| Co vy na to?? :-) | |
|
|
Autor | Správa |
---|
luk3as My Heart Will Go On
Age : 74 Bydliště : - Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 14.03.2008
| Predmet: Co vy na to?? :-) 21/3/2008, 01:32 | |
| Jen mě tak napadlo (krom toho podobně to funguje na WARforu) jak tady Lucka psala, že někde viděla to hodnocení podle názvů songů... Já zas znám hodnocení, nebo hodnosti, jak chcete, podle toho, co ten člen pro tohle forum udělal :-) Koukal jsem třeba na Mirkovi příspěvky a hojné texty, které sem přidal...
Naposledy upravil luk3as dňa 22/3/2008, 00:24, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : ...toho, to ten člen... ...toho, co ten člen...) | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Co vy na to?? :-) 25/3/2008, 21:18 | |
| - luk3as napísal:
- Jen mě tak napadlo (krom toho podobně to funguje na WARforu) jak tady Lucka psala, že někde viděla to hodnocení podle názvů songů... Já zas znám hodnocení, nebo hodnosti, jak chcete, podle toho, co ten člen pro tohle forum udělal :-) Koukal jsem třeba na Mirkovi příspěvky a hojné texty, které sem přidal...
Já myslím, že to není špatný nápad .... :lol: | |
|
| |
| Predmet: Re: Co vy na to?? :-) 25/3/2008, 21:59 | |
| - Mirek napísal:
- luk3as napísal:
- Jen mě tak napadlo (krom toho podobně to funguje na WARforu) jak tady Lucka psala, že někde viděla to hodnocení podle názvů songů... Já zas znám hodnocení, nebo hodnosti, jak chcete, podle toho, co ten člen pro tohle forum udělal :-) Koukal jsem třeba na Mirkovi příspěvky a hojné texty, které sem přidal...
Já myslím, že to není špatný nápad .... :lol: Že se ty ozveš mě mohlo hned napadnout :D :D | |
|
| |
Ivett The Power Of Love
Age : 34 Bydliště : Praha Poeet p?íspivku : 35 Registration date : 17.03.2008
| Predmet: Re: Co vy na to?? :-) 25/3/2008, 22:17 | |
| Mně se taky líbí tenhle nápad! Oceňuju lidi, co pro tohle fórum něco dělaj...a hlavně bude inspirace pro další :D | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Co vy na to?? :-) 25/3/2008, 23:17 | |
| - luk3as napísal:
- Mirek napísal:
- luk3as napísal:
Já myslím, že to není špatný nápad .... :lol:
Že se ty ozveš mě mohlo hned napadnout :D :D Ale určitě netušil´s , že tak pozdě - tohohle příspěvku jsem si všiml až dnes v práci, tak proto až nyní jsem na ňho odpověděl :D | |
|
| |
mkolsen Alone
Age : 33 Poeet p?íspivku : 140 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Co vy na to?? :-) 26/3/2008, 14:06 | |
| je to tak i na ostatnich forech | |
|
| |
| Predmet: Re: Co vy na to?? :-) 26/3/2008, 21:29 | |
| A taky mě napadlo dát nějaký ocenění Lucce :bounce: Kvůkli tomu, jak nám to hromadně zasílá příspěvky, jenž je my nestačíme číst :P | |
|
| |
Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Co vy na to?? :-) 27/3/2008, 16:36 | |
| - luk3as napísal:
- A taky mě napadlo dát nějaký ocenění Lucce :bounce: Kvůkli tomu, jak nám to hromadně zasílá příspěvky, jenž je my nestačíme číst :P
:D tak teď si nejsem jistá, jestl ito mám brát jako kompliment, či ne :D | |
|
| |
| Predmet: Re: Co vy na to?? :-) 27/3/2008, 17:54 | |
| - Lucka napísal:
- luk3as napísal:
- A taky mě napadlo dát nějaký ocenění Lucce :bounce: Kvůkli tomu, jak nám to hromadně zasílá příspěvky, jenž je my nestačíme číst :P
:D tak teď si nejsem jistá, jestl ito mám brát jako kompliment, či ne :D Určitě jako jo, protože sem alespoň někdo píše, jo... něco jinýho by byl SPAM, ale to v tvém případě nahrozí :-) Jsi prostě ten, kdo toho tady nejvíc napíše a tím pádem se o toto forum často zajímáš. S tím oceněním to myslím upřímně :) (ne jak paroubek "myslím to upřímě") | |
|
| |
Mirek Taking Chances
| Predmet: Re: Co vy na to?? :-) 27/3/2008, 18:15 | |
| - luk3as napísal:
- Lucka napísal:
- luk3as napísal:
:D tak teď si nejsem jistá, jestl ito mám brát jako kompliment, či ne :D Určitě jako jo, protože sem alespoň někdo píše, jo... něco jinýho by byl SPAM, ale to v tvém případě nahrozí :-) Jsi prostě ten, kdo toho tady nejvíc napíše a tím pádem se o toto forum často zajímáš. S tím oceněním to myslím upřímně :) (ne jak paroubek "myslím to upřímě") no, ale jako v politice se tu trochu cítím, přehlíží se tu ti co taky hodně píšou. ¨Tak zas a znovu chválím sebe a všechno na tomhle fórum jste supeeer. | |
|
| |
Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Co vy na to?? :-) 27/3/2008, 18:38 | |
| Zrovna sjem tě tu chtěla zmínit, ptž tvůj "denní hrubý produkt" příspěvků je větší než ten můj. ... koukala sjem se :D :D :D :D :D | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Co vy na to?? :-) | |
| |
|
| |
| Co vy na to?? :-) | |
|