Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x

Goto down 
+4
mkolsen
cmcd
Mirek
Lucka
8 posters
AutorSpráva
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female
Poeet p?íspivku : 930
Registration date : 08.03.2008

1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Empty
OdoslaťPredmet: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime24/3/2008, 16:50

Dneska je tomu 11 let ( pokud správně počítám), co se Céline stala první zpěvačkou, která na předávání cen Oscar zpívala dvakrát. :queen: Zazpívala píseň Because you loved me a *I Finally Found Someone* ) která je Barbřina, ta ale onemocněla)
Céline měla na přípravu krátkou dobu, ale zvádla to perfektně , v Célinině podání se mi líbí dokonce víc než od Barbry
Návrat hore Goto down
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832
Registration date : 18.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime24/3/2008, 17:05

Lucka napísal:
Dneska je tomu 11 let ( pokud správně počítám), co se Céline stala první zpěvačkou, která na předávání cen Oscar zpívala dvakrát. :queen: Zazpívala píseň Because you loved me a *I Finally Found Someone* ) která je Barbřina, ta ale onemocněla)
Céline měla na přípravu krátkou dobu, ale zvádla to perfektně , v Célinině podání se mi líbí dokonce víc než od Barbry

No až tak o Celine nevím vlastně moc toho nevím,ale čte se to fajn a hlavně to ,že v jejím podáním to bylo hezčí věřím.
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime24/3/2008, 18:01

Tak tohle jsem ani nevěděla.
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime24/3/2008, 18:22

No Barbra je Célininým idolem a po tom, co zazpívala její písničku na Oscarech zavolala Renému, že by si mohli dát spolu duet ( Céline + Barbra :D) no a bylo z toho Tell Him. U natáčení Tell Him bylo docela hodně vidět, že Céline Barbru strašně obdivuje. A Tell Him je fakticky dokonalost sama
Návrat hore Goto down
mkolsen
Alone
Alone
mkolsen

Female
Poeet p?íspivku : 140

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime24/3/2008, 18:30

tell him je krása :lol:
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime24/3/2008, 19:12

Tell him je jedinečná... je to opravdu skvělá píšnička...
Návrat hore Goto down
frankie2206
I´m Alive
I´m Alive
frankie2206

Male
Poeet p?íspivku : 370
Registration date : 17.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime27/3/2008, 18:10

gratuluju k 11 vyroci:-)
Návrat hore Goto down
moloko
The Power Of Love
The Power Of Love

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 10.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime23/8/2008, 10:54

Lucka napísal:

ta sprava je nepresna....Barbra Streisand je autorkou tej piesne, spievat ju mala Natalie Cole...ktora ochorela a Celine na poslednu chvilu zaskocila...Barbra na Oscaroch bola, ale pocas pauzy odbehla na toalety a nestihla sa vratit, pretoze ju vymkly...kedze pravidla na Oscaroch su prisne....Barbra si potom Celine pozrela doma zo zaznamu....tak to teda bolo :o))
Návrat hore Goto down
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime24/8/2008, 12:38

Tak tohle jsem zase nevěděla já..Četla jsem, že Barbra onemocněla, ale když říkáš tak to bude pravda. Ale i tak se mi to zdá trošku jako ze špatnýho film, že by někdo nenechal zpívat Barbru (Já ji moc neprožívám, ale objektivně musím uznat, že Barbra je kapacita), kvůli toaletě, ale na druhou stranu na Osraech a v Hollywoodu je možný všechno.
Návrat hore Goto down
Raziel88
River Deep, Mountain High
River Deep, Mountain High
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime24/8/2008, 16:47

NO to je fakt Céline místo toho zazpívala My Heart Will Go On ale při tom myslela na Barbru která byla nemocná mluvila o tom na ČT1 nebo ČT2 v pořadu Grammy .
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
Lucka
Taking Chances
Taking Chances
Lucka

Female

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime24/8/2008, 19:47

tady

Nedalo mi to ( asi jsem šťoura) a koukla jsem na video, kde Céline zpívá I finally found somene a ten uvaděč jasně říká, že tu Barbra nemůže být, protože je nemocná (má chřipku) .

Ale jak si to te´d čtu ještě jednou... bylo míněno, že Barbra písničku napsala pro tu slečnu ( ale pravdu jsem I finally fond someone slyšela poze v podáí Barbry...a Cél teda taky) nebo paní ( omlovám svou nevědmost, ale opravdu ji neznám). No a když ta dejme tomu slečna onemocněla, měla to zpívat Barbra, která ale byla na toalet, kvůli čemuž ji vynehcali a místo ní zasočila Céline? Omlouvám se, ale takhle to chápu .... V tom případě je to ale divné, protože přece nemůžou pár minut před vystoupením říct : " tak,Cél, Barbra šla na toaltu ve špatné době, což se u nás nedělá, takže za ni budeš zpívat ty. Céline někde říkala, že na naučení textu měla málo času, ale nemyslím, že myslela pár minut, nehledně na to, že během těch pár minut, co by si četla text, by se Barbra už vrátila a šla by zpívat ona. Céline sice text měla s sebou na podiu, alenešla by na jeviště, niž by si to alespoň dvakrát nepřečetla a v tí době by se už Babra určitě vrátila z toalety. Ale taky je ožná mněn, etu písničku na Oscarech místo Barbry měla zpívat ona slečna, jenže onemocněla a tak na poslední hcívli musela zpávat Céline, ale do toho mi zase nesedí ta Barra, která tam prý poletovala, a tak by to mohla i odzpívat...přimečž by zase neseděla slova moderátora, že Barbra tu není, protožemá chřipku..omlouvám se za takovou průtř mšlenek, ale opravdu jsem zmatená, možná je to opožděnej úpal... takže děkuju předem za objasnění
Návrat hore Goto down
gina
My Heart Will Go On
My Heart Will Go On
gina

Female
Poeet p?íspivku : 86

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime25/8/2008, 12:48

Je to tak ako písal(a) moloko. Bolo to opísané aj v knihe Môj život ako sen. Preto si to pamätám wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: 1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x   1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x Icon_minitime

Návrat hore Goto down

1. zpěvačka, která na Ocsarech zpívala 2x
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Novinky O Celine... :: Novinky o Celine Dion-
Prejdi na: