Raziel88 River Deep, Mountain High
Age : 36 Bydliště : Stráž pod Ralskem Poeet p?íspivku : 1533 Registration date : 29.06.2008
| Predmet: Další sraz? 8/7/2011, 11:35 | |
| Ahojda Premýšlím o dalším srazu(stretku) v Praze mohli bysme domluvit nějake rozumne datum aby mohlo více lidí než minule :D I když v 5 to byla taky paráda a nakonec ve třech to také nebylo špatné :) Já jsem si tedy ten den užil :) A jsem celý žhavý ze setkaní s Fanoušky Céline z celého světa v USA , z Itálie,Kanady,USA,Francie,Španělska,Ukrainy,Japonska, Německa, Slovenska :) Čech, atd.. prostě THE RED HEADS, Krom toho že jsme byli na Céline SHOW v LAS VEGAS a že jsme se sní osobně setkali :) To bylo vlastně Setkání národů :) něco jak WIPE OUT :D HRY BEZ HRANIC :) OLYMPIJSKE HRY :D Nejde zatim určit termín protože zatim ani neni jiste jestli nějaky sraz bude, ale ja bych se rad znovu sešel s Marti , Miou, Ivet, a rád bych viděl osobně Lucky, Nikoly, :) Milana,Mili, Mirka, Matěje, atd. Forum je už nějakou dobu doost mrtvé, potřebuje oživit. Když jsme byli s Miou v USA báli jsme se hroozně sme se báli že bude problem s jazykovou barierou, ale kde pak . Vše bylo totálně OK :) a žádná bariera nebyla :) Minulé Stretko,SRAZ, jsme byli v Pizzérce , hrála nám tam Céline :), Tam jsme si povídali o všem možném a vlastně se navzájem lépe poznali, pak zbylí tři jsme šli na Petřínskou rozhlednu a po té nás Martina vzala do Ovocného Baru na Václavském náměstí. BYLO TO SUPER!! CÉLINE OPRAVDU SPOJUJE LIDI, A to z Celého Světa! :) | |
|
cmcd Taking Chances
Age : 29 Bydliště : Hředle Poeet p?íspivku : 762 Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Další sraz? 8/7/2011, 12:20 | |
| Je to určitě skvělý nápad, a taky bych se ráda konečně zúčastnila :) Jen nevím s tím termínem, protože já budu moct až tak druhou polovinu srpna :/ | |
|
Raziel88 River Deep, Mountain High
Age : 36 Bydliště : Stráž pod Ralskem Poeet p?íspivku : 1533 Registration date : 29.06.2008
| Predmet: Re: Další sraz? 8/7/2011, 12:26 | |
| Ja mám v podstate volno ted skoro porad. | |
|