| zachráňme www.celine-dion.cz | |
|
|
Autor | Správa |
---|
motylik6 Admin
Age : 37 Bydliště : dolný kubin Poeet p?íspivku : 3447 Registration date : 10.01.2009
| Predmet: zachráňme www.celine-dion.cz 3/4/2009, 19:06 | |
| Pri surfovaní som natrafila na tieto riadky a myslím, že by bola škoda , keby táto stránka zanikla. Ja osobe nemám žiadne skúsenosti s tvorbou webových stránok ,ale verím ,že sa nájde niekto kto by sa toho ujal... ,,Bylo to pro mě težké ale rozhodl jsem se, že již dále na stránky celine-dion.cz nebudu přispívat. Bohužel čas plyne, moje životní priority jsou zcela jiné než dříve..... ....Stránky budou v provozu přibližně do konce července. Přesněji do doby, dokud nevyprší zaplacená doména. Co bude pak zatím vůbec nevím. Pokud by někdo měl zájem se nadále o tyto stránky starat, ať neváhá a kontaktuje mě...... honza@celine-dion.cz . viac na www.celine-dion.cz | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz 3/4/2009, 20:49 | |
| mít tak zkušenosti a zdroje informací tak se do toho vrhááááááááám | |
|
| |
motylik6 Admin
Age : 37 Bydliště : dolný kubin Poeet p?íspivku : 3447 Registration date : 10.01.2009
| Predmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz 3/4/2009, 20:54 | |
| Myslím, že zdroje by neboli problém, s tým by som ti vedela helfnúť ! A myslím ,že nielen ja! | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz 3/4/2009, 21:01 | |
| denně strávím na netu asi ........ dlouho :-) | |
|
| |
motylik6 Admin
| Predmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz 3/4/2009, 21:15 | |
| to mám chápať ako to ,že to berieš? | |
|
| |
Mirek Taking Chances
| Predmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz 3/4/2009, 21:27 | |
| no chuť by byla, ale jak píšu ty informace jsou "všude" a chtělo by to popřemýšlet o zvýšení návštěvnosti | |
|
| |
Niki I´m Alive
Age : 29 Bydliště : Rokycany Poeet p?íspivku : 586 Registration date : 07.02.2009
| Predmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz 3/4/2009, 22:02 | |
| tak doufam, ze se toho nekdo ujme...byla by to skoda :).......s moji zkusenosti s webowkama by to slo asi hodne rychle do hnoje :D | |
|
| |
Honza The Power Of Love
Age : 46 Bydliště : ČR Poeet p?íspivku : 24 Registration date : 07.07.2008
| Predmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz 7/4/2009, 10:58 | |
| Ahoj :-) jééééé tohle jsem opravdu nečekal. Moc mě těší zájem o záchranu mého webu. dneska jen krátce, jsem v práci takže nemám moc čas vypisovat (dokud se nevrátí šéf). Pokud by opravdu někdo měl zájem dále pokračovat, tak rád ze začátku pomůžu jak se s redakčním systémem Wordpress pracuje. Není to nic složité, všechno je česky a tzv. "blbovzdorné". Hodím se večer nějaké screeny, aby jste viděli jak to v redakčním rozhranní vypadá. Někdo mě už psal e-mail ohledně spolupráce (asi Mirek). Omlouvám se, ale nestíhám, odpovím taky dnes. Jak jsem už psal doména a webhosting je zaplacena do konce července. Prodloužení domény včetně webhostingu vyjde na cca 1000 Kč na další rok. Jsem ochoten nějakou částí přispět i já (500 Kč) ale pouze pokud by na stránkách dále někdo měl zájem pokračovat. Díky Coeur za upozornění na tuto diskusi :-* :-* Martinu prosím aby mě tady účet ještě nerušila. Honza www.celine-dion.czceline.ic.cz | |
|
| |
coeur My Heart Will Go On
Age : 56 Bydliště : Ceska republika - Francie Poeet p?íspivku : 67 Registration date : 21.04.2008
| Predmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz 11/4/2009, 22:06 | |
| - Honza napísal:
- Ahoj :-)
jééééé tohle jsem opravdu nečekal. Moc mě těší zájem o záchranu mého webu. dneska jen krátce, jsem v práci takže nemám moc čas vypisovat (dokud se nevrátí šéf).
Pokud by opravdu někdo měl zájem dále pokračovat, tak rád ze začátku pomůžu jak se s redakčním systémem Wordpress pracuje. Není to nic složité, všechno je česky a tzv. "blbovzdorné". Hodím se večer nějaké screeny, aby jste viděli jak to v redakčním rozhranní vypadá.
Někdo mě už psal e-mail ohledně spolupráce (asi Mirek). Omlouvám se, ale nestíhám, odpovím taky dnes.
Jak jsem už psal doména a webhosting je zaplacena do konce července. Prodloužení domény včetně webhostingu vyjde na cca 1000 Kč na další rok. Jsem ochoten nějakou částí přispět i já (500 Kč) ale pouze pokud by na stránkách dále někdo měl zájem pokračovat.
Díky Coeur za upozornění na tuto diskusi :-* :-* Martinu prosím aby mě tady účet ještě nerušila.
Honza
www.celine-dion.cz celine.ic.cz Nemáš zač. JJ, někteří staří fanoušci ještě drží při sobě:-) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz | |
| |
|
| |
| zachráňme www.celine-dion.cz | |
|