Raziel88 River Deep, Mountain High
Age : 36 Bydliště : Stráž pod Ralskem Poeet p?íspivku : 1533 Registration date : 29.06.2008
| Predmet: POTVRZENO:CELINE SE VRACÍ DO LAS VEGAS CAESARS PALACE 11/2/2010, 23:35 | |
| Ahhooooj užasná novina Céline se vrací do Las Vegas YAHOOOO více info tady Předmět: A New Day... Coming Back!! BŘEZEN, 2011 Po pěti po sobě jdoucích letech prodal-out show v Avery Fisher Hall, Celine vrací do Las Vegas v březnu 2011 k zahájení tříletého trvalého pobytu v Avery Fisher Hall. Zbrusu-nový pořad určený výhradně pro Colosseum bude mít premiéru 15. března 2011 a doprovody 31 hudebníků, který se skládá z úplné orchestrem a kapelou. Koncept Repertoáru bude růzrnorodý, soustředí se na zachycení romantiky ,klasických hollywoodských filmů promítané ohromující vizuální prezentací. Vstupenky na prvních 54 představení od března 15 až 14. srpna bude 2011 v prodeji pátku 12 února 2010 v 10 hodin SEČ. "vracím se zpátky domů do Colossea v Caesar Palace a jsem velice nadšená , "říká Céline. "S orchestrem a skupinou budeme schopni předvést naše písně, jako nikdy předtím. Repertoár bude mimořádný ... mix nadčasové klasiky Hollywoodu, spolu se všemi oblíbenými, které mě chtěli moji fanoušci slyšet zpívat. Bude to velmi krásná show a myslím, že budeme zvyšovat laťku vyšší, než jsme kdy dělali předtím. Budou tam některé opravdu nádherné okamžiky ...... Už se nemůžu dočkat ! vaše Céline Dion | |
|
Martina Admin
Age : 37 Bydliště : Praha Poeet p?íspivku : 429 Registration date : 06.03.2008
| Predmet: Re: POTVRZENO:CELINE SE VRACÍ DO LAS VEGAS CAESARS PALACE 12/2/2010, 15:32 | |
| Woooow!!! To je novina!!! To je úžasný!!! Já bych strašně chtěla, aby se mi (teda nám všem, co jsme o tom mluvili) splnil ten sen jet do Vegas a vidět tam Céline!!!!!!!!!!!!!!!! Petře, promiň, že jsem včera neodpověděla, byla jsem u kámošky a pak se mi to nějak vykouřilo z hlavy, že jsem ještě neodepsala... | |
|
Raziel88 River Deep, Mountain High
Age : 36 Bydliště : Stráž pod Ralskem Poeet p?íspivku : 1533 Registration date : 29.06.2008
| Predmet: Re: POTVRZENO:CELINE SE VRACÍ DO LAS VEGAS CAESARS PALACE 19/2/2010, 04:06 | |
| Můžeeme o tom začít dost realně uvažovat Marti :) Tak všichni kdo ste chtěli na Céline do Las Vegas tady jsou ke koupi Lístky :) http://www.tickco.com/Concerts/celine_dion_tickets.htm ale pokud chceme všichni vidět Céline musíme se rozhodnout vcelku rychle( Protože na céline bude co nejdrive urco rok predem vyprodano) kdy se tam dostaneme a hlavně si to naplánovat že když už si zařídíme lístky na určitý den abychom tam take v ten den byli :) tudíž lístky si můžeme koupit ale pak musíme na rok 2011 sehnat zájezd nebo dovču na víkend jako já byl v parizi na eurovikend nebo tak do LAs Vegas. NA CÉLINE!!!!!!!!!!!!Co vy na to?????? Pojedem????? Jááá chciiii!!!!!!!!!! mooooccccc!!!!! | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: POTVRZENO:CELINE SE VRACÍ DO LAS VEGAS CAESARS PALACE | |
| |
|