| Sensational - new fragnance | |
|
+8frankie2206 gina mirka mkolsen Mirek Martina cmcd Lucka 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Sensational - new fragnance 8/3/2008, 10:38 | |
| Céline má new parfém. :drunken: , Jmenuje se SENSATION , má růžovej obal, z čehož usuzuju, že to bude sladká vůně. V Tescu, kam chdoím na brigádu do kosmetiky, zatím není, ale Tesco je zapadákov, takže .... No obrázek jsem sem chtěla hodit, aleeee nějak mi to neklaplo s časem, ale hodím ho sem...slibuju :roll: | |
|
| |
cmcd Taking Chances
Age : 29 Bydliště : Hředle Poeet p?íspivku : 762 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 8/3/2008, 14:51 | |
| | |
|
| |
Martina Admin
Age : 37 Bydliště : Praha Poeet p?íspivku : 429 Registration date : 06.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 10/3/2008, 17:37 | |
| Já bych ho taky chtěla! Tak kdybyste ho někdo někde objevil, dejte vědět ;) Tady je ještě obrázek | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 11/3/2008, 14:46 | |
| No pokud vyležím nemoc :pale: , tak do Tesca jdu zase v pátek, v sobotu , pak zase v úterý a tak celej březen :bounce: , takže jakmile tam bude, dám vědět. Většinou je tam ta voňavka stejně rychle jako v parfumerce. Škoda, že na net nejde dát vůně, hodila byhc sem ochutnávku :afro: , jenže tohle ještě nikdo nevymyslel, kdybych na tom s počítačem nebyla tak bledě, ujala bych se toho sama.. | |
|
| |
Martina Admin
Age : 37 Bydliště : Praha Poeet p?íspivku : 429 Registration date : 06.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 11/3/2008, 15:19 | |
| - Lucka napísal:
- No pokud vyležím nemoc :pale: , tak do Tesca jdu zase v pátek, v sobotu , pak zase v úterý a tak celej březen :bounce: , takže jakmile tam bude, dám vědět. Většinou je tam ta voňavka stejně rychle jako v parfumerce. Škoda, že na net nejde dát vůně, hodila byhc sem ochutnávku :afro: , jenže tohle ještě nikdo nevymyslel, kdybych na tom s počítačem nebyla tak bledě, ujala bych se toho sama..
No to je teda škoda, že vůně nejde posílat přes net ;) tak si holt musíme počkat no... tak se brzo uzdrav! :flower: | |
|
| |
cmcd Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 11/3/2008, 18:39 | |
| Taky ti přeju ať se brzo uzdravíš. ;) | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 11/3/2008, 19:16 | |
| Děkuju, já to zmáknu, dneska jsem ilegálně koukala na Au coeur du stade ( měla sjem ležet v pokoji a nic nedělat). A už mi je trochu líp... Céline má važne lečivý účinky | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 2/4/2008, 13:46 | |
| Tak jsem strávila nedělní, pondělní i uterní odpoledne v Tescu, kde sjem tvrdě pracovala a protože sjem tvrdě pracovala v kosmetice (jako vdy), tak jsem měla možnost zjistit, že nová Célinina vůně tam ještě není. Je možný, že kvůli inventůře, která probíhala, ji ještě nebrali, aby jsme tam neměli zbytečně moc věcí. No ale halvní věcí je, že jsem vám chtěla sdělit, že voňavka v Tescu ještě není , ale už delší dobu jsou tam šátky Céline Dion, který se dávaly k parfému BELONG, jsou teda nic moc, ale co už ..sjou od Céline...takže ho mám doma...ale neukradla jsem ho, mám ho legálně...teda skoro :D | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 2/4/2008, 17:36 | |
| | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 2/4/2008, 18:38 | |
| :D no nebylo to úplně legálně. Ale co už :D Pracuju tvrdě?? Pracuju! A myslím, že my s Hankou ( kamarádka, která brigádničí v Tescu na Ambošu) pracujeme asi tak 3x tolik co normální zaměstnanci, bo spíš zaměstnankyně. Je fakt, že místo půlhodinové přestávky máme hodinovou ( ani cvikačky nás nezastavily:D) , ale pak pracujeme. Jenže ty ostatní tam...no škoda mluvit...Ale zase když je tam jeden vedoucí a máme náladičku, tak pracujeme minimálně, ale to je jen ojedinělý stav... Ale zpět k šátku : ten jsem dostala, dkyž jsme uklízeli v pultíku a našli jsme jich celou krabici. Nikdo si je nebral a tak jedna nejmenovaná paní ( klidně byhc ji jmenovala, ptž ji stejně nikdo nezná, ale nevzpomenu si, kdo to byl :D) mi ho dala se slovy: " klidně si ten kýč odnes, Lucinko, když je tam teda ta Céline " Tak jsem si ho dala do skříně. Je totiž silonovej a fialovej, což je kombinace, která je nic moc... Ale je tam napsaný Céline Dion ... | |
|
| |
mkolsen Alone
Age : 33 Poeet p?íspivku : 140 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 2/4/2008, 19:43 | |
| - Lucka napísal:
- No pokud vyležím nemoc :pale: , tak do Tesca jdu zase v pátek, v sobotu , pak zase v úterý a tak celej březen :bounce: , takže jakmile tam bude, dám vědět. Většinou je tam ta voňavka stejně rychle jako v parfumerce. Škoda, že na net nejde dát vůně, hodila byhc sem ochutnávku :afro: , jenže tohle ještě nikdo nevymyslel, kdybych na tom s počítačem nebyla tak bledě, ujala bych se toho sama..
Já si říkala co s tebou je,takže nemoc-chudáku :( | |
|
| |
mirka Alone
Age : 38 Bydliště : Prievidza/Slovensko Poeet p?íspivku : 148 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 1/5/2008, 22:21 | |
| Prvykrat som videla reklamu v casopise na tuto vonu az minuly tyzden v STAR, tak tu je :D | |
|
| |
mirka Alone
Age : 38 Bydliště : Prievidza/Slovensko Poeet p?íspivku : 148 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 15/5/2008, 20:52 | |
| Tento tyzden vysla nova EVA na Slovensku a je tam navonana strana so Celininou vonou, tak konecne viem, ako vonia :D Je fakt pekna, teda aspon mne sa paci, jednoznacne najlepsia, aku doteraz vyprodukovala :D | |
|
| |
gina My Heart Will Go On
Age : 39 Bydliště : Komárno (SR) Poeet p?íspivku : 86 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 16/5/2008, 07:54 | |
| - mirka napísal:
- Tento tyzden vysla nova EVA na Slovensku a je tam navonana strana so Celininou vonou, tak konecne viem, ako vonia :D Je fakt pekna, teda aspon mne sa paci, jednoznacne najlepsia, aku doteraz vyprodukovala :D
No tak to som veľmi zvedavá :D lebo doteraz čo mala nejakú vôňu ma nechytila, som zvedavá či zostanem pri Belongu alebo prejdem na novú vôňu. Ja som vyhrala vzorku Sensational, ale musím si ísť po to do maďarského Győru. :D Sranda! | |
|
| |
mirka Alone
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 16/5/2008, 21:30 | |
| Mas pravdu, doteraz tie vone neboli nic prevratne. Ale ja som zatazena na ruzovy dizajn, tak mozno preto sa mi paci, hehe. Ale nie, je fakt pekna a prijemna. :D | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 17/5/2008, 17:18 | |
| Já jsem ji ještě "necítila :D" , ptž ani v Tescu, ani Marionaudu ani v Douglesu není, aspoň v Brně ne, myslela jsem si, že bude přehnaně sladká (kvůli obalu a kvůli názvu), ale jak o ní Céline mluvila, tak jsem dospěla k názoru, že bude opravdu hoodně dobrá.
Já byhc řekla, že Céline je jedna z největších producentů voňavek vůbec, teda co se "hvězdných" voňavek týče. V Tescu jich má rozhodně daleko víc než Kylie, než Christiny nebo něž Madonna a to tam ani nejsou všechny. Třeba Memento jsem vůbec nikde neviděla. Z její voňavek mám ZATÍM nejradši Belong, špatná není ani Paris night a ani Spring in Paris nebyla špatná ..:) , ale už se na novou těším :-) | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 21/5/2008, 18:55 | |
| Tak zase píšu :D dneska jsem viděla reklamu v Tv na Nově, běží už prý ale od včerejška. Céline je tam hezká ( to už víme z youtube, že jí to tam sekne), ale hlas té baby, co to říká, se mi nezdá | |
|
| |
cmcd Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 21/5/2008, 19:35 | |
| Tu reklamu jsem ještě neviděla :( . Tak doufám že se mi to podaří... | |
|
| |
cmcd Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 25/5/2008, 18:35 | |
| Takže dneska odpoledne se mi konečnš povedlo vidět na nově reklamu na Sensational. :D | |
|
| |
cmcd Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 3/6/2008, 17:59 | |
| Tak v sobotu jsem byla ve městě nakupovat a v drogerii-parfumerii jsem vyděla parfém Sensational jen jsem si pořádně nestihla prohlédnout za kolik to mají. Ale už jsem ho našla ke koupění i na netu, ale zatím si ho asi kupovat nebudu protože mám doma ještě Belong... | |
|
| |
cmcd Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 3/6/2008, 19:59 | |
| Tak ještě jedna informace za dnešek, na zadní straně časopisu Claudie je reklama na Sensational. Takže my už doma máme Claudii bez zadní strany ... :D | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 3/6/2008, 20:12 | |
| :-) já viděl reklamu jen na parfém ,na koncert ješte ne :-( | |
|
| |
mkolsen Alone
Age : 33 Poeet p?íspivku : 140 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 3/6/2008, 20:45 | |
| | |
|
| |
Mirek Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 3/6/2008, 21:55 | |
| problem je ze se na Tv nedivam :-) | |
|
| |
Mirek Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 4/6/2008, 00:03 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance | |
| |
|
| |
| Sensational - new fragnance | |
|