Céline Dion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céline Dion

České a Slovenské fórum

DomovGalleryLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

PF 2012

Goto down 
+2
motylik6
Martina
6 posters
AutorSpráva
Martina
Admin
Admin
Martina

Female
Poeet p?íspivku : 429
Registration date : 06.03.2008

PF 2012 Empty
OdoslaťPredmet: PF 2012   PF 2012 Icon_minitime24/12/2011, 16:12

Všem Vám přeji krásné a klidné Vánoce, hodně zdraví, štěstí, lásky a úspěchů v novém roce 2012! Ať se vám splní vše, co si přejete!
Mockrát vám děkuji za přízeň, vím, že jsem fórum i web teď hodně zanedbávala díky práci a škole. Jako novoroční předsevzetí si dám, že se v tom polepším wink

Jen ještě k tomuto krásnému modrému designu: nevytvořila jsem ho já, ale náš šikovný Maťo (garcon) a tímto mu ještě jednou děkuji. Je prý hotový už asi od července, já jsem ho sem dávala myslím nekdy v září nebo v říjnu a nijak to neokomentovala... Takže Maťo děkujeme!!!

Doufám tedy, že i v novém roce se tu budeme potkávat a dělit se o naši společnou radost, kterou nám Celine dělá!!! clapping

Návrat hore Goto down
https://celinedion.forumczech.com
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female
Poeet p?íspivku : 3447
Registration date : 10.01.2009

PF 2012 Empty
OdoslaťPredmet: Re: PF 2012   PF 2012 Icon_minitime1/1/2012, 19:29

Šťastný Nový rok 2012 !!!!!
Návrat hore Goto down
Garcon
River Deep, Mountain High

Male
Poeet p?íspivku : 1227
Registration date : 10.07.2008

PF 2012 Empty
OdoslaťPredmet: Re: PF 2012   PF 2012 Icon_minitime29/1/2012, 13:28

Myslím, že fórum sa môže zrušiť z dôvodu dlhodobo nízkej návštevnosti a žiadnej aktivity. Človek sa snažil od vzniku fóra vždy aktuálne informovať o novinkách zo života a z diskografie Céline, vedel sa podeliť o množstvo fotografií, správ, zaujímavostí. Vedel poradiť, keď niekto niečo potreboval, prípadne chcel. Robil to len a len pre vás. Ja iba žasnem nad tým, ako si skupina vyvolených v tajnosti, v tichosti, bez oznámenia založila komunitnú stránku na sociálnej sieti Facebook...
Návrat hore Goto down
moloko
The Power Of Love
The Power Of Love

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 10.08.2008

PF 2012 Empty
OdoslaťPredmet: Re: PF 2012   PF 2012 Icon_minitime29/1/2012, 17:48

ahoj, patri ti velikanska vdaka, to bez debaty. v ramci tohto fora si tym najvacsim prinosom a ja ti dakujem za vsetko, co si uz aj sam spomenul. je pravda ze sem chodim uz len sporadicky a prispevky nepridavam, no na toto forum som nezabudol. ak sa zrusi, bude mi chybat. prajem ti vela stastia...
Návrat hore Goto down
motylik6
Admin
Admin
motylik6

Female
Poeet p?íspivku : 3447
Registration date : 10.01.2009

PF 2012 Empty
OdoslaťPredmet: Re: PF 2012   PF 2012 Icon_minitime12/2/2012, 20:16

Ahoj Maťo !

Dovoľ mi reagovať ! Naša nová FB stránka vznikla ako partnerská stránka The Redhead a zároveň i tejto našej webovej stránky ... To že nám rapidne klesla návštevnosť som si všimla a preto sme prišli s nápadom prepojiť facebook s webom , ktorý je môjmu srdcu veľmi blízky ! Myslíš ,že po toľkom čase strávenom na týchto stránkach , by som ho dokázala opustiť ,či nejako podraziť ?! Tak to nie ! Hovorila som aj s Martinkou ! A vie o tejto stránke , ktorej forum , by sme chceli umiestniť práve tu !
Pokiaľ ide o spomínanu fb stránku - tak tá síce už funguje ale zatiaľ len neoficiálne !!!
A určite by som to nerobili v tajnosti !

Chceli sme vás všetkých samozrejme pozvať, no trošku inou formou ! A určite to nie je stránka pre vyvolencov ! Je to stránka predovšetkým pre fanúšikov zo Slovenska a z Česka s nadšeným The Redheads !!!!!!
Takže všetci ste vítaní !!! ♥♥♥ A naše Forum určite nekončí ! Ale chytá druhý dych!

welcome https://www.facebook.com/pages/The-Dions-Family/111787318944627 welcome

Všetko má svoj čas ! A navyše máme pre toto fórum aj ,, malé prekvapenie ,, !!!

Možno sa pýtate , prečo práve facebookovsku stránku ?
Pretože cez Facebook sa informácie šíria neuveriteľne rýchlo , je oveľa viac interaktívnejšie .... ale to neznamená , že klasické forum nemá svoje čaro ! Aktuality na Fb , diskusie na Webe ....
Návrat hore Goto down
Garcon

Male
Poeet p?íspivku : 1227
Registration date : 10.07.2008

PF 2012 Empty
OdoslaťPredmet: Re: PF 2012   PF 2012 Icon_minitime14/2/2012, 17:16

Ahoj Mia! Som rád, že existuje česká a slovenská komunita Céline na Facebooku napriek tomu, že v tejto sociálnej sieti nie som prihlásený (preferujem služby Google). Prajem vám čo najviac spokojných používateľov, držím palce a nech sa darí...
Návrat hore Goto down
Milan
All By Myself
All By Myself
Milan

Male
Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 08.08.2008

PF 2012 Empty
OdoslaťPredmet: Re: PF 2012   PF 2012 Icon_minitime15/2/2012, 22:32

Ahoj, perfektně se to tu zase trochu obnovuje, je mi líto že nemůžu moc přispívat, ale každé novinky které se objevují mě vždy potěší.
Návrat hore Goto down
fannny
Admin
Admin
fannny

Female
Poeet p?íspivku : 733
Registration date : 14.02.2012

PF 2012 Empty
OdoslaťPredmet: Re: PF 2012   PF 2012 Icon_minitime17/2/2012, 12:37

Ahojte!
Zaujimalo by ma kedy bude aktívna The Dion's Family aj na fore.
Lebo zatial je tu iba foto a odkaz na facebook .
Vopred ďakujem za info .
Pekný deň.
Návrat hore Goto down
http://www.thepoweroflove-celinedion.blogspot.com
Sponsored content

PF 2012 Empty
OdoslaťPredmet: Re: PF 2012   PF 2012 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

PF 2012
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Céline Dion :: Důležité - čtěte pravidelně! :: Zprávy od Admina-
Prejdi na: