Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Upload a download

Goto down 
+5
Lucka
mkolsen
cmcd
Mirek
luk3as
9 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Má cenu, abych sem dal svoje linky??
Ano, má.
Upload a download - Stránka 2 Vote_lcap73%Upload a download - Stránka 2 Vote_rcap
 73% [ 8 ]
Ne, nemá.
Upload a download - Stránka 2 Vote_lcap27%Upload a download - Stránka 2 Vote_rcap
 27% [ 3 ]
Celkom hlasov : 11

Poll closed

AutorSpráva
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762
Registration date : 08.03.2008

Upload a download - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 18:57

garcon napísal:
To mas pravdu. "La voix du bon Dieu" nevysiel na CD. Vysiel v roku 1981 na LP (Les Disque Super Etoiles, SPE-4101) a remastrovany v roku 1983 na LP (Canadian Saisons, SNS-7000). Lenze co vsetko by som chcel ja k zivotu a nemam... :D
To je pravda co já bych taky chtěla a nemam to :D . ( Tak jsme se na něčem shodli :D )
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:02

Tady vznikla zajímavá diskuze. :bounce:
Na to jetsli stahovat či nestahovat jsou různý pohledy.
Já nemám valstně nic proti. Jasně, je to nezákoný, ale nezákoných je spousta věcí, který děláme. Něco podobnýho je, kdbych si koupila tričko Adidas od Ťamíků, taky je to nefér vůči Adiddasu, ale normálně se to praktikuje.
Já osobně si zakládám na své sbírce origošek od Céline, ale rozhodně nemám všechny a taky mi nějak nevychází peníze, abyhc si je koupila všechny teď hned, protože Céline je a byla opravdu výkonná, co se vydávání CD týče. Chci mít jednou všechny origální, ale zase si je chci už teď poslechnout, dát do mp3,...
Návrat hore Goto down
luk3as
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On

Male
Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 14.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:08

Lucka napísal:
Já nemám valstně nic proti. Jasně, je to nezákoný, ale nezákoných je spousta věcí, který děláme. Něco podobnýho je, kdbych si koupila tričko Adidas od Ťamíků, taky je to nefér vůči Adiddasu, ale normálně se to praktikuje.
Já osobně si zakládám na své sbírce origošek od Céline, ale rozhodně nemám všechny a taky mi nějak nevychází peníze, abyhc si je koupila všechny teď hned, protože Céline je a byla opravdu výkonná, co se vydávání CD týče. Chci mít jednou všechny origální, ale zase si je chci už teď poslechnout, dát do mp3,...

Lucko, tady s tebou naprosto souhlasim. Já taky budu mít všechny její CD v origo verzi... Jen si nechci ten požitek z hudby nechci odepřít už dnes :-)
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:11

Lucka napísal:
U mě je to taky takhle. Až na to že je mi jen 13 takže ani na brigádu mě zatim nevemou a rodiče mi taky vždycky nemůžou koupit CD atd... Protože se musí kupovat mnohem důležitější věci...
Návrat hore Goto down
luk3as
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On

Male
Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 14.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:15

cmcd napísal:
Lucka napísal:
U mě je to taky takhle. Až na to že je mi jen 13 takže ani na brigádu mě zatim nevemou a rodiče mi taky vždycky nemůžou koupit CD atd... Protože se musí kupovat mnohem důležitější věci...
)

Ty jseš jeden "malý" ;) příklad toho, proč si CD stáhnout, když si ho nemůžeš (nechceš) koupit 8)
Návrat hore Goto down
Anonymní
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:20

To som necakal, ze z mojho prveho prispevku sa stane az taka oblubena diskusia :D
Návrat hore Goto down
mkolsen
Alone
Alone
mkolsen

Female
Poeet p?íspivku : 140
Registration date : 18.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:23

každý má na stahování cd jiný názor,ale já mám Celine rada jako zpevacku,ale nejsem fanousek ze bych si cd koupila(mam oblibenejsi interprety za ktere utratum za cd) mam od ni jen 1CD ale jinak rikam radsi to nebudu mit vubec nez aby vypalene
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:24

garcon napísal:
To som necakal, ze z mojho prveho prispevku sa stane az taka oblubena diskusia :D
Tohle téma je jedno z těch co mají nejvíce příspěvků na celém tomhle fóru :D
Návrat hore Goto down
Anonymní
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:25

cmcd napísal:
garcon napísal:

Hups oops
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:27

garcon napísal:
cmcd napísal:
garcon napísal:

Hups oops
Doufám že se kvůli tomu neurazíš, myslela jsem to jen jako vtip.
Návrat hore Goto down
Anonymní
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:29

Preco by som sa mal urazit? Ja len, ze som to necakal, take ohlasy :D
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:30

Klídke, to je spíš kompliment :-)
Návrat hore Goto down
Anonymní
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:32

Viac kludny uz nemozem byt :D
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:33

:D :D :D :D :D
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:41

Myslím, že lepší přivítání si nemohl želat ? Priat ? Přát !
Návrat hore Goto down
mkolsen
Alone
Alone
mkolsen

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:44

nešlo by omezit trochu slovesntinu ? :D
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:45

Prečo? :D
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:50

Proč ? Nečemu nerozumíš ? Mě se jejich mluva líbí problém je ve mě , že se to nikdo nenaučím v gramatice :-(
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:54

Taky se mi slovenština líbí, je taková melodická ... když jsem byla menší, koukala sjem na jednotke na jeden program , ale te´d si nevzpomenu, jak se jmenoval. Hráli se tam hry přes telefon, vždycky jsi utíkal, sbíral body, přeskakoval překážky, utíkal před drakem, ... bylo to super a milovala sjem slovo Korytnáčka ... slovenskej pravopis taky nedávám ...ale českej někdy taky ne, jak se přesvědčuju ve škole
Návrat hore Goto down
Anonymní
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:56

No myslim, ze hlasovanie sa moze aj zastavit... :(
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 19:59

Proč ten smutný smail? VždyŤ tu nechceme rozjet nelegální obchod s CD cÉLINE
Návrat hore Goto down
mkolsen
Alone
Alone
mkolsen

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 20:07

slovenstina je krásná ale ja radeji CJ :)
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime25/3/2008, 20:10

Njn, proti gustu žádnej.... :D ale aspoň si rozšíříš svoje zanlosti, nevíš, kdy se ti něco může hodit...
Návrat hore Goto down
mkolsen
Alone
Alone
mkolsen

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime26/3/2008, 14:08

jinak k tomu download pro vás je Celine proste #1 a kdyby se jednalo o mou MC tak to bych zrovna nadsen advakrat nebyla :(
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime26/3/2008, 16:45

Jo pro nás je Céline jednička, o tom žádná, ale ajk už tady několikrát zaznělo Céline má CD opravdu hodně. Ono nnení problém mít celou diskografii řekněme třeba Sugababes, který mají tuším něco kolem 5 Cd, ale Céline je na tom s počtem CD trochu jiank než Suga. Myslím, že každej tady chce mít originální sbírku, nebo aspoň já byhc jednou hctěla mít všechny cd a ymslím, že jsem zatím na dobré cestě, to mi ale nebrání v tom, abyhc si ty cd stáhla, poslechla a až bude příležitost, tak si je koupila.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Upload a download   Upload a download - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Upload a download
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Důležité - čtěte pravidelně! :: Vzkazy pro Admina - I PRO NEREGISTROVANÉ!-
Prejdi na: