Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

2.NAROZENINY FÓRA

Goto down 
+5
Raziel88
Milan
Niki
motylik6
Martina
9 posters
AutorSpráva
Martina
Admin
Admin
Martina

Female
Poeet p?íspivku : 429
Registration date : 06.03.2008

2.NAROZENINY FÓRA Empty
OdoslaťPredmet: 2.NAROZENINY FÓRA   2.NAROZENINY FÓRA Icon_minitime8/3/2010, 18:21

Tak jsem právě zjistila bezvadnou věc...jak jsem v neustálém shonu a všemožném zařizování, tak jsem to prošvihla! shock Nejsem já blbá??? No řekněte! Ano! Jsem! To neni možný!

Takže...tramtadadá...(trošku s křížkem po funuse, ale to je jedno... yes )

v sobotu 6.3.2010 bylo 2.VÝROČÍ ZALOŽENÍ TOHOTO FÓRA VĚNOVANÉHO NAŠÍ SKVĚLÉ CÉLINE DION!!!

Já jako admin bych vám všem moc a moc chtěla poděkovat za neustálou přízeň, jsem moc ráda, že tu máme takovou prima partu lidí!!! Děkuji všem, co tak často přispívají a vkládají sem novinky, fotky a videa a mnoho dalšího...jmenovitě bych chtěla opravdu moc poděkovat Mie (motylik6), Matějovi (garcon), Petrovi (Raziel88), Petře (petraa555), Niki (Nicolkaaa) a oběma Luckám (Lucka a cmcd)... thank you thank you thank you

Jinak přeju našemu fóru, aby mělo pořád takovou návštěvnost, aby zde zůstali a přibývali takoví lidé, jako jste vy, co tu se mnou už 2 roky úspěšně "válčíte" wink
Taky bych si přála, aby Céline dostala do ruky naše přání pro ni k narozeninám, aby nám vyšlo Las Vegas v příštím roce...

VŠECHNO NEJ NEJ NEJ!!! give rose birthday

2.NAROZENINY FÓRA 400-115_400

Opět se obracím na všechny...máte možnost zase zasáhnout do chodu fóra!
Pište nápady, připomínky na jakoukoli změnu či inovaci, jsem otevřena všem normálně splnitelným a proveditelným nápadům! yes

Pokud z jakéhokoli důvodu nebudete chtít psát svůj nápad sem veřejně, jsem plně k dispozici na mailu wink

A poslední věc, kterou nevím, jestli oceníte...ale pokud by někdo chtěl, tak má možnost...
od teď (8.3.) do zítřejší 22.hodiny (tzn.9.3.2010) máte možnost změnit si přezdívku (nick) tady na fóru!!!Pokud tak učiníte, prosím napište příspěvek do tématu, které jsem pro tento účel vytvořila... > "O Nás..." > "Změna přezdívky" wink Tam prosím napište do příspěvku svou starou přezdívku, abychom věděli, o koho jde victory
"Hawk, domluvil jsem..." yahoo
Návrat hore Goto down
https://celinedion.forumczech.com
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female
Poeet p?íspivku : 3447
Registration date : 10.01.2009

2.NAROZENINY FÓRA Empty
OdoslaťPredmet: Re: 2.NAROZENINY FÓRA   2.NAROZENINY FÓRA Icon_minitime8/3/2010, 19:31

Jééééj aj my ti veľmi pekne ďakujeme za toto super forum a priestor , ktorý si nám na ňom dala ..... Ďakujeme veľmi pekne ! Si super adminka !!!!! thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you

A verím , že Las Vegas sa určite uskutoční !!!!!!!!!!!!!!!!.......

A našému foru želám, všetko najlepšie k narodeninám .... !!!!!!! birthday ......
Návrat hore Goto down
Niki
I´m Alive
I´m Alive
Niki

Female
Poeet p?íspivku : 586
Registration date : 07.02.2009

2.NAROZENINY FÓRA Empty
OdoslaťPredmet: Re: 2.NAROZENINY FÓRA   2.NAROZENINY FÓRA Icon_minitime8/3/2010, 19:37

woooooooooooooow, no hezkyyyyy!!!!!!! takze vsechno nej nej nej nasemu foru! birthday a presne jak psala mia, podekovani taky nasi admince! wink thank you thank you thank you
Návrat hore Goto down
http://luckoniky.blog.cz
Milan
All By Myself
All By Myself
Milan

Male
Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 08.08.2008

2.NAROZENINY FÓRA Empty
OdoslaťPredmet: Re: 2.NAROZENINY FÓRA   2.NAROZENINY FÓRA Icon_minitime8/3/2010, 20:56

Taky vše nej a hlavně všem
Návrat hore Goto down
Raziel88
River Deep, Mountain High
River Deep, Mountain High
Raziel88

Male
Poeet p?íspivku : 1533
Registration date : 29.06.2008

2.NAROZENINY FÓRA Empty
OdoslaťPredmet: Re: 2.NAROZENINY FÓRA   2.NAROZENINY FÓRA Icon_minitime8/3/2010, 22:03

Já také věřím já už šetřím na Vegas :)
Vše nej nej nej nej nej našemu Foru Fanclubu Céline a Martině :) naší Administrátorce a zakladatelce Fora :) a samozrejmne best kamošce :)
Návrat hore Goto down
http://www.sweb.cz/petasir
Mirek
Taking Chances
Taking Chances
Mirek

Male
Poeet p?íspivku : 832
Registration date : 18.03.2008

2.NAROZENINY FÓRA Empty
OdoslaťPredmet: Re: 2.NAROZENINY FÓRA   2.NAROZENINY FÓRA Icon_minitime9/3/2010, 14:51

Přesně na můj svátek ? Já padáááááám
Návrat hore Goto down
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female
Poeet p?íspivku : 3447
Registration date : 10.01.2009

2.NAROZENINY FÓRA Empty
OdoslaťPredmet: Re: 2.NAROZENINY FÓRA   2.NAROZENINY FÓRA Icon_minitime9/3/2010, 17:59

Jeej tak všetko naj !!!
Návrat hore Goto down
Mili
All By Myself
All By Myself
Mili

Poeet p?íspivku : 248
Registration date : 22.05.2008

2.NAROZENINY FÓRA Empty
OdoslaťPredmet: Re: 2.NAROZENINY FÓRA   2.NAROZENINY FÓRA Icon_minitime9/3/2010, 20:23

musím se také připojit ke gratulacím, poděkovat Martince a také všem, kteří aktivně přispívájí, hledají nové aktualní informace, fotky, videa. Díky. Byl to další pěkný rok na tomto fóru. birthday give heart mauridia
Návrat hore Goto down
cmcd
Taking Chances
Taking Chances
cmcd

Female
Poeet p?íspivku : 762
Registration date : 08.03.2008

2.NAROZENINY FÓRA Empty
OdoslaťPredmet: Re: 2.NAROZENINY FÓRA   2.NAROZENINY FÓRA Icon_minitime10/3/2010, 19:35

Též se přidávám ke gratulacím, a díkům za toto skvělé fórum thank you thank you
Návrat hore Goto down
http://celinedion.blog.cz
celine-fun
Alone
Alone
celine-fun

Male
Poeet p?íspivku : 193
Registration date : 27.11.2008

2.NAROZENINY FÓRA Empty
OdoslaťPredmet: Re: 2.NAROZENINY FÓRA   2.NAROZENINY FÓRA Icon_minitime11/3/2010, 15:02

Taky Gratuluju (zase pozdě :D) a přeju všechno nejlepší, hodně úspěchů a ať je další rok ještě lepší než předchozí.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

2.NAROZENINY FÓRA Empty
OdoslaťPredmet: Re: 2.NAROZENINY FÓRA   2.NAROZENINY FÓRA Icon_minitime

Návrat hore Goto down

2.NAROZENINY FÓRA
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Důležité - čtěte pravidelně! :: Zprávy od Admina-
Prejdi na: