Céline Dion České a Slovenské fórum |
|
| Céline podporuje Baracka Obamu | |
| | Autor | Správa |
---|
Garcon River Deep, Mountain High
Poeet p?íspivku : 1227 Registration date : 10.07.2008
| Predmet: Céline podporuje Baracka Obamu 31/10/2008, 13:52 | |
| Osobnosti sa pred americkymi prezidentskymi volbami rozhoduju rozne. Zvucnejsie mena sa vsak rozhodli pre demokratickeho kandidata Baracka Obamu. Podporu mu vyslovili Bob Dylan, Brad Pitt, Bruce Springsteen, Celine Dion, Madonna, Milos Forman, alebo Steven Spielberg. Za Obamu sa postavil aj jeden z najbohatsich muzov sveta Warren Buffet. Republikana Johna McCaina podporuju Arnold Schwarzenegger, Clint Eastwood, Robert Duvall, Sylvester Stallone, alebo Tom Selleck. | |
| | | celine-fun Alone
Age : 30 Bydliště : Pardubice Poeet p?íspivku : 193 Registration date : 27.11.2008
| Predmet: Re: Céline podporuje Baracka Obamu 5/12/2008, 16:21 | |
| no jo no je to její názor sice špatnej ale já jí mám pořád rád :D | |
| | | Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Céline podporuje Baracka Obamu 7/12/2008, 18:52 | |
| Tak Céline vždycky říkala, že politika jde mimo ni, ale Barack se mi nezdá zase jako tak moc špatná volba.Pro hodně američanů symbolizuje novej začátek a jistou naději. Taky tomu nerozumím tak jak bych chtěla, ale myslím, že si zatím vede dobře. A Céline podporovala Hilary Clinton a ta nakonec podpořila Obamu, tak na tom něco asi bude... uvidíme, co se z něj vyklube :D | |
| | | miranda The Power Of Love
Age : 35 Bydliště : ostrava Poeet p?íspivku : 36 Registration date : 10.12.2008
| Predmet: Re: Céline podporuje Baracka Obamu 3/2/2009, 16:48 | |
| já s ní souhlasím, jedině Obama muže změnit svět | |
| | | celine-fun Alone
Age : 30 Bydliště : Pardubice Poeet p?íspivku : 193 Registration date : 27.11.2008
| Predmet: Re: Céline podporuje Baracka Obamu 3/2/2009, 16:50 | |
| co je to za blbej výmysl že jedině Američani můžou změnit svět ?? | |
| | | Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Céline podporuje Baracka Obamu 3/2/2009, 18:21 | |
| Taky neslouhlasím s tím, že pouze Američan může něco zmenit. A ani Obama není jediný, ale má celkem velkou šanci. Amerika ukázala, že je to země nebývalých možností. Aspoň já si to myslím. Kde jinde se toho tolik změnilo. Není to tak dávno, co afroameričani měli vyhrazené místa v zadní části autobusů, a když náhodou nastoupilo víc "bílích", tak museli řadu uvolnit. Když to neudělali, řidič zavolal polici, ktera s nimi moc hezky nezacházela. Nemohli chodit po jednom chodníku, nemohli posílat svoje děti do školy,... Ale pak se přes Rosu Parks a Martina Luthera Kinga dostali až k dnešnímu prezidentovi Obamovi. A to určitě ovlivní celý svět. Ale něco změnit může každý, stačí mít odhodlání a vůli.
Omlouvám se za svůj slovní průjem, ale včera jsme v aj koukali na videa, jakto v Americe bylo a jak by řekla Céline : It touched me. Samozřejmě se křivdy a tak neděly jen v Americe, není to jediný kontinent na světě, alae když na to padla řeč... | |
| | | luk3as My Heart Will Go On
Age : 74 Bydliště : - Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 14.03.2008
| Predmet: Re: Céline podporuje Baracka Obamu 3/2/2009, 19:17 | |
| - Lucka napísal:
- Taky neslouhlasím s tím, že pouze Američan může něco zmenit. A ani Obama není jediný, ale má celkem velkou šanci. Amerika ukázala, že je to země nebývalých možností. Aspoň já si to myslím. Kde jinde se toho tolik změnilo. Není to tak dávno, co afroameričani měli vyhrazené místa v zadní části autobusů, a když náhodou nastoupilo víc "bílích", tak museli řadu uvolnit. Když to neudělali, řidič zavolal polici, ktera s nimi moc hezky nezacházela. Nemohli chodit po jednom chodníku, nemohli posílat svoje děti do školy,... Ale pak se přes Rosu Parks a Martina Luthera Kinga dostali až k dnešnímu prezidentovi Obamovi. A to určitě ovlivní celý svět.
Ale něco změnit může každý, stačí mít odhodlání a vůli.
Omlouvám se za svůj slovní průjem, ale včera jsme v aj koukali na videa, jakto v Americe bylo a jak by řekla Céline : It touched me. Samozřejmě se křivdy a tak neděly jen v Americe, není to jediný kontinent na světě, alae když na to padla řeč... Jak to bylo v Americe? :-) Asi vám sem nahraju jedno video. Já ho s oblibou nazývám "Tenkrát v Americe" Názor nikomu necpu, jen chci, aby to video každý viděl a jeho názor mohl být tak přece jenom trošku objektivnější. :-) Jen co nahraju A New Day... Tak sem šoupnu i tohle :-) | |
| | | celine-fun Alone
| Predmet: Re: Céline podporuje Baracka Obamu 3/2/2009, 21:24 | |
| video sem dej a to že si lidé myslí že amerika (Spojené státy) řídí svět zapříčinil Bush se svejma válkama atd. a spousta lidí ho za to nemá ráda. Já vlastně proti Obamovi nic nemám a rozhodně mi nevadí jeho barva pleti ale prostě Clintonovou sem měl radši :oD a navíc ona má narozdíl od Obamy hodně zkušeností s prezidentováním byla přece první dáma ale to už je jedno nejsem Američan tak mě to může bejt ukradený :-) | |
| | | luk3as My Heart Will Go On
Age : 74 Bydliště : - Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 14.03.2008
| Predmet: Re: Céline podporuje Baracka Obamu 4/2/2009, 00:58 | |
| - luk3as napísal:
- Lucka napísal:
- Taky neslouhlasím s tím, že pouze Američan může něco zmenit. A ani Obama není jediný, ale má celkem velkou šanci. Amerika ukázala, že je to země nebývalých možností. Aspoň já si to myslím. Kde jinde se toho tolik změnilo. Není to tak dávno, co afroameričani měli vyhrazené místa v zadní části autobusů, a když náhodou nastoupilo víc "bílích", tak museli řadu uvolnit. Když to neudělali, řidič zavolal polici, ktera s nimi moc hezky nezacházela. Nemohli chodit po jednom chodníku, nemohli posílat svoje děti do školy,... Ale pak se přes Rosu Parks a Martina Luthera Kinga dostali až k dnešnímu prezidentovi Obamovi. A to určitě ovlivní celý svět.
Ale něco změnit může každý, stačí mít odhodlání a vůli.
Omlouvám se za svůj slovní průjem, ale včera jsme v aj koukali na videa, jakto v Americe bylo a jak by řekla Céline : It touched me. Samozřejmě se křivdy a tak neděly jen v Americe, není to jediný kontinent na světě, alae když na to padla řeč...
Jak to bylo v Americe? :-) Asi vám sem nahraju jedno video. Já ho s oblibou nazývám "Tenkrát v Americe" Názor nikomu necpu, jen chci, aby to video každý viděl a jeho názor mohl být tak přece jenom trošku objektivnější. :-) Jen co nahraju A New Day... Tak sem šoupnu i tohle :-) Tak se mrkněte do Download sekce, už je to tam ;-) Klikněte na Download "ostatní" a pod Video a Audio to tam je. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Céline podporuje Baracka Obamu | |
| |
| | | | Céline podporuje Baracka Obamu | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|