Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Sensational - new fragnance

Goto down 
+8
frankie2206
gina
mirka
mkolsen
Mirek
Martina
cmcd
Lucka
12 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
frankie2206
I´m Alive
I´m Alive
frankie2206

Male
Poeet p?íspivku : 370
Registration date : 17.03.2008

Sensational - new fragnance - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime4/6/2008, 17:30

furt hraji tu reklamu
Návrat hore Goto down
mirka
Alone
Alone
mirka

Female
Poeet p?íspivku : 148
Registration date : 18.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime6/6/2008, 19:00

Na Slovensku vyslo junove cislo MIAU a je tam aj akoze ten sperk v tvare flakona Sensational, a na zadnej strane sa to ma posuchat a vona sa uvolni. Ale bohvieako to necitit... Inak, taka poznamocka- nejak to tu stagnuje s prispevkami co odisiel Garcon :scratch:
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime6/6/2008, 19:41

hold měl co říct teda tak to napíšu hodně toho věděl (ví) ....
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime15/6/2008, 10:43

Já se zase vrátím k Sensational - V Tescu už ji máme ve skladě, respektive v papírech je, že už nám došla,ale je strašnej rozruch kolem tesco plínek a všeho možnýho akčního, takže není čas ji najít, což je škoda, měla jsem v plánu ji hledat, tak dlouho, dokud ji nenajdu, ale rozzuření rodiče po mě chtěli pořád a pořád plínky :D takže to musím nechatna příště, nebo ji třeba někdo objeví už dřív, ale nevím nevím...už ji chci očuchat:D
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime24/6/2008, 22:02

Tak hledala jsem, až jsem našla. Ovoněla jsem,ale jelikož jsem v té době měla silnou rýmu, tak jsem nic moc necítila a to málo, co jsem cítila, mě nijak zvlášť neuchvátilo, tak doufám, že to se zdravým nosem bude mnohem lepší
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime1/7/2008, 16:48

Na koncertě jsem do hsotesek dostala vzorek. Možná to bylo i citovým rozpoložením na koncertě, ale teď už mi Sensational krásně voní. Plánuju nákup, už jsem přihodila na aukci, protože je to výhodný, ale dkyž to neklapne, tak si ji koupím jinde.
Jinak v neděli v Tescu někdo rozbil "deočko" Senational. Kdybyhc ho našla, tak mu zakroutím krkem, ale řpišla jsem, až když byl flakonon na kusy a voňavka všude kolem.

pOPIS sENSATIONAL :

„Sensational přináší do portfolia vůní Celine Dion, jež vzniklo již v roce 2002, naprosto nový rozměr. Je to vyjádření inspirace, síly a sebedůvěry spojené v jediné výjimečné světově uznávané pěvecké osobnosti,“ uvedl Steve Mormoris, Senior Vice Prezident Global Marketing. Vůní Sensational povzbuzuje Celine Dion ženy, aby následovaly její příklad. Dodává jim sílu a důvěru v jejich práci i v osobní život. Stejně tak jako zaplní pódium svou silou a přitažlivostí, poskytuje ženám inspiraci, aby žily svůj život v centru dění. Autorem moderní, zářivě květinové vůně je Maurice Roucel of Symrise. Krabička napodobuje stříbrné a bílé paprsky reflektorů křižující pódium, které oznamují příchod něčeho velkého, někoho velmi významného. Oslnivý oválný flakón odráží světlo a evokuje eleganci a sofistikovanost. Je prozářen světle růžovým odstínem, barvou vlastní vůně. Na stříbrném rozprašovači je posazen průhledný uzávěr. Zářivá tisková kampaň, jejímž autorem je Alexi Lubomirski, zobrazuje svrchovaně sebejistou Celine stojící na pódiu před začátkem jejího vystoupení. Je zářivá, oblečená v oslnivé kreaci od Emanuela Ungara.
Návrat hore Goto down
Honza
The Power Of Love
The Power Of Love

Male
Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 07.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime10/7/2008, 21:55

u mě na webu je novinka týkající se soutěže ohledně 10 parfému Sensational. Tak si ji nenechte ujít. Nejde o nic složitého. Jen co nejvtipněji popsat Co vám dodáva v životě nejvíce síly ?

Formulář k soutěži je zde : http://www.super.cz/formular-pro-souteze?contest_name=Style%208/08-Celine%20dion
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime11/7/2008, 00:20

hrál bych, ale ne že bych neumel odpovedet na otazku, ale ne vtipně no :-(
Návrat hore Goto down
Raziel88
River Deep, Mountain High
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime26/8/2008, 15:35

Sensational dávali při vstupu do o2 Arény. :)
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female
Poeet p?íspivku : 3447
Registration date : 10.01.2009

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime29/1/2009, 20:44

Nádherná vôňa od nádhernej ženy. Musím sa priznať , že v poslednej dobe sa stali parfémy mojou slabosťou a to ma uchvacujú predovšetkým vône od Celine. Môj najobľúbenejšie sú Bealong, Paris Night , Sensational Moment. A vaše?
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime29/1/2009, 23:18

Mě, i když sem chlap ,voní Sensational jak první tak Moment. Ty první mě a mé mámě přišly takové težké Sensational je akorát.
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime31/1/2009, 11:57

Můj nejoblíbenější je Belong. Teď používám Spring in Paris, je to taková lehká, svěží vůně, škoda jen, že už ji u nás moc neprodávají. K Sensational si ráda přivoním, protože mi pokaždé připomene atmosféru koncertu, kde dávali vzorečky. Ale abych se přiznala, tak Sensational moment mi nevoní
Návrat hore Goto down
gina
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On
gina

Female
Poeet p?íspivku : 86

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime1/2/2009, 15:38

Môj jednoznačne najlepší a ktorý aj stále používam je BELONG. Jednoducho táto vôňa mi sadla a darmo má Celine aj nové, ani jedna sa mi zatiaľ viac nepáčila. Sú dobré aj tie nové, ale jednoznačne u mňa vyhráva Belong. wink
Návrat hore Goto down
Milan
All By Myself
All By Myself
Milan

Male
Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 08.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime6/2/2009, 13:22

sice čtu že jsou zde hlavně parfémy ale toto video je k Sensational

link https://www.youtube.com/watch?v=WFbcWzqXf9s link

je to zajímavé jak vznikali fotky a klip k Eyes on me:dance:
Návrat hore Goto down
Raziel88
Raziel88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime6/2/2009, 13:49

jj je je perfektni videt Céline při práci na videoklipech reklamnich spotech a dalších:) Díky za video
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Sensational - new fragnance   Sensational - new fragnance - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Sensational - new fragnance
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Sensational Moment

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Novinky o Celine Dion-
Prejdi na: