| Sensational - new fragnance | |
|
+8frankie2206 gina mirka mkolsen Mirek Martina cmcd Lucka 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
frankie2206 I´m Alive
Age : 33 Bydliště : BRNO Poeet p?íspivku : 370 Registration date : 17.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 4/6/2008, 17:30 | |
| | |
|
| |
mirka Alone
Age : 38 Bydliště : Prievidza/Slovensko Poeet p?íspivku : 148 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 6/6/2008, 19:00 | |
| Na Slovensku vyslo junove cislo MIAU a je tam aj akoze ten sperk v tvare flakona Sensational, a na zadnej strane sa to ma posuchat a vona sa uvolni. Ale bohvieako to necitit... Inak, taka poznamocka- nejak to tu stagnuje s prispevkami co odisiel Garcon :scratch: | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 6/6/2008, 19:41 | |
| hold měl co říct teda tak to napíšu hodně toho věděl (ví) .... | |
|
| |
Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 15/6/2008, 10:43 | |
| Já se zase vrátím k Sensational - V Tescu už ji máme ve skladě, respektive v papírech je, že už nám došla,ale je strašnej rozruch kolem tesco plínek a všeho možnýho akčního, takže není čas ji najít, což je škoda, měla jsem v plánu ji hledat, tak dlouho, dokud ji nenajdu, ale rozzuření rodiče po mě chtěli pořád a pořád plínky :D takže to musím nechatna příště, nebo ji třeba někdo objeví už dřív, ale nevím nevím...už ji chci očuchat:D | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 24/6/2008, 22:02 | |
| Tak hledala jsem, až jsem našla. Ovoněla jsem,ale jelikož jsem v té době měla silnou rýmu, tak jsem nic moc necítila a to málo, co jsem cítila, mě nijak zvlášť neuchvátilo, tak doufám, že to se zdravým nosem bude mnohem lepší | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 1/7/2008, 16:48 | |
| Na koncertě jsem do hsotesek dostala vzorek. Možná to bylo i citovým rozpoložením na koncertě, ale teď už mi Sensational krásně voní. Plánuju nákup, už jsem přihodila na aukci, protože je to výhodný, ale dkyž to neklapne, tak si ji koupím jinde. Jinak v neděli v Tescu někdo rozbil "deočko" Senational. Kdybyhc ho našla, tak mu zakroutím krkem, ale řpišla jsem, až když byl flakonon na kusy a voňavka všude kolem.
pOPIS sENSATIONAL :
„Sensational přináší do portfolia vůní Celine Dion, jež vzniklo již v roce 2002, naprosto nový rozměr. Je to vyjádření inspirace, síly a sebedůvěry spojené v jediné výjimečné světově uznávané pěvecké osobnosti,“ uvedl Steve Mormoris, Senior Vice Prezident Global Marketing. Vůní Sensational povzbuzuje Celine Dion ženy, aby následovaly její příklad. Dodává jim sílu a důvěru v jejich práci i v osobní život. Stejně tak jako zaplní pódium svou silou a přitažlivostí, poskytuje ženám inspiraci, aby žily svůj život v centru dění. Autorem moderní, zářivě květinové vůně je Maurice Roucel of Symrise. Krabička napodobuje stříbrné a bílé paprsky reflektorů křižující pódium, které oznamují příchod něčeho velkého, někoho velmi významného. Oslnivý oválný flakón odráží světlo a evokuje eleganci a sofistikovanost. Je prozářen světle růžovým odstínem, barvou vlastní vůně. Na stříbrném rozprašovači je posazen průhledný uzávěr. Zářivá tisková kampaň, jejímž autorem je Alexi Lubomirski, zobrazuje svrchovaně sebejistou Celine stojící na pódiu před začátkem jejího vystoupení. Je zářivá, oblečená v oslnivé kreaci od Emanuela Ungara. | |
|
| |
Honza The Power Of Love
Age : 46 Bydliště : ČR Poeet p?íspivku : 24 Registration date : 07.07.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 10/7/2008, 21:55 | |
| | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 11/7/2008, 00:20 | |
| hrál bych, ale ne že bych neumel odpovedet na otazku, ale ne vtipně no :-( | |
|
| |
Raziel88 River Deep, Mountain High
Age : 36 Bydliště : Stráž pod Ralskem Poeet p?íspivku : 1533 Registration date : 29.06.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 26/8/2008, 15:35 | |
| Sensational dávali při vstupu do o2 Arény. :) | |
|
| |
motylik6 Admin
Age : 37 Bydliště : dolný kubin Poeet p?íspivku : 3447 Registration date : 10.01.2009
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 29/1/2009, 20:44 | |
| Nádherná vôňa od nádhernej ženy. Musím sa priznať , že v poslednej dobe sa stali parfémy mojou slabosťou a to ma uchvacujú predovšetkým vône od Celine. Môj najobľúbenejšie sú Bealong, Paris Night , Sensational Moment. A vaše? | |
|
| |
Age : 36 Bydliště : Stráž pod Ralskem Poeet p?íspivku : 1533 Registration date : 29.06.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 29/1/2009, 23:18 | |
| Mě, i když sem chlap ,voní Sensational jak první tak Moment. Ty první mě a mé mámě přišly takové težké Sensational je akorát. | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 31/1/2009, 11:57 | |
| Můj nejoblíbenější je Belong. Teď používám Spring in Paris, je to taková lehká, svěží vůně, škoda jen, že už ji u nás moc neprodávají. K Sensational si ráda přivoním, protože mi pokaždé připomene atmosféru koncertu, kde dávali vzorečky. Ale abych se přiznala, tak Sensational moment mi nevoní | |
|
| |
gina My Heart Will Go On
Age : 39 Bydliště : Komárno (SR) Poeet p?íspivku : 86 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 1/2/2009, 15:38 | |
| Môj jednoznačne najlepší a ktorý aj stále používam je BELONG. Jednoducho táto vôňa mi sadla a darmo má Celine aj nové, ani jedna sa mi zatiaľ viac nepáčila. Sú dobré aj tie nové, ale jednoznačne u mňa vyhráva Belong. | |
|
| |
Milan All By Myself
Age : 36 Bydliště : Praha Poeet p?íspivku : 296 Registration date : 08.08.2008
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 6/2/2009, 13:22 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance 6/2/2009, 13:49 | |
| jj je je perfektni videt Céline při práci na videoklipech reklamnich spotech a dalších:) Díky za video | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sensational - new fragnance | |
| |
|
| |
| Sensational - new fragnance | |
|