Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Co vy na to?? :-)

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
luk3as
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On

Male
Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 14.03.2008

Co vy na to?? :-) Empty
OdoslaťPredmet: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime21/3/2008, 01:32

Jen mě tak napadlo (krom toho podobně to funguje na WARforu) jak tady Lucka psala, že někde viděla to hodnocení podle názvů songů... Já zas znám hodnocení, nebo hodnosti, jak chcete, podle toho, co ten člen pro tohle forum udělal :-) Koukal jsem třeba na Mirkovi příspěvky a hojné texty, které sem přidal...

Naposledy upravil luk3as dňa 22/3/2008, 00:24, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : ...toho, to ten člen... ...toho, co ten člen...)
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832
Registration date : 18.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime25/3/2008, 21:18

luk3as napísal:
Jen mě tak napadlo (krom toho podobně to funguje na WARforu) jak tady Lucka psala, že někde viděla to hodnocení podle názvů songů... Já zas znám hodnocení, nebo hodnosti, jak chcete, podle toho, co ten člen pro tohle forum udělal :-) Koukal jsem třeba na Mirkovi příspěvky a hojné texty, které sem přidal...

Já myslím, že to není špatný nápad .... :lol:
Návrat hore Goto down
luk3as
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On

Male

OdoslaťPredmet: Re: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime25/3/2008, 21:59

Mirek napísal:
luk3as napísal:

Že se ty ozveš mě mohlo hned napadnout :D :D
Návrat hore Goto down
Ivett
The Power Of Love
The Power Of Love
Ivett

Female
Poeet p?íspivku : 35
Registration date : 17.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime25/3/2008, 22:17

Mně se taky líbí tenhle nápad! Oceňuju lidi, co pro tohle fórum něco dělaj...a hlavně bude inspirace pro další :D
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male

OdoslaťPredmet: Re: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime25/3/2008, 23:17

luk3as napísal:
Mirek napísal:
luk3as napísal:

Že se ty ozveš mě mohlo hned napadnout :D :D

Ale určitě netušil´s , že tak pozdě - tohohle příspěvku jsem si všiml až dnes v práci, tak proto až nyní jsem na ňho odpověděl :D
Návrat hore Goto down
mkolsen
Alone
Alone
mkolsen

Female
Poeet p?íspivku : 140

OdoslaťPredmet: Re: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime26/3/2008, 14:06

je to tak i na ostatnich forech
Návrat hore Goto down
luk3as
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On

Male

OdoslaťPredmet: Re: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime26/3/2008, 21:29

A taky mě napadlo dát nějaký ocenění Lucce :bounce: Kvůkli tomu, jak nám to hromadně zasílá příspěvky, jenž je my nestačíme číst :P
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime27/3/2008, 16:36

luk3as napísal:
A taky mě napadlo dát nějaký ocenění Lucce :bounce: Kvůkli tomu, jak nám to hromadně zasílá příspěvky, jenž je my nestačíme číst :P
:D tak teď si nejsem jistá, jestl ito mám brát jako kompliment, či ne :D
Návrat hore Goto down
luk3as
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On

Male

OdoslaťPredmet: Re: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime27/3/2008, 17:54

Lucka napísal:
luk3as napísal:

Určitě jako jo, protože sem alespoň někdo píše, jo... něco jinýho by byl SPAM, ale to v tvém případě nahrozí :-) Jsi prostě ten, kdo toho tady nejvíc napíše a tím pádem se o toto forum často zajímáš. S tím oceněním to myslím upřímně :)
(ne jak paroubek "myslím to upřímě")
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male

OdoslaťPredmet: Re: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime27/3/2008, 18:15

luk3as napísal:
Lucka napísal:
luk3as napísal:

Určitě jako jo, protože sem alespoň někdo píše, jo... něco jinýho by byl SPAM, ale to v tvém případě nahrozí :-) Jsi prostě ten, kdo toho tady nejvíc napíše a tím pádem se o toto forum často zajímáš. S tím oceněním to myslím upřímně :)
(ne jak paroubek "myslím to upřímě")

no, ale jako v politice se tu trochu cítím, přehlíží se tu ti co taky hodně píšou.
¨Tak zas a znovu chválím sebe a všechno na tomhle fórum jste supeeer.
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime27/3/2008, 18:38

Zrovna sjem tě tu chtěla zmínit, ptž tvůj "denní hrubý produkt" příspěvků je větší než ten můj. ... koukala sjem se :D :D :D :D :D
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Co vy na to?? :-)   Co vy na to?? :-) Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Co vy na to?? :-)
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Důležité - čtěte pravidelně! :: Vzkazy pro Admina - I PRO NEREGISTROVANÉ!-
Prejdi na: