Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Udělej video pro Céline

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

Udělej video pro Céline Empty
OdoslaťPredmet: Udělej video pro Céline   Udělej video pro Céline Icon_minitime9/11/2008, 21:06

Céline dostala výborný nápad, chce, aby fanoušci udělali video nebo koláž fotek, které znázorňují jejich love story, s My love jako sountrackem. Velice zajímavé :-) Céline je prostě třída.
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762

OdoslaťPredmet: Re: Udělej video pro Céline   Udělej video pro Céline Icon_minitime10/11/2008, 16:58

Je to zajímavé, Céline dostala opravdu skvělý nápad. :-)
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
Raziel88
River Deep, Mountain High
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Udělej video pro Céline   Udělej video pro Céline Icon_minitime10/11/2008, 17:58

jj to jo :) Céline je prostě ůžasná Takže Céline Chce aby jsme vytvořili video nebo koláž fotek které budou doprovázeny písní My love a ty fotky nevím jestli sem to pochopil správně maj bejt .Teda na těch fotkách má byt lovestory koho mě :)(abych řekl pravdu tak ja zatim žádné nemám) nebo Céline ? Pomocte mi to objasnit please:) sem tak trochu mimo :) Céline teda ve videu říká durazně You story of Love tkaže naše ale jak říkám já zatím ee nemám. Co stím?
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Udělej video pro Céline   Udělej video pro Céline Icon_minitime11/11/2008, 19:06

Jo Céline říkala o našich lovestroies, takže fotky tebe, buďto budeš muset nějakou love najít a nebo myslím, že dobrýho kamaráda/ku máš a že tam je love taky, sice ne úplně tu, kterou Céline myslí, ale já myslím, že Céline je v tomto tolerantní a ví, že friendship může být stejně nebo i víc intenzívní jako lovestory ...takže... nebo můžeš vyjádřiv svou love k Céline, ale envím, jak bys to uskutečňoval
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Udělej video pro Céline   Udělej video pro Céline Icon_minitime11/11/2008, 21:35

Díky Luci za objasnění :)
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Udělej video pro Céline   Udělej video pro Céline Icon_minitime12/11/2008, 13:09

Nemáš vůbec zač :D doufám, že to jde pochopit, páč jinak by to bylo objasňování na dvě věci... koukám na to a napsal jsem to jaksi zmateně, ale co už. Zdá se mi, že tu Céline mluví hodně srozumitelně. Má nádhernou angličtinu...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Udělej video pro Céline   Udělej video pro Céline Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Udělej video pro Céline
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Celine Adisq
» Celine
» DVD Celine

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Novinky o Celine Dion-
Prejdi na: