Céline Dion České a Slovenské fórum |
|
| PF 2012 | |
| | Autor | Správa |
---|
Martina Admin
Age : 37 Bydliště : Praha Poeet p?íspivku : 429 Registration date : 06.03.2008
| Predmet: PF 2012 24/12/2011, 16:12 | |
| Všem Vám přeji krásné a klidné Vánoce, hodně zdraví, štěstí, lásky a úspěchů v novém roce 2012! Ať se vám splní vše, co si přejete! Mockrát vám děkuji za přízeň, vím, že jsem fórum i web teď hodně zanedbávala díky práci a škole. Jako novoroční předsevzetí si dám, že se v tom polepším Jen ještě k tomuto krásnému modrému designu: nevytvořila jsem ho já, ale náš šikovný Maťo (garcon) a tímto mu ještě jednou děkuji. Je prý hotový už asi od července, já jsem ho sem dávala myslím nekdy v září nebo v říjnu a nijak to neokomentovala... Takže Maťo děkujeme!!! Doufám tedy, že i v novém roce se tu budeme potkávat a dělit se o naši společnou radost, kterou nám Celine dělá!!! | |
| | | motylik6 Admin
Age : 37 Bydliště : dolný kubin Poeet p?íspivku : 3447 Registration date : 10.01.2009
| Predmet: Re: PF 2012 1/1/2012, 19:29 | |
| Šťastný Nový rok 2012 !!!!! | |
| | | Garcon River Deep, Mountain High
Poeet p?íspivku : 1227 Registration date : 10.07.2008
| Predmet: Re: PF 2012 29/1/2012, 13:28 | |
| Myslím, že fórum sa môže zrušiť z dôvodu dlhodobo nízkej návštevnosti a žiadnej aktivity. Človek sa snažil od vzniku fóra vždy aktuálne informovať o novinkách zo života a z diskografie Céline, vedel sa podeliť o množstvo fotografií, správ, zaujímavostí. Vedel poradiť, keď niekto niečo potreboval, prípadne chcel. Robil to len a len pre vás. Ja iba žasnem nad tým, ako si skupina vyvolených v tajnosti, v tichosti, bez oznámenia založila komunitnú stránku na sociálnej sieti Facebook... | |
| | | moloko The Power Of Love
Age : 44 Bydliště : kosice Poeet p?íspivku : 22 Registration date : 10.08.2008
| Predmet: Re: PF 2012 29/1/2012, 17:48 | |
| ahoj, patri ti velikanska vdaka, to bez debaty. v ramci tohto fora si tym najvacsim prinosom a ja ti dakujem za vsetko, co si uz aj sam spomenul. je pravda ze sem chodim uz len sporadicky a prispevky nepridavam, no na toto forum som nezabudol. ak sa zrusi, bude mi chybat. prajem ti vela stastia... | |
| | | motylik6 Admin
Age : 37 Bydliště : dolný kubin Poeet p?íspivku : 3447 Registration date : 10.01.2009
| Predmet: Re: PF 2012 12/2/2012, 20:16 | |
| Ahoj Maťo ! Dovoľ mi reagovať ! Naša nová FB stránka vznikla ako partnerská stránka The Redhead a zároveň i tejto našej webovej stránky ... To že nám rapidne klesla návštevnosť som si všimla a preto sme prišli s nápadom prepojiť facebook s webom , ktorý je môjmu srdcu veľmi blízky ! Myslíš ,že po toľkom čase strávenom na týchto stránkach , by som ho dokázala opustiť ,či nejako podraziť ?! Tak to nie ! Hovorila som aj s Martinkou ! A vie o tejto stránke , ktorej forum , by sme chceli umiestniť práve tu ! Pokiaľ ide o spomínanu fb stránku - tak tá síce už funguje ale zatiaľ len neoficiálne !!! A určite by som to nerobili v tajnosti ! Chceli sme vás všetkých samozrejme pozvať, no trošku inou formou ! A určite to nie je stránka pre vyvolencov ! Je to stránka predovšetkým pre fanúšikov zo Slovenska a z Česka s nadšeným The Redheads !!!!!! Takže všetci ste vítaní !!! ♥♥♥ A naše Forum určite nekončí ! Ale chytá druhý dych! https://www.facebook.com/pages/The-Dions-Family/111787318944627
Všetko má svoj čas ! A navyše máme pre toto fórum aj ,, malé prekvapenie ,, !!! Možno sa pýtate , prečo práve facebookovsku stránku ? Pretože cez Facebook sa informácie šíria neuveriteľne rýchlo , je oveľa viac interaktívnejšie .... ale to neznamená , že klasické forum nemá svoje čaro ! Aktuality na Fb , diskusie na Webe .... | |
| | | Garcon River Deep, Mountain High
Poeet p?íspivku : 1227 Registration date : 10.07.2008
| Predmet: Re: PF 2012 14/2/2012, 17:16 | |
| Ahoj Mia! Som rád, že existuje česká a slovenská komunita Céline na Facebooku napriek tomu, že v tejto sociálnej sieti nie som prihlásený (preferujem služby Google). Prajem vám čo najviac spokojných používateľov, držím palce a nech sa darí... | |
| | | Milan All By Myself
Age : 36 Bydliště : Praha Poeet p?íspivku : 296 Registration date : 08.08.2008
| Predmet: Re: PF 2012 15/2/2012, 22:32 | |
| Ahoj, perfektně se to tu zase trochu obnovuje, je mi líto že nemůžu moc přispívat, ale každé novinky které se objevují mě vždy potěší. | |
| | | fannny Admin
Age : 41 Bydliště : Slovensko Poeet p?íspivku : 733 Registration date : 14.02.2012
| Predmet: Re: PF 2012 17/2/2012, 12:37 | |
| Ahojte! Zaujimalo by ma kedy bude aktívna The Dion's Family aj na fore. Lebo zatial je tu iba foto a odkaz na facebook . Vopred ďakujem za info . Pekný deň.
| |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: PF 2012 | |
| |
| | | | PF 2012 | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|