Céline Dion České a Slovenské fórum |
|
| Upload a download | |
|
+5Lucka mkolsen cmcd Mirek luk3as 9 posters | |
Má cenu, abych sem dal svoje linky?? | Ano, má. | | 73% | [ 8 ] | Ne, nemá. | | 27% | [ 3 ] |
| Celkom hlasov : 11 | | Poll closed |
| Autor | Správa |
---|
luk3as My Heart Will Go On
Age : 74 Bydliště : - Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 14.03.2008
| Predmet: Upload a download 23/3/2008, 11:25 | |
| Měl bych nápad, že by se místo složky "Hudba a CD" vytvořila složka "Download" nebo tak nějak a tam se to ještě štěpilo na CD, DVD, videa atd... Fotky mě třeba ještě napadají (těch mám taky spousta :-) Kdo by se o to staral?? No přeci já :-) Chtěl bych se stát moderátorem tohoto tématu (složky) a výhody by byly následující: Protože by to všechno uploadoval jeden člověk (já) tak: 1) Heslo na všechny archivy by bylo jedno jediné! (nemusíte se bát, že heslo ztratíte, zapomenete, a budete se tak muset vrátit na forum atd...) 2) I kdyby se něco se soubory stalo, budete psát zase mě (nikomu jinýmu, protože to zase obstarám všechno já :-) 3) Vždy bude velmi jednoduché zjišťovat, zda jsou linky funkční (zase to má jeden člověk v jedný složce - já na rapidu) 4) Budu to všechno nahrávat na jeden z nejspolehlivějších a nejrychlejších serverů o kterém mám velice dobré mínění a ze kterého jsem stáhnul v posledních cca 2 mesících asi 30 GB dat (6GB jedna hra a další hry, 2 DVD od Celine, spousty CD od Celine, asi 4 filmy atd...) Budete tak mít 100% jistotu, že budete stahovat plnou rychlostí!!! P.S. Názor na servery se postupně mění, někdy zvolím spíš nějaký free server Další výhodu ocení hlavně administrátor :-) 5) Protože všechny věci ohledně uploadu budete směřovat na mě, adminovi tak odpadne zdlouhavá činnost uploadování a problémy s tím spojené - Admin se bude plně věnovat důležitým věcem tohoto fora a bude řešit závažnější věci, do kterých se jí já míchat nechci :-)
Věřím, že tuto práci ocení nejen ti, co nemají všechna alba, DVD a tak dále... ale především Martině, které tak (doufám) ušetřím spousty práce a trápení s nějakým uploadem... :-)
No zapolemizujte o tom a napište co si o tomto myslíte :-)
Naposledy upravil luk3as dňa 3/7/2008, 09:45, celkom upravené 2 krát. | |
| | | Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 23/3/2008, 11:46 | |
| - luk3as napísal:
- Měl bych nápad, že by se místo složky "Hudba a CD" vytvořila složka "Download" nebo tak nějak a tam se to ještě štěpilo na CD, DVD, videa atd... Fotky mě třeba ještě napadají (těch mám taky spousta :-) Kdo by se o to staral?? No přeci já :-) Chtěl bych se stát moderátorem tohoto tématu (složky) a výhody by byly následující: Protože by to všechno uploadoval jeden člověk (já) tak:
1) Heslo na všechny archivy by bylo jedno jediné! (nemusíte se bát, že heslo ztratíte, zapomenete, a budete se tak muset vrátit na forum atd...) 2) I kdyby se něco se soubory stalo, budete psát zase mě (nikomu jinýmu, protože to zase obstarám všechno já :-) 3) Vždy bude velmi jednoduché zjišťovat, zda jsou linky funkční (zase to má jeden člověk v jedný složce - já na rapidu) 4) Budu to všechno nahrávat na jeden z nejspolehlivějších a nejrychlejších serverů o kterém mám velice dobré mínění a ze kterého jsem stáhnul v posledních cca 2 mesících asi 30 GB dat (6GB jedna hra a další hry, 2 DVD od Celine, spousty CD od Celine, asi 4 filmy atd...) Budete tak mít 100% jistotu, že budete stahovat plnou rychlostí!!! P.S. www.rapidshare.com Další výhodu ocení hlavně administrátor :-) 5) Protože všechny věci ohledně uploadu budete směřovat na mě, adminovi tak odpadne zdlouhavá činnost uploadování a problémy s tím spojené - Admin se bude plně věnovat důležitým věcem tohoto fora a bude řešit závažnější věci, do kterých se jí já míchat nechci :-)
Věřím, že tuto práci ocení nejen ti, co nemají všechna alba, DVD a tak dále... ale především Martině, které tak (doufám) ušetřím spousty práce a trápení s nějakým uploadem... :-)
No zapolemizujte o tom a napište co si o tomto myslíte :-) Co mám napsat, že jsem nic lepšího dneska nečetl ? Dobrý .... | |
| | | cmcd Taking Chances
Age : 29 Bydliště : Hředle Poeet p?íspivku : 762 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 23/3/2008, 12:12 | |
| - luk3as napísal:
- Měl bych nápad, že by se místo složky "Hudba a CD" vytvořila složka "Download" nebo tak nějak a tam se to ještě štěpilo na CD, DVD, videa atd... Fotky mě třeba ještě napadají (těch mám taky spousta :-) Kdo by se o to staral?? No přeci já :-) Chtěl bych se stát moderátorem tohoto tématu (složky) a výhody by byly následující: Protože by to všechno uploadoval jeden člověk (já) tak:
1) Heslo na všechny archivy by bylo jedno jediné! (nemusíte se bát, že heslo ztratíte, zapomenete, a budete se tak muset vrátit na forum atd...) 2) I kdyby se něco se soubory stalo, budete psát zase mě (nikomu jinýmu, protože to zase obstarám všechno já :-) 3) Vždy bude velmi jednoduché zjišťovat, zda jsou linky funkční (zase to má jeden člověk v jedný složce - já na rapidu) 4) Budu to všechno nahrávat na jeden z nejspolehlivějších a nejrychlejších serverů o kterém mám velice dobré mínění a ze kterého jsem stáhnul v posledních cca 2 mesících asi 30 GB dat (6GB jedna hra a další hry, 2 DVD od Celine, spousty CD od Celine, asi 4 filmy atd...) Budete tak mít 100% jistotu, že budete stahovat plnou rychlostí!!! P.S. www.rapidshare.com Další výhodu ocení hlavně administrátor :-) 5) Protože všechny věci ohledně uploadu budete směřovat na mě, adminovi tak odpadne zdlouhavá činnost uploadování a problémy s tím spojené - Admin se bude plně věnovat důležitým věcem tohoto fora a bude řešit závažnější věci, do kterých se jí já míchat nechci :-)
No zapolemizujte o tom a napište co si o tomto myslíte :-) Dobrý nápad... | |
| | | mkolsen Alone
Age : 33 Poeet p?íspivku : 140 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 23/3/2008, 12:20 | |
| | |
| | | Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 23/3/2008, 12:48 | |
| Mně se to líbí 8) dokonalost sama ... fakt, nekecám. | |
| | | luk3as My Heart Will Go On
| Predmet: Re: Upload a download 23/3/2008, 13:47 | |
| - mkolsen napísal:
- blbý nápad
Proč si to myslíš?? Můžu udělat něco líp?? Dělám něco špatně? :-) Pověz, rád to zlepším ;-) | |
| | | Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 11:26 | |
| Blby napad! Podraz v prvom rade na Celine! Kradnut, porusovat zakon, autorske prava a zadarmo sa dostat k diskografii Celine? Pokial som skutocny fanusik, kupujem si originalne CD, LP a podobne! Kupim si vzdy take, na ake mam v danu chvilu peniaze. Pokial momentalne nemam peniaze, jednoducho si nekupim. Ale nebudem kradnut! Nebudem okradat! Ved to nehori. CD, CDS, CDMS, 3"CD, Promo CD a podobne CD nosice sa budu vyrabat stale, tak si kupim neskor. V kamennych obchodoch ich je dostat, cez internet tiez! Stare LP, SP, EP vinyly si kupim cez bazare, aukcne stranky. Je ich dost, moznosti je skutocne vela, ako sa dostat aj k tym najraritnejsim a najvzacnejsim produktom z celeho sveta. Nehovorim uz o klasickych radovych CD albumoch, ktore dostanem naozaj na kazdom kroku. Vy si hovorite fanusikovia, ked mate v PC same kradnute MP3 a napalene CD namiesto originalnych?! Hanba! Ja mam na to jediny vyraz - "akoze fanusik".
Su tu zaregistrovani ludia (nebudem konkretne menovat), o ktorych viem, ze si kupuju len originalne CD a vrazili do toho uz nie malo penazi! Maju radi Celine, tak ju podporia legalne - kupou originalnych nosicov. Postupne si rozsiruju a doplnaju svoju zbierku Celine, svoju originalnu zbierku legalnou cestou! Klobuk dole pred nimi, ze aj z mala penazi, ktore si mesacne usetria, si kupia originalne nosice Celine! Toto su skutocni fanusikovia!!!
PS: Mrzi ma, ze moj prvy prispevok musel byt prave na tuto temu. |
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 12:41 | |
| - garcon napísal:
- Blby napad! Podraz v prvom rade na Celine! Kradnut, porusovat zakon, autorske prava a zadarmo sa dostat k diskografii Celine? Pokial som skutocny fanusik, kupujem si originalne CD, LP a podobne! Kupim si vzdy take, na ake mam v danu chvilu peniaze. Pokial momentalne nemam peniaze, jednoducho si nekupim. Ale nebudem kradnut! Nebudem okradat! Ved to nehori. CD, CDS, CDMS, 3"CD, Promo CD a podobne CD nosice sa budu vyrabat stale, tak si kupim neskor. V kamennych obchodoch ich je dostat, cez internet tiez! Stare LP, SP, EP vinyly si kupim cez bazare, aukcne stranky. Je ich dost, moznosti je skutocne vela, ako sa dostat aj k tym najraritnejsim a najvzacnejsim produktom z celeho sveta. Nehovorim uz o klasickych radovych CD albumoch, ktore dostanem naozaj na kazdom kroku. Vy si hovorite fanusikovia, ked mate v PC same kradnute MP3 a napalene CD namiesto originalnych?! Hanba! Ja mam na to jediny vyraz - "akoze fanusik".
Su tu zaregistrovani ludia (nebudem konkretne menovat), o ktorych viem, ze si kupuju len originalne CD a vrazili do toho uz nie malo penazi! Maju radi Celine, tak ju podporia legalne - kupou originalnych nosicov. Postupne si rozsiruju a doplnaju svoju zbierku Celine, svoju originalnu zbierku legalnou cestou! Klobuk dole pred nimi, ze aj z mala penazi, ktore si mesacne usetria, si kupia originalne nosice Celine! Toto su skutocni fanusikovia!!!
PS: Mrzi ma, ze moj prvy prispevok musel byt prave na tuto temu. Nemyslím si, že by se nyní každý musel vyzpovídat co má legálního a co "ukradenýho". Já osobně mám lístek Platinum 3 000,- tak si každý může tipnout zda mám orig či nikoliv. Celine poslouchám od MHWGO. Tudiž její kariéru sleduji od roku 1999. Všechny alba mám orig. Pokud se mi nabídne na netu stáhnout starší desky proč ne? Stejne poslouchám jen ty NEW. Né , že by ty starší neměli váhu, ale bližší jsou mi New day has come, One Heart, Taking Chances. Taky jsem proti "nelegánímu" stahování z internetu co se týče hudby. Taky znám dost lidí "fanoušků" co na originální alba nemají , jsou školáci, studenti a peníze prostě na originální alba nemají. To si mají počkat až budou výdělečně činní ? Za 4, 5 let? Jak píšeš přeci to v kamenných obchodech budou mít - to je blbost. Proto bych to nikomu nevyčítal - prostě nelegálně stahujou ,líbí se jim to poslouchat, nemají černé svědomí tak co ? Myslím, že o tomhle tohle fórum není a nepřeju si aby bylo. Stačilo napsat vlastním orig. a tečka. I přesto děkujem za příspěvek - Vítáme tě u nás a hlavně jaký že máš lístek do Sazky ? Možná jsi to tu psal, promiň spěchám do práce. Bereš foťák rozepiš se ;-) | |
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 13:57 | |
| - garcon napísal:
- Blby napad! Podraz v prvom rade na Celine! Kradnut, porusovat zakon, autorske prava a zadarmo sa dostat k diskografii Celine? Pokial som skutocny fanusik, kupujem si originalne CD, LP a podobne! Kupim si vzdy take, na ake mam v danu chvilu peniaze. Pokial momentalne nemam peniaze, jednoducho si nekupim. Ale nebudem kradnut! Nebudem okradat! Ved to nehori. CD, CDS, CDMS, 3"CD, Promo CD a podobne CD nosice sa budu vyrabat stale, tak si kupim neskor. V kamennych obchodoch ich je dostat, cez internet tiez! Stare LP, SP, EP vinyly si kupim cez bazare, aukcne stranky. Je ich dost, moznosti je skutocne vela, ako sa dostat aj k tym najraritnejsim a najvzacnejsim produktom z celeho sveta. Nehovorim uz o klasickych radovych CD albumoch, ktore dostanem naozaj na kazdom kroku. Vy si hovorite fanusikovia, ked mate v PC same kradnute MP3 a napalene CD namiesto originalnych?! Hanba! Ja mam na to jediny vyraz - "akoze fanusik".
PS: Mrzi ma, ze moj prvy prispevok musel byt prave na tuto temu. No... ANO MAS PRAVDU! Sohlasim s tebou, nicméně musim podotknout, že bojovat za to, aby měl každý doma pouze originální CD, je marné. Když to nebudu dělat já, bude to dělat jiný :-) Někdo to udělá stejně. Já jsem student a nemám pravidelnou možnost si vydělávat. Mám snad jen proto, že mi je 17, přestat poslouchat všechna CD?? Bo budoucna jako "správný fanoušek" chci mít komplet její diskografii včetně CD, ale pokud bych si to spočítal vyšlo by mě to neco přes 10 000 Kč. To opravdu není málo, když za vysvědčení sotva dostanu 300 Kč :-) Jak by se třeba k teto hudbě dostali 10ti letí "děti" ? To si mají odepřít eline jen proto, že jim rodiče nechtějí kupovat CD? Chci jen, aby jí mohli poslouchat i méně majetnější... Nic víc :-) | |
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 14:43 | |
| Promin tu poslední větu chápu, ale nějak mi k tvému příspěvku nesedí :-(
Chci jen, aby jí mohli poslouchat i méně majetnější... Nic víc :-) | |
| | | Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 14:47 | |
| Dakujem za privitanie! Vidim, ze slovensky asi nevadi, ked pisem. Nemusel som sa rozpisat a mohol som to v podstate skratit na "nie je to dobry napad". Nebudem ani reagovat na Vase prispevky, lebo reakcia je vlastne uz v tom rozpisanom mojom prispevku. Ked mam - viem. Ked nemam - neviem.
Mirek: Listky do O2 Areny nevlastnim. |
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 14:52 | |
| - garcon napísal:
- Dakujem za privitanie! Vidim, ze slovensky asi nevadi, ked pisem. Nemusel som sa rozpisat a mohol som to v podstate skratit na "nie je to dobry napad". Nebudem ani reagovat na Vase prispevky, lebo reakcia je vlastne uz v tom rozpisanom mojom prispevku. Ked mam - viem. Ked nemam - neviem.
Mirek: Listky do O2 Areny nevlastnim. No odpověď je dobrá, čili nenavštívíš žádný koncík Celine ? Slovenština určitě nevadí pracuji se slovákama no pracuji sedíme společně za pc v práci a 100% jiní než ČEŠI a rozhodně lepší ale pssst. | |
| | | Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 15:00 | |
| V tejto chvili je to pre mna tazka otazka, ci navstivim alebo nenavstivim koncert Celine. |
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 15:08 | |
| - garcon napísal:
- V tejto chvili je to pre mna tazka otazka, ci navstivim alebo nenavstivim koncert Celine.
No to je přesně ono co jsem chtěl z tebe vytáhnout. No uvažuješ určitě né kvůli tomu jestli by koncík stál za to, ale určitě kvůli peněz, že mám pravdu? Já bych nerozmýšlal taky jsem nerozmýšlal a hned kupil jde o to , že těch peněz není no :-( | |
| | | Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 15:12 | |
| Nie. Ja vlastnim od decembra minuleho roka najdrahsie listky do Wiener Stadthalle za 500 eur, no o koncerte sa s prepacenim nebudem vyjadrovat. Inak, asi sme uz v zlej kategorii :D |
| | | mkolsen Alone
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 16:06 | |
| - garcon napísal:
PS: Mrzi ma, ze moj prvy prispevok musel byt prave na tuto temu. to samé si myslím já | |
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 16:17 | |
| - Mirek napísal:
- Promin tu poslední větu chápu, ale nějak mi k tvému příspěvku nesedí :-(
Chci jen, aby jí mohli poslouchat i méně majetnější... Nic víc :-) Ten, kdo si nevydělává :-) Tak to bylo myšleno. | |
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 17:36 | |
| - mkolsen napísal:
- garcon napísal:
PS: Mrzi ma, ze moj prvy prispevok musel byt prave na tuto temu.
to samé si myslím já No podle mě je to na jednu stránku dobrý nápad a na druhou ne, je pravda to co tu píšete. Ale taky kde bych třeba já teď originál koupila například CD Incognito, a nebo ještě ty starší. | |
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 17:41 | |
| - luk3as napísal:
- Mirek napísal:
- Promin tu poslední větu chápu, ale nějak mi k tvému příspěvku nesedí :-(
Chci jen, aby jí mohli poslouchat i méně majetnější... Nic víc :-)
Ten, kdo si nevydělává :-) Tak to bylo myšleno. Promin měl sjem ve vašich jménech a příspěvcích trochu chaoz myslel jsem, že jsi ten "nováček" a proto mi nesedělo to co píšeš omlouvám se. Jinak jsme to pochopil jen mi to k němu nesedělo. Jsem zvědav co napíše do příspěvku Best písničky. Myslím jako garcon ;-)
Naposledy upravil Mirek dňa 25/3/2008, 19:20, celkom upravené 1 krát. | |
| | | mkolsen Alone
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 18:08 | |
| vsechny CD koupíš na netu ... jako pokud ti jde jen o tu hudbu tak proc ne tady dat to cd na poslech ale nahrazovat to cd soubory v mp3 ? :( | |
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 18:20 | |
| - mkolsen napísal:
- vsechny CD koupíš na netu ... jako pokud ti jde jen o tu hudbu tak proc ne tady dat to cd na poslech ale nahrazovat to cd soubory v mp3 ? :(
Tak samozřejmě že CD nenahradím soubory v mp3, ale třeba já jsem to úplně nejstarší CD od Céline nemohla nikde sehnat ke koupění. :( | |
| | | Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 18:23 | |
| - mkolsen napísal:
- vsechny CD koupíš na netu ... jako pokud ti jde jen o tu hudbu tak proc ne tady dat to cd na poslech ale nahrazovat to cd soubory v mp3 ? :(
Suhlasim. Klasicke radove CD albumy Celine kupis hocikde v kamennom obchode. Dnes dokonca usetris, pretoze mas na vyber stredoeuropsku regionalnu verziu s "chudym" bookletom, ktora je oproti klasickej verzii lacnejsia. Na vsetko ostatne tu mas net. Znie to ako reklama :D |
| | | Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 18:31 | |
| - cmcd napísal:
- mkolsen napísal:
Tak samozřejmě že CD nenahradím soubory v mp3, ale třeba já jsem to úplně nejstarší CD od Céline nemohla nikde sehnat ke koupění. :( Najstarsi album od Celine pod Sony Music, ktory je k dispozicii na CD, je "Incognito". Kanadsku verziu s kat. cislom CK-80119 (CBS) kupis hocikde na nete. Do Europy sa dostala europska verzia, remastrovana v roku 1992 ako tzv. "Collection Or", s kat. cislom 472682-2 (Columbia). Tato verzia sa distribuuje do CR aj do SR. Ak beriem do uvahy vseobecne najstarsi album od Celine, ktory je vydany na CD, je to "Les chansons en or" s kat. cislom TBSCD-507 (TBS). Taktiez je to len kanadska verzia, cize odporucam net :D |
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 18:49 | |
| - garcon napísal:
- cmcd napísal:
- mkolsen napísal:
Tak samozřejmě že CD nenahradím soubory v mp3, ale třeba já jsem to úplně nejstarší CD od Céline nemohla nikde sehnat ke koupění. :( Najstarsi album od Celine pod Sony Music, ktory je k dispozicii na CD, je "Incognito". Kanadsku verziu s kat. cislom CK-80119 (CBS) kupis hocikde na nete. Do Europy sa dostala europska verzia, remastrovana v roku 1992 ako tzv. "Collection Or", s kat. cislom 472682-2 (Columbia). Tato verzia sa distribuuje do CR aj do SR. Ak beriem do uvahy vseobecne najstarsi album od Celine, ktory je vydany na CD, je to "Les chansons en or" s kat. cislom TBSCD-507 (TBS). Taktiez je to len kanadska verzia, cize odporucam net :D Já jsem právě na CD chtěla i to z roku 1981 která na CD myslim nikdy nevyšlo takže mi nezbylo nic jiného než si ho stáhnout od někoho kdo to na to CD hodil. | |
| | | Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: Upload a download 25/3/2008, 18:54 | |
| To mas pravdu. "La voix du bon Dieu" nevysiel na CD. Vysiel v roku 1981 na LP (Les Disque Super Etoiles, SPE-4101) a remastrovany v roku 1983 na LP (Canadian Saisons, SNS-7000). Lenze co vsetko by som chcel ja k zivotu a nemam... :D |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Upload a download | |
| |
| | | | Upload a download | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|