Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

zachráňme www.celine-dion.cz

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female
Poeet p?íspivku : 3447
Registration date : 10.01.2009

zachráňme www.celine-dion.cz Empty
OdoslaťPredmet: zachráňme www.celine-dion.cz   zachráňme www.celine-dion.cz Icon_minitime3/4/2009, 19:06

Pri surfovaní som natrafila na tieto riadky a myslím, že by bola škoda , keby táto stránka zanikla. Ja osobe nemám žiadne skúsenosti s tvorbou webových stránok ,ale verím ,že sa nájde niekto kto by sa toho ujal... clapping

,,Bylo to pro mě težké ale rozhodl jsem se, že již dále na stránky celine-dion.cz nebudu přispívat. Bohužel čas plyne, moje životní priority jsou zcela jiné než dříve.....
....Stránky budou v provozu přibližně do konce července. Přesněji do doby, dokud nevyprší zaplacená doména. Co bude pak zatím vůbec nevím. Pokud by někdo měl zájem se nadále o tyto stránky starat, ať neváhá a kontaktuje mě......

honza@celine-dion.cz .

viac na www.celine-dion.cz
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832
Registration date : 18.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz   zachráňme www.celine-dion.cz Icon_minitime3/4/2009, 20:49

mít tak zkušenosti a zdroje informací tak se do toho vrhááááááááám
Návrat hore Goto down
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female

OdoslaťPredmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz   zachráňme www.celine-dion.cz Icon_minitime3/4/2009, 20:54

Myslím, že zdroje by neboli problém, s tým by som ti vedela helfnúť ! A myslím ,že nielen ja! yes
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male

OdoslaťPredmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz   zachráňme www.celine-dion.cz Icon_minitime3/4/2009, 21:01

denně strávím na netu asi ........ dlouho :-)
Návrat hore Goto down
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female

OdoslaťPredmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz   zachráňme www.celine-dion.cz Icon_minitime3/4/2009, 21:15

to mám chápať ako to ,že to berieš? sunny
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male

OdoslaťPredmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz   zachráňme www.celine-dion.cz Icon_minitime3/4/2009, 21:27

no chuť by byla, ale jak píšu ty informace jsou "všude" a chtělo by to popřemýšlet o zvýšení návštěvnosti
Návrat hore Goto down
Niki
I´m Alive
I´m Alive
Niki

Female
Poeet p?íspivku : 586
Registration date : 07.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz   zachráňme www.celine-dion.cz Icon_minitime3/4/2009, 22:02

tak doufam, ze se toho nekdo ujme...byla by to skoda :).......s moji zkusenosti s webowkama by to slo asi hodne rychle do hnoje :D
Návrat hore Goto down
http://luckoniky.blog.cz
Honza
The Power Of Love
The Power Of Love

Male
Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 07.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz   zachráňme www.celine-dion.cz Icon_minitime7/4/2009, 10:58

Ahoj :-)

jééééé tohle jsem opravdu nečekal. Moc mě těší zájem o záchranu mého webu.
dneska jen krátce, jsem v práci takže nemám moc čas vypisovat (dokud se nevrátí šéf).

Pokud by opravdu někdo měl zájem dále pokračovat, tak rád ze začátku pomůžu jak se s redakčním systémem Wordpress pracuje. Není to nic složité, všechno je česky a tzv. "blbovzdorné". Hodím se večer nějaké screeny, aby jste viděli jak to v redakčním rozhranní vypadá.

Někdo mě už psal e-mail ohledně spolupráce (asi Mirek). Omlouvám se, ale nestíhám, odpovím taky dnes.

Jak jsem už psal doména a webhosting je zaplacena do konce července. Prodloužení domény včetně webhostingu vyjde na cca 1000 Kč na další rok. Jsem ochoten nějakou částí přispět i já (500 Kč) ale pouze pokud by na stránkách dále někdo měl zájem pokračovat.

Díky Coeur za upozornění na tuto diskusi :-* :-*
Martinu prosím aby mě tady účet ještě nerušila.

Honza

www.celine-dion.cz
celine.ic.cz
Návrat hore Goto down
coeur
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On
coeur

Female
Poeet p?íspivku : 67
Registration date : 21.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz   zachráňme www.celine-dion.cz Icon_minitime11/4/2009, 22:06

Honza napísal:
Ahoj :-)

jééééé tohle jsem opravdu nečekal. Moc mě těší zájem o záchranu mého webu.
dneska jen krátce, jsem v práci takže nemám moc čas vypisovat (dokud se nevrátí šéf).

Pokud by opravdu někdo měl zájem dále pokračovat, tak rád ze začátku pomůžu jak se s redakčním systémem Wordpress pracuje. Není to nic složité, všechno je česky a tzv. "blbovzdorné". Hodím se večer nějaké screeny, aby jste viděli jak to v redakčním rozhranní vypadá.

Někdo mě už psal e-mail ohledně spolupráce (asi Mirek). Omlouvám se, ale nestíhám, odpovím taky dnes.

Jak jsem už psal doména a webhosting je zaplacena do konce července. Prodloužení domény včetně webhostingu vyjde na cca 1000 Kč na další rok. Jsem ochoten nějakou částí přispět i já (500 Kč) ale pouze pokud by na stránkách dále někdo měl zájem pokračovat.

Díky Coeur za upozornění na tuto diskusi :-* :-*
Martinu prosím aby mě tady účet ještě nerušila.

Honza

www.celine-dion.cz
celine.ic.cz

Nemáš zač.
JJ, někteří staří fanoušci ještě drží při sobě:-)
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zachráňme www.celine-dion.cz   zachráňme www.celine-dion.cz Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zachráňme www.celine-dion.cz
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Rozhovor s Ghislaine Dion Sestrou Celine Dion Pre The Dion's Family May 2015
» DVD od Celine Dion

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Novinky o Celine Dion-
Prejdi na: