| Upload a download | |
|
+5Lucka mkolsen cmcd Mirek luk3as 9 posters |
|
Má cenu, abych sem dal svoje linky?? | Ano, má. | | 73% | [ 8 ] | Ne, nemá. | | 27% | [ 3 ] |
| Celkom hlasov : 11 | | Poll closed |
|
Autor | Správa |
---|
mkolsen Alone
Age : 33 Poeet p?íspivku : 140 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 26/3/2008, 18:40 | |
| a co maji rikat fandové madonny ? :lol: | |
|
| |
Lucka Taking Chances
Age : 34 Bydliště : Brno Poeet p?íspivku : 930 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 26/3/2008, 19:21 | |
| Já se teda v diskografii Madonny moc nepohybuju, ale řekla bych, že Céline ,která svoji kariéru začala ve 12 , jich má víc...vždyť je to přece the best selling female artist of all time ! | |
|
| |
Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: Upload a download 26/3/2008, 19:23 | |
| U Celine evidujeme priblizne 1500 titulov. Madonna ich ma urcite viac ;) |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Upload a download 26/3/2008, 19:26 | |
| No to nevadí..ale Céline je lepší :D teda aspoň v mém měřítku ... | |
|
| |
cmcd Taking Chances
Age : 29 Bydliště : Hředle Poeet p?íspivku : 762 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 26/3/2008, 19:29 | |
| - Lucka napísal:
- No to nevadí..ale Céline je lepší :D teda aspoň v mém měřítku ...
V mém je taky lepší Céline, ale některý písničky od Madonny jsou taky hezký... | |
|
| |
gina My Heart Will Go On
Age : 39 Bydliště : Komárno (SR) Poeet p?íspivku : 86 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 26/3/2008, 19:30 | |
| - Lucka napísal:
- No to nevadí..ale Céline je lepší :D teda aspoň v mém měřítku ...
Aj podľa mňa :D Ja keď mám pravdu povedať Madonna sa mi vôbec neľúbi, nech prepáči ten kto ju má rád, ale jednoducho jej piesne ma nechytili. No so Celine je presne opak, nikdy by som ju nevymenila za inú speváčku, zbožňujem jej piesne a už to tak aj zostane :D | |
|
| |
Mirek Taking Chances
Age : 40 Bydliště : Ostrava Poeet p?íspivku : 832 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 26/3/2008, 19:35 | |
| Kdo to je Madonna ?
Nie robím si kozy (méé méé) Mě nikdy nechytla jen jsem jí trochu zaregistroval u alba Music a když nás hostovala v Prahe. Jinak jsem čekal na dalsí její album s překvapením /už zase surprise/ no a taneční dance album tento štyl ma vobec niebere, takze asi tak nejak no. | |
|
| |
Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: Upload a download 26/3/2008, 19:38 | |
| Len pre uplnost, Madonna ma okolo 5500 titulov. |
|
| |
mkolsen Alone
| Predmet: Re: Upload a download 26/3/2008, 19:39 | |
| Bože napsala jsem jen že Madonna má více titulu avy tu hned kdo je lepší :suspect: | |
|
| |
Lucka Taking Chances
| Predmet: Re: Upload a download 26/3/2008, 19:46 | |
| Bavili jsme se o počtu CD, pokud mi teda smysly nelžou, a taky jsme spekulovali jestli to má finančně náročnější fanoušek Céline nebo Madonny, beru zpět, co jsem řekla, zapomněla jsem, kolik Madonně je, takže toho stihla docela dost za svou kariéru a řekla byhc že zatím nekončí...
Mkolsen: Jen nás nech, když nás to baví..kdo si hraje, nezlobí | |
|
| |
gina My Heart Will Go On
Age : 39 Bydliště : Komárno (SR) Poeet p?íspivku : 86 Registration date : 18.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 26/3/2008, 19:49 | |
| Je to jedno v podstate kto má viac albumov. Aj tak to ide dosť do financií či si fanušík Celine alebo Madonny :P No nie? :D | |
|
| |
frankie2206 I´m Alive
Age : 33 Bydliště : BRNO Poeet p?íspivku : 370 Registration date : 17.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 27/3/2008, 18:09 | |
| | |
|
| |
Sindy The Power Of Love
Age : 31 Bydliště : Gbely Poeet p?íspivku : 13 Registration date : 27.03.2008
| Predmet: Re: Upload a download 9/6/2008, 18:49 | |
| Taak..ja nie som až taký strašný fanúšik Celine...mám Celine rada,ale žeby som sa z nej rozšklbala na kúsky to zasa nie.. Viac ako polovica ľudí na tomto svete sťahuje-priznám sa,že ja si tež kupujem originále ale aj sťahujem.. ..ja si myslím,že keď to ostatní nestiahnu tady,tak to stiahnu inde..Ak viete čo je fórum,tak musíte vedieť,že nejde iba o to,že sa tam stretnú fanúšikovia a pokecajú,ale aj na druhú stranu musí fórum obsahovať hodne matrošu a keď ten matroš nemá,tak je jasné,že nemá ani takú navštevovanosť..Áno je pravda,že pravý fanúšik si ten originál kúpi!Ale priznajte sa,koľkokrát ste si stiahli niečo-nejakú pesničku,nejaké DVD iného speváka,ktorého máte radi,ale nie za každú cenu???Podľa mňa je to nápad dobrý..ten kto si nechce stiahnuť a vyberie si tú čestnú sestu,tak nech nesťahuje,ale je super,že sa chceš podeliť s tým čo máš aj s ostatnými.. a práve o tom je fórum..nepoznám fórum bez linkov,bez toho,aby sa delli ľudia o nové nápady,zážitky,o tom čo si myslia-názory,o nové obrázky a aj o nové CD a DVD.. | |
|
| |
gina My Heart Will Go On
| Predmet: Re: Upload a download 10/6/2008, 08:06 | |
| Súhlasím s názorom. Ja sa priznám, že album Taking Chances som mala už 2. novembra v PC a to aj s japonskými bónusmi. No, ale keďže som fanušík, je to jasné, že akonáhle to vyjde a mám na to financie, tak to kúpim. A napríklad videá o Celine určite viacerí sťahujete, nakoľko väčšinu z nich sa nedá dostať na DVD. No nie je to tak? | |
|
| |
tony The Power Of Love
Age : 57 Bydliště : chodov u karlovych varu Poeet p?íspivku : 28 Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Upload a download 17/6/2008, 22:03 | |
| ja musim dodat take par vet. kdo ma penize je ok. koupi si origoš. kdo nema tak si stahne. ok. schvaluji oboji.avšak co se tyka prodeje originalu, tak nejsou vždy a všude.hlavne s tim stahovanim opatrne. | |
|
| |
mkolsen Alone
| Predmet: Re: Upload a download 18/6/2008, 14:50 | |
| originály jsou všude a to na internetu. souhlasím s tím,že jsem si chtěla jedno album koupit u nás od neznámé zpěvačky,nikde nebylo,taky stáhnout ho bylo těžké. doporučuju stránku : www.ebay.com kde koupíte všechny CD | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Upload a download | |
| |
|
| |
| Upload a download | |
|