Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Nový parfem Celine na obzore!

Goto down 
+8
Mirek
Niki
Mili
celine3031968
petraa555
celine-fun
Garcon
motylik6
12 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Štěpánka
All By Myself
All By Myself
Štěpánka

Female
Poeet p?íspivku : 266
Registration date : 10.05.2008

Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Spring in Provence   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime19/3/2009, 16:01

Ahojky, tak Vám slavnostně oznamuji, že od zítřka bude parfém Spring in Provence (alespoň tady v Jičíně) již v prodeji. Bohužel nebude prý k dostání v podobě deodorantu- pouze klasické parfémy- 30ml bude stát cca 300,- a 50ml bude za cca 400,-
Tak počítám, že za podobné ceny bude k dostání všude.
Dnes ho právě přivezli a měla jsem tu čest si ho už vyzkoušet- je nádherný (ostatně jako všechny parfémy od Celine) give rose
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nový parfem Celine na obzore!   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime19/3/2009, 18:31

Tak to já jestli se dostanu v sobotu nakupovat, tak už vím kam to půjdu omrknout. lol!
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
Niki
I´m Alive
I´m Alive
Niki

Female
Poeet p?íspivku : 586
Registration date : 07.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Nový parfem Celine na obzore!   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime19/3/2009, 18:56

uz se nemuzu dockat :)
Návrat hore Goto down
http://luckoniky.blog.cz
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female
Poeet p?íspivku : 3447
Registration date : 10.01.2009

OdoslaťPredmet: Re: Nový parfem Celine na obzore!   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime31/3/2009, 18:08

Tak ja som dnes zablúdila do obchodu..... no a neodolala som oops Takže som si kúpila Spring in provence. No povedala som si ,že si predsa zaslúžim nejaký ten darček , však mám za sebou prvý mesiac v novej práci. ..... Však dôvod na radosť sa vždy nájde sunny A vonia celkom pekne.. sunny Tak kvetinovo..... yes
Návrat hore Goto down
Niki
I´m Alive
I´m Alive
Niki

Female
Poeet p?íspivku : 586
Registration date : 07.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Nový parfem Celine na obzore!   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime3/4/2009, 21:59

tak konecne i ja sem zasla do drogerky pro Spring in provence...byla sem celkem smirena s tim ze ji vubec nebudou mit, takze kdyz sem vlezla do obchodu, celkem sem zirala :D...udelala sem tak 5 kroku a najednou prede mnou takovej ten kartonovej regal a v nem novy vonavky....a primo uprostred Celine!! mela sem takovou radost :) a ten regal meli tak hezkej...byly tam novy vonavky celebrit a nad tim vzdycky propagacni fotka k ty vonavce....kdyz sem tam videla "kartonovou celine", myslela sem, ze chnapnu i po tom regalu...uplne si predstavuju, jak by se ta celkem velka fotecka vyjimala na zdi v mym pokojiku :D :DDDDD a teda musim rict, ze voni vazne hezky....ta vune je mi hrozne povedoma, nebo spis mi neco pripomina......teda zatim sem si ji nekoupila, protoze sem u sebe nemela penize, ale v nejblizsich dnech nastup v drogerii :DDD
Návrat hore Goto down
http://luckoniky.blog.cz
Raziel88
River Deep, Mountain High
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nový parfem Celine na obzore!   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime3/4/2009, 23:52

JO tu by chtěl mit doma každej :) fotku Céline v životní nebo aspon priblizne velikosti :) Já taky :)
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female

OdoslaťPredmet: Re: Nový parfem Celine na obzore!   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime6/4/2009, 17:40

Celine Dion Spring in Provence

“Provence je kúzelné miesto, ktoré ma při každej ďalšej návšteve
znovu inšpiruje“

Spring in Provence od CELINE DION PARFUMS

Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Celin_Dion_Spring_in_Paradise590vizul

Provence na jar… to je okúzľujúca cesta pre všetky zmysly. Z kopcov zaliatých zlatým slnkom sála neuveritelné teplo a kľud. Záplavy ohromujúcích pestrofarebných kvetin začínajú rozkvitať a delia sa s vami o svoju radosť z pestrého bytia. Provence Celine inšpiruje – v jej umení, v hudbe, v srdci… a teraz aj v jej novej limitovanej vôni.

Vôňa vás prenesie do neuveritelne kľudnej atmosféry Provence, s jej žiarivým sluncom, a radosti zo života. Úžasná krajina hôr prepadajúcich sa do azúrovo zfarbeného mora vám vezme dych. Spring in Provence zachytáva tunajšie vône a viaže ich do unikátnej kytice.

Spring in Provence je kvetinovo-ovocná vôňa s iskrivými hornými tónmi mučenky, bergamotu a koriandru vznášejúceho sa na pozadia teplého vánku. Sladké tóny zimolezu, mimózy a fíkového kvetu, ktoré splývajú s jemnou fialkou, vytvárajú príjemné srdce. Kúzelný dojem je umocnený vznešeným základom, ktorý tvorí semienka ambrette a zmyselná aura vetiveru ovinutého pižmom navodzujúci jemný ženský pocit vrelého objatia.

Flakón vône Spring in Provence je z čistého ťažkého skla s modernou eleganciou. Jeho priezračnosť odkrývá farbu vône – pastelovo zelenú, ktorá odráža atmosféru Provence na jar. Krabička je znamenitou evokáciou Provence znázorňujúca bujnú, bohatú stráň s radami levandule a jasne červených makov.

Tiskový vizuál zachytáva Celine Dion v popredí pred kúzelným poľom levandulí symbolizujúcich Provence. Teplé jarné slnco prebleskuje skrz stromy a ožaruje jej opálenú tvár. Zo všetkého sála kľud a čistota jarných chvíľ v Provence.

Spring in Provence. Zmyselná cesta.

SÚHRNNÉ ÚDAJE

Spring in Provence > Limitovaná edícia

CELINE DION PARFUMS

Složenie vône
Hlava: mučenka, bergamot, koriander
Srdce: zimolez, fíkový kvet, fialka, mimóza
Základ: semienka ambrette, pižmo, vetiver

Autori
Vône: Ilias Ermendis from Firmenich
Flakón: Ken Hurst
Krabička: Marc Rosen Associates
Reklamná agentura: Badger & Partners
Fotograf: Alexi Lubomirsky
06 April, 2009
Coty Slovenká republika, s.r.o.
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nový parfem Celine na obzore!   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime4/11/2009, 21:17

Parfém Chic má poněkud zvláštní tvar Flaconu a víte proč? :) Céline mu dala tvar podle svého oblíbeného čísla 5 ale římsky takže Chic=V
Díky za info Mami :)
Mamka to zjistila na serveru štastné ženy je tam soutěž o Chic :)
Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Celinedionchic0209
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nový parfem Celine na obzore!   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime14/11/2009, 19:32

Přivoněli jste už k němu?
Mně osobně nevoní, lae nemůže mi vonět všechno :-)
Návrat hore Goto down
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female

OdoslaťPredmet: Re: Nový parfem Celine na obzore!   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime17/2/2012, 18:36

ešte nie, ale nikdy nevieš :) lol!
Vyhlasujem pátranie po jednonohej Celine ! clapping
Návrat hore Goto down
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female

OdoslaťPredmet: Re: Nový parfem Celine na obzore!   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime17/2/2012, 18:40

:(((( no jednonohú Celine som ešte nevidela lol!

ale verím ,že niekde existuje ...... .)
Vyhlasujem pátranie po jednonohej Celine !!!!! clapping
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nový parfem Celine na obzore!   Nový parfem Celine na obzore! - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nový parfem Celine na obzore!
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» DVD Celine

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Novinky o Celine Dion-
Prejdi na: