Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU

Goto down 
+7
Garcon
Štěpánka
Mirek
Martina
cmcd
celine-fun
Raziel88
11 posters
AutorSpráva
Raziel88
River Deep, Mountain High
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Empty
OdoslaťPredmet: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime7/3/2009, 20:17

Ahoj Marti dnes je první výročí tvého skvělého Fóra o Céline Dion. Cheme ti za něj moc moc poděkovat :)
Tohle přání je pro tebe :) http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/27011/prani_pro_martinu_Final.wmv_15.25MB.html
Jsi ten nej nej admin, skvělá a supr ženská :) Jsem moc rád že jsem na tomto Fóru.
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
celine-fun
Alone
Alone
celine-fun

Male
Poeet p?íspivku : 193
Registration date : 27.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime7/3/2009, 21:12

já ti marti taky děkuju za fórum a vše nej !!!! good cheers mauridia
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime7/3/2009, 21:24

Taky moc děkuju!!
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
Martina
Admin
Admin
Martina

Female
Poeet p?íspivku : 429
Registration date : 06.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime7/3/2009, 21:59

vůbec nevím, co na to říct (teda napsat)... Udělali jste mi ooooobrooovskou radost!!! yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo Vůbec jsem to nečekala! heat clapping Děkuju moooc!!!

Musím se přiznat, že jsem na to zapomněla, pořád jsem na to myslela, už asi před 14dny, že bude výročí a že třeba udělám něco speciálního pro Vás všechny jako dík a vy jste mě zatím předběhli... embarrassed No včera jsem popravdě neměla na nic myšlenky, měla jsem nějakou střevní chřipku a teplotu a bylo mi celej den blbě, ale dneska už mi je dobře a tenhle dáreček to ještě podpořil!

Jsem moc a moc ráda, že je tu tolik skvělých prima lidí, kteří sem chodí rádi a mají rádi Céline. Jak už jsem psala hodněkrát - funguje to tady hlavně díky VÁM, díky tomu, že sem chodíte, že sem píšete a přidáváte novinky, videa, fotky nebo se s ostatními dělíte o svoje osobní zážitky...

Opravdu jste mě překvapili a udělali mi velikánskou radost!!! Musela jsem si to pustit hned 2x, teď si to asi pustim ještě do třetice give heart give heart give heart clapping clapping clapping

Předpokládám, že za konečnou podobu videa a závěrečnou animaci a Live Call od Cél "může" Petr (Raziel), to je super nápad! wink Samozřejmě všem, kteří se na tom krásným přáníčku podíleli, mooc mooc děkuju, fakt jste mě dostali!!! A děkuju i všem ostatním, co sem chodí a užívají si tu společně s námi! Bez Vás by to nešlo! mauridia mauridia mauridia mauridia mauridia mauridia relax relax relax relax relax relax

Já tedy taky přeju NAŠEMU FÓRU VŠE NEJ NEJ NEJ a doufám, že vydrží hoodně dlouho a VY VŠICHNI s ním!!!!!!
thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you

(No jako děkovný proslov na Grammy nebo Oscarech by to asi nebylo nic moc, ale vám to musí stačit yahoo rofl2 rofl2 rofl2 rofl2 )
Návrat hore Goto down
https://celinedion.forumczech.com
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime7/3/2009, 22:05

Jsem moc moc rád že se ti to libí Marti ::) cry Tecou mi slzy když sem ti psal SMS tak sem ji psal na trikrat protože sem i klepali ruce :) Udělala si mi Obrovskou RADOST ŽE SI PŘIJALA TU SMS a že ... že nevim co dál :) uplně mě to zahřálo u srdce :)

Naposledy upravil Raziel88 dňa 7/3/2009, 22:07, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
celine-fun
Alone
Alone
celine-fun

Male

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime7/3/2009, 22:06

napsala si to hezky (na grammy nebo oscarech následuje potlesk že? )
clapping clapping clapping clapping clapping clapping clapping clapping clapping clapping
Návrat hore Goto down
celine-fun
Alone
Alone
celine-fun

Male

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime7/3/2009, 22:07

a ta Celine na konci je super ;)
Návrat hore Goto down
Martina
Admin
Admin
Martina

Female

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime7/3/2009, 22:14

Raz: Mě zase dojalo, že na mě takhle všichni myslíte a že jste mi udělali takový krásný přání! yes když jsem si to pouštěla, tak se mi orosily oči cry Fakt moc děkuju, je to úžasný překvápko! yahoo

celine-fun: DÍKY za potlesk victory wink
třeba mě angažujou, abych psala projevy vysoko postaveným osobám rofl
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime7/3/2009, 22:16

Neni zač wink bylo mi potěšením a moc rád sem to tvořil a sháněl lidi :) na pomoc a rady :)
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832
Registration date : 18.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime7/3/2009, 23:18

Video : Beze slov, ikdyž BOMBA

K tomu vážně není co dodat, popřáli jsme , překvapili jsme, video nemá chybu.

A když se tak člověk zamyslí, v životě každého doprovází starosti, věčné překážky a když se konečně zvedne tak aby překonával další a zpestřením plynoucích dnů je zcela-jistě naše (děkuju) fórum. Pochopte prosím co chci napsat : oproti našim starostem nejde ve fórum o nic a přitom jde o všechno a to nás spojuje.
Zhlédl jsem video a řekl si : I kdyby nás tu dokonce Celine kariéry "chatovalo" "jen"10 lidí je to supééééééér :-)

Ještě jednou, děkuji Martině

VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Celinegoodbye1
Návrat hore Goto down
Štěpánka
All By Myself
All By Myself
Štěpánka

Female
Poeet p?íspivku : 266
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime8/3/2009, 00:55

To video je naprotsto FANTASTICKÉ yahoo clapping clapping clapping
Jen mě strašně moooooooooc mrzí, že jsem svůj příspěvek Petrovi odeslala pozdě cry

Je vážně úžasné. Stejně jako tohle fórum, všichni kteří sem chodí a samozřejmě ty Martino give rose Za všechny uživatelé Ti moc moc DĚKUJI, že Tě napadl ten nápad, který jsi dotáhla dokonce a založila jsi ho.

Děkuji hlavně za sebe, protože než jsem tohle úžasné místo objevila připadala jsem si jako fanynka Celine Dion ve svém okolí tak trošku ztracená a osamocená. Až tady jsem našla stejné nadšence a fanoušky. A za to Ti moc děkuji. A doufám, že se tady ještě dloooooooooooouho budeme moci scházet.
Tobě Marti přeji hodně štěstí, úspěchů, radosti a nekonečné zástupy věrných uživatelů tohohle fóra. good luck good luck good luck
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime8/3/2009, 08:46

Tak tady je přáníčko od Štěpánky :) Nevadí že to nesthihla včera .Hlavní je že že se ozvala Díky Štěpánko clapping VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU MiraclepranikodeslaniMartina má určitě radost :) clapping
Návrat hore Goto down
Garcon

Male
Poeet p?íspivku : 1227
Registration date : 10.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime8/3/2009, 13:24

Martinka, dakujem za forum! Dokazala si spojit niekolko ludi, ktori maju rovnake srdcia pre Celine a bez rozdielu, aki sme! No a Petrovi chcem podakovat, ze sa tohto napadu ujal za 5 minut 12 (akurat ma trochu mrzi ten sialeny deadline 20:00, nakolko po tomto case prisli dalsie venovania).
Návrat hore Goto down
Niki
I´m Alive
I´m Alive
Niki

Female
Poeet p?íspivku : 586
Registration date : 07.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime8/3/2009, 14:23

:) sicepozde (vcera sem vubec nebyla na netu), ale taky strasne mooooc dekuju nasí skvelé nenahraditelné admince Martine za tohle perfektní forum :) at se nám tu v dalsím roce diskutuje stejne krásne jako v minulem roce :) (to zni blbe, kdyz tu sem registrovana tak kratce a pisu ".....stejne krásne jako v minulem roce ..." :D).....a sice sem vcera prosvihla ten nápad s videem, ale tak muj obrazek posilam aspon ted :)

VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU MC766sYLl_
Návrat hore Goto down
http://luckoniky.blog.cz
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime8/3/2009, 15:32

Nicolko udelala si me a myslim že určitě i Martině o tom Neni pochyb Velikánskou radost:) clapping
Vubec nevadi že si to včera nestihla všichni co napišou dodatečně si nemusej dělat starosti s tim že to včera nestihly :) PO téhle zkušenosti až bude dlaší vyročí tedy za Rok tak dáme vedet aspon tak 2 tydny predem :)
Návrat hore Goto down
Niki
I´m Alive
I´m Alive
Niki

Female
Poeet p?íspivku : 586
Registration date : 07.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime8/3/2009, 16:27

JO, 2 tydny lol! yes sunny
Návrat hore Goto down
http://luckoniky.blog.cz
Garcon

Male
Poeet p?íspivku : 1227
Registration date : 10.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime8/3/2009, 18:35

Ak ma niekto problem so stahovanim cez eDisk, tak alternativny link je cez RapidShare.
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime8/3/2009, 19:14

Díky Matěji :)
Návrat hore Goto down
Martina
Admin
Admin
Martina

Female

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime8/3/2009, 19:14

Ještě jednou moc děkuji za další přáníčka!!! Fakt mám z toho velikou radost clapping clapping clapping

Naprosto chápu, že to někdo nestihl, protože to bylo opravdu za 5min 12 heat Takže obdivuju všechny, kteří to tak rychle stihli yahoo vážně je to super, nápad, překvápko a to, že jste všichni tu yahoo yahoo yahoo thank you
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime8/3/2009, 20:02

Taky bych ti , Marti, chtěla poděkovat, za tohle úžasný forum a za to všechno, co pro nás děláš. Mám to tu moc ráda :-)
Návrat hore Goto down
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female
Poeet p?íspivku : 3447
Registration date : 10.01.2009

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime9/3/2009, 19:36

Tiež sa pridávam ku gratulácií. Díky, to forum je fakty super victory
Návrat hore Goto down
celine3031968
Alone
Alone
celine3031968

Female
Poeet p?íspivku : 135
Registration date : 19.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime9/3/2009, 19:48

Aj ja sa pripajam... toto forum je skvele, a dufam, ze to takto pojde aj dalej, vlastne nedufam, som o tom presvedcena! victory
Návrat hore Goto down
Martina
Admin
Admin
Martina

Female

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime9/3/2009, 22:49

Díky, díky všem!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU   VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION  1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU Icon_minitime

Návrat hore Goto down

VÝROČÍ FóRA CÉLINE DION 1 ROK PŘÁNÍ PRO MARTINU
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Rozhovor s Ghislaine Dion Sestrou Celine Dion Pre The Dion's Family May 2015
» DVD od Celine Dion
» Celine Dion grammy

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Důležité - čtěte pravidelně! :: Vzkazy pro Admina - I PRO NEREGISTROVANÉ!-
Prejdi na: