je zapomenout. Doma jsem se už naučila psát tak nějak dobře, ale tady u babičky mají novej noťas a ta klávesnice snad ještět není zaběhlá nebo co, takže některý písmenka se nezmáčknou a pak to tak dopadá. Ale překlepů mám určitě víc než všichni dohromady. K počítači totiž nemám moc vřelej vztah. Stydím se a budu se snažit psát líp všude, hlavně si to po sobě budu číst :D ale čas je nedostatkový zboží ...
"Sometimes you have no money, you're not successful, you have hard times, but you mean well and you are generous, and you have a good heart. That to me deserves everything."
Někdy prostě nemáte peníze, nejste úspěšní, zažíváte zlé časy, ale smýšlíte pozitivně, jste milí a máte dobré srdce. A to je podle mě nejdůležitější. (Příjde to, co si zasloužíte)
"Whatever I have done over these years, my fans have put me where I am today. They have invited me into their homes, I sang for them for so many years, and they have supported me."
Cokoli jsem v uplnlých letech udělala nebo dokázala, moji fanošci mě dostali tam, kde jsem dnes. Pozvali mě k nim domů, zpívala jsem pro ně mnoho let a oni mě podporují. | |
|
| |
Age : 36 Bydliště : Stráž pod Ralskem Poeet p?íspivku : 1533 Registration date : 29.06.2008
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 12/9/2008, 23:13 | |
| To nebyla narážka ani se za to nemusíš stydět mě se taky píše blbě na noteboku je moc malá klavesnice a hlavně nestíha všechno pobrat.Přesně jako já taky mám v hlavě tolik myšlenek a chci zapsat a hlavně na srdci kolikrát když napíšu novej příspěvek nebo téma pak dávám ještě několikrát editaci aby si opravil chyby. Céline mluví ze života. | |
|
| |
Garcon River Deep, Mountain High
Poeet p?íspivku : 1227 Registration date : 10.07.2008
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 24/2/2009, 10:10 | |
| Some people have everything, they have nothing and it's great! | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 24/2/2009, 17:15 | |
| "I know my fans are behind me. Even though I cant see you, I can feel you. Thank you for your words." | |
|
| |
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 24/2/2009, 18:36 | |
| Nice words Isn't true Céline ? | |
|
| |
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 3/3/2009, 12:12 | |
| No, we're not pregnant yet, but the rehearsals are going wonderful. | |
|
| |
coeur My Heart Will Go On
Age : 56 Bydliště : Ceska republika - Francie Poeet p?íspivku : 67 Registration date : 21.04.2008
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 21/5/2009, 22:02 | |
| 21. 4. 2005 Když se podívám na svého syna, říkám si, že je to ta nejkrásnější věc, která mohla přijít do mého života. Mám dojem, že mohu změnit někomu život. Zpívat, moci se dotýkat lidí, to je výjimečné, ale můj syn... Miluji ho a zbožňuji ještě víc, protože se ho učím znát každý den. Připoutávám se k němu čím dál tím víc. Minulost už mi nechybí. 20. 10. 2004 Když jsem poprvé nosila svého syna ve svých rukou, bylo to trochu, jako kdybych nosila svou duši. Když zpívám francouzsky, mám dojem, že jsem si natáhla staré džíny s koleny a zadkem na správném místě. Ale čas od času mám chuť si koupit novou vestu, je to přirozené. Každý nový život je skutečný zázrak. 3. 7. 2004 Doma nenosím make-up, neupravuji si vlasy a oblékám se do pohodlných kalhot. Tak nejlíp relaxuji. A komu se to nelíbí, může klidně zůstat za dveřmi! Už 3 roky se marně snažím otěhotnět. Ať děláme s Reném cokoliv, všechno je marné. A že jsme toho už vyzkoušeli! Mohla bych klidně napsat novou kamasútru. O představení – Představení se změnilo od svého začátku, To se vyvíjelo a vyvíjí stále. Změníme trochu písničky. Scéna, kdy létá jako Petr Pan? - Já už nelítám. Já jsem měla operaci. Měla jsem kýlu. Řekli, nelítat (v show). Ale snad se to změní v několika dalších měsících. Já nemám o tom žádnou ideu. To je kýla... Celine a anorexie - Nemám ji. Já vím, že je hodně problému s anorexií v show-businessu a když lidé vidí osobu, která je hubená, zařadí si ji jako anorektičku. Když se vysvlékám každý večer před zrcadlem, říkám si: Nemůžu věřit, že mám miminko a vypadám ještě dobře. Já jím, co chci. Nedržím dietu. zdroj www.celinedion.com | |
|
| |
coeur My Heart Will Go On
Age : 56 Bydliště : Ceska republika - Francie Poeet p?íspivku : 67 Registration date : 21.04.2008
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 21/5/2009, 22:04 | |
| | |
|
| |
fannny Admin
Age : 41 Bydliště : Slovensko Poeet p?íspivku : 733 Registration date : 14.02.2012
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 16/2/2012, 22:26 | |
| Céline je nielen úžasná speváčka ale aj velmi múdra žena ktorá stojí nohami pevne na zemi a na nič sa nehrá . A je to naozaj osobnosť .
| |
|
| |
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 17/2/2012, 07:34 | |
| Z Céline vyzařuje hodně pozitivní Energie . Já a Mia sme to zažili na vlastní kůži :) Céline je ten nejmilejší a nejlaskavější člověk :) Stále vtipkuje,radost jí udělá i drobnost, a je naplno připravená vydat ze sebe to nejlepší :) | |
|
| |
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 17/2/2012, 17:08 | |
| Treba zdôrazniť, že pozitívnu energiu Céline sme viacerí zažili na vlastnej koži! V tomto prípade je naozaj irelevantné, či to bolo v rámci šou v Las Vegas cez najdrahší červený fanklub alebo individuálnou formou (napríklad) počas turné Taking Chances niekde v Európe... | |
|
| |
fannny Admin
Age : 41 Bydliště : Slovensko Poeet p?íspivku : 733 Registration date : 14.02.2012
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 2/4/2012, 15:37 | |
|
"Najdôležitejšia vec, ktorú môžem dať môjmu synovi sú moje skutočné hodnoty. Bez ohľadu nato čo on robí. Chcem, aby sa ujal svojej zodpovednosti a dosiahol to, čo chce a bol šťastný. Pre mňa je cieľom dať svoje šťastie môjmu synovi . " (Céline Dion )
| |
|
| |
fannny Admin
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 5/4/2012, 22:11 | |
| "Keď som s Renén a mojim synom, som v poriadku". "Keď som so svojou rodinou, viem sa prispôsobiť, všade!" (Céline Dion )
| |
|
| |
fannny Admin
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) 19/7/2012, 15:33 | |
| "Vášeň spievať a vytvárať stále žije vo mne." - Celine Dion
"La passion de chanter et de créer m'habite encore."- Celine Dion
(Interview pre 7 Jours Magazine . Keď Celine hovorila o príprave dvoch albumov koré vyjdu na jeseň tohto roku 2012 ) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) | |
| |
|
| |
| WORDS OF WISDOM ( Célinina moudra) | |
|